Mikä vähintään 46" lcd 3D, enimmäkseen urheilun ja leffojen katseluun?? Hinta <1000€

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana makek87, 01.02.2013.

  1. makek87

    makek87 Guest Guest

    Liittynyt:
    30.01.2013
    Viestejä:
    12
    Saadut tykkäykset:
    0
    Valikoimaa on niin mielettömästi ja ostopäätöstä on vaikeahko tehdä, siispä ajattelin kysyä palstan asiantuntijaraadin ehdotuksia.

    Eli hakusessa on ennen kaikkea mahdollisimman hyvä kuva tuohon hintaan, ja liiketoistonkin pitäisi pysyä mukana nopeassa menossa. Älyominaisuudet ei ole niin tärkeitä joten olen valmis tinkimään niistä, jos joku vähemmän älykäs töllö tarjoaa paremman katseluelämyksen. Tallentava kaapeli HD-boksi on myös hankintalistalla ja tarkoitus kytkeä uuden televesion perään.

    Olen katsellut muummoassa Philipsin 47PFL6007T mallia, kuinkahan sujuvaan kuvaan tämä malli kykenee? Ja kuinka vanha malli on kyseessä?
    Toinen olisi sitten Philips 46PFL5507T. Molemmat ovat ilmeisesti "aidosti" 100hz?? Nyt kun Philips ilmoitti lopettavansa televisioiden valmistuksen, niin lieneekö siitä mitään käytännön haittaa esimerkiksi takuu-asioissa?? En vaihda telkkuja usein ja etsin nimenomaan ruutua vuosiksi eteen päin.:rolleyes:

    Myös eräät LG:n ja Samsungin mallit kiinnostavat, mutta löytyykö näiltä valmistajilta hinta-laatusuhteeltaan hyviä kilpailijoita hakemaani luokkaan?? :eek:
     
  2. HeEBeli

    HeEBeli Guest Guest

    Liittynyt:
    03.06.2007
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei voi valittaa kun on tullut katseltua 55PFL6097T:n kuvaa tässä muutama kuukausi (6xx7-sarja on tullut myyntiin syksyllä 2012). Valovuotoja ei ole, Ambilightia ilman en televisiota juuri katso (harmi ettei tuossa ole sitä kolmella sivulla!!! :( ) ja itselle uutena ominaisuutena mahdollisuus napata digikuva mukaan ipadiin on ollut melko näpsäkkä kun joutuu välillä katsomaan televisiota muualla kuin siellä missä laite itse fyysisesti sijaitsee. Viimeisin ohjelmistopäivitys (0.150.82.0) nopeutti television käyttöä pirusti joten jos liikkeessä kokeilet ko töllöä niin varmista että uusin softa on asennettu.
    Omaan silmään liiketoisto on ollut erittäin hyvä, vaikken juuri Natural Motioneja käytäkkään.

    Philipsihän ei ole ilmoittanut lopettavansa televisiovalmistusta (siirtää vain audio/videon Funaille) - Televisiot siirrettiin jo reilu vuosi sitten uuteen yhteisyritykseen TPV:n kanssa joka vastaa 2v takuista ihan normaalisti.

    6000-sarjan televisiota voin suositella ihan lämpimästi - 5000-sarjasta ei ole omakohtaista kokemusta.
     
    Viimeksi muokattu: 02.02.2013
  3. Boxer

    Boxer Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2009
    Viestejä:
    708
    Saadut tykkäykset:
    96
    Käytännössä "joint venturen" 70-prosenttisesti omistava hongkongilainen TPV vastaa Philips-merkkisten televisioiden suunnittelusta, valmistamisesta ja myynnistä. Philips-merkillä ao. yritys saa tehdä televisioita 5 vuotta + 5 vuoden optio. 6 vuoden kuluttua Philipsillä on oikeus myydä loputkin 30% osakkeista pois (käytännössä: TPV:lle).
    http://tinyurl.com/b7wv3e9