HD Thunder HD-5221

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana makian, 31.03.2012.

  1. Buckley

    Buckley Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.04.2005
    Viestejä:
    513
    Saadut tykkäykset:
    6
    Lisätäänpä tähän vikalistaan seuraavaa: parista Yleltä tallennetusta ohjelmasta puuttuu tekstit. Nyt alkaa kyllä usko loppua. Boxi ei aina tallenna haluttua ohjelmaa, aloittaa tallennuksen liian myöhään eikä näytä kaikissa tallennuksissa tekstejä. Nämä ovat todella harmillisia vikoja koska muuten laite on erinomainen, kuvanlaatu jne. Ainoastaan EPG:n käyttöön kaipaisin yksinkertaisuutta.
     
  2. kenni_

    kenni_ Guest Guest

    Liittynyt:
    02.01.2013
    Viestejä:
    17
    Saadut tykkäykset:
    0
    Seuraavaan päivitykseen vois muuttaa sen että guidessa tallennuksen ajastus tapahtuis kaukosäätimen REC napilla eikä sillä punaisella. Olis jotenkin loogisempi.
    Onko tietoo koska seuraava päivitys olis tulossa ulos?

    Edit: Pari muuta huomioo.. Jos painaa recciä aloittaakseen jo meneillään olevan ohjelman, ei PVR-asetuksissa asettamaa lisäaikaa tule siihen nauhoituksen lisäks, eli ottaa pelkästään EPGn ja kellon mukaan, pari nauhotusta jo loppunu kesken ton takia kun ohjelma alkaa yleensä sen ~5min myöhässä.
    Ja samaa asiaa jos koittaa EPGn kautta, eli jos ohjelmoi nauhoituksen EPGn kautta ohjelmaan joka on par'aikaa meneillään, niin nauhoitus alkaa vasta parin minuutin päästä siitä ohjelmoinnista.

    Ei oo isoja vikoja, mutta hiukan ärsyttäviä. Onko tuohon joku syy, vai pystyykö sen muuttaan seuraavaan ohjelmaversioon?
     
    Viimeksi muokattu: 27.01.2013
  3. sterna

    sterna Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2008
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Panasonic telkku, Panasonic BD, HDMI niiden välillä, kun virrat laittaa kumpaankin, niin telkku valitsee automaattisesti blu-ray-soittimen!
     
  4. Hokpe

    Hokpe Guest Guest

    Liittynyt:
    30.12.2012
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noh, jos digibboxin käynnistys osaa irroittaa antennikaapelin, niin ihmettelen. Noh vitsihän toi sunkin kommentti oli. Ymmärretään. Voisikohan toi television ja boxin välisen kaapelin laatu vaikuttaa. Tosin yksi syy boxin hankkimiselle oli ton TV:n oman vastaanottimen heikko laatu. Eli se kun pätki jo ilman boxiakin sen verran reilusti, mutta sehän onkin Samsung. Korealaista p****a. Harmi vaan että on päässyt niin merkittävään markkina-asemaan ettei muita merkkejä enää juuri ole. Kumpa joku valmistaja tekisi vielä laitteita kokonaan sivistysvaltioissa.
     
  5. klmake

    klmake You’ll Never Walk Alone Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.01.2003
    Viestejä:
    1 528
    Saadut tykkäykset:
    101
    Vaihdoin omasta laitteistostani nimenomaan boxin ja tv:n välisen johdon. En vain muista, että oliko tuo johto Thunderin mukana tullut vaiko vanhasta boxista käyttöön jäänyt. Kokemuksia ei ole kuin parilta päivältä, mutta ainakin vaihtohetkellä ongelmat signaalin laadun kanssa korjaantuivat. Tarkkailen tilannetta.
     
  6. makian

    makian Guest Guest

    Liittynyt:
    24.02.2012
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep panasonicilla on sellainen ei standardi "viera connect" linkki joka siis toimii tietääkseni ainoastaan panasonic laitteiden välillä ja joidenkin philips laitteiden kanssa. ei siis ole normaali HDMI:n ominaisuus.
     
  7. kenni_

    kenni_ Guest Guest

    Liittynyt:
    02.01.2013
    Viestejä:
    17
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sonylla vastaava bravia sync. Toimii mm. pleikkarin kaa. Jopa kaukosäädin toimii pleikan valikoissa ja leffaa katsoessa. Telkkarissa valittavissa "Control over HDMI" tai joku vastaava. Tuskimpa totakaan kaikissa on..
     
  8. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    136
    Kyllähän tuo pansun plasma osaa ohjata vaikkapa Denon AVR-1912 vahvistimen virrankytkentää, volumea ja inputtejakin, eikä vain pansun soitinta.

    HDMI-CEC on yleinen standardi ja vaikka jokainen valmistaja käyttääkin siitä omaa markkinointinimeään, niin tuossa listatut komennot ovat standardoituja ja toimivat ristiin merkkien välillä.
     
  9. makek87

    makek87 Guest Guest

    Liittynyt:
    30.01.2013
    Viestejä:
    12
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko hdthunderilla ja topformilla mitään käytännön eroa? Paikallisessa prismassa näky olevan vanhan niminen boksi teran muistilla hintaa 329€??
     
  10. Uustolli

    Uustolli Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2013
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kk on tullut HD5220 käytettyä. Hyvä laite, mutta ei mielestäni ole lähelläkään valmis laite. Muutaman kerran on mennyt jumiin niin, että joutunut virtakatkaisijasta kääntämään virrat pois.

    Laite ei myöskään kykene samalta kanavalta käyttämään timeshiftiä ja nauhoitusta samaan aikaan, mikäli olet laittanut ohjelman tallennukseen. Katsoimme kerran ohjelmaa livenä ja olin seuraavan ohjelman pistänyt ajastuksella nauhoittamaan, painoin pausea ja kävin ulkoiluttamassa koiran. palasin takaisin ohjelman ääreen jonka olin pausettanut, ja sain vain hetken katsottua sitä, kunnes se hyppäsikin ajastettuuni ohjelman alkuun. kelata taakse ei enää voinut ja ajastusta edeltänyt ohjelma jäi katsomatta. En myöskään pystynyt laittamaan sitä nauhalle, kun boksi vinkui päällekkäisistä tallenteista. siellä oli siis se yksi ohjelma menossa nauhalle. Perättäisiä ohjelmiakaan ei siis voi tallentaa. Se tosin saattaa johtua 5min yliaika tallennuksesta.

    Olisi hyvä jos boksi osaisi käyttää molempia virittimiä samalla kanavallakin.

    Saakos koneen jotenkin muuten hiljaiseksi kuin kääntämällä virtakytkin nollaan laitteesta? Ärsyttävää huminaa pitää "virransäästötilassa". Kovalevy siis ei mene standby tilaan ikinä, vaikka siis se ei tallenna mitään. En usko että se ainakaan pidentää laitteen ikää, kun kovalevy ei sammu laisinkaan.

    Laitetta ei myöskään voi laittaa pois päältä mikäli tallennus on päällä, tai tallennus keskeytyy. Eikä se osaa mennä standby tilaan tämän jälkeenkään, ilman että itse laittaa sitä seuraavan ohjelman ajastuksella menemään standby tilaan.

    Otan heti jonkin sonera tv:n kaltaisen palvelun kun tuonne saa. siinä ei ollut tietystikkään mitään vastaavia ongelmia.

    Hyvä kuva tosin boksissa on, ja valikot toimivat nopeasti niinkuin kanavan vaihtokin.

    :edit:

    Piti viellä viikottaisesta nauhoittamisesta rutista. Olen pistänyt prisman viikottaiseen nauhoitukseen. Typerä boxi tallentaa vain samaan aikaan joka viikko riippumatta mitä sieltä tulee, eikä sitä ohjelmaa. Olisi hyvä jos saisi valita tallennuksen niin että esim tiistaina tallenna ohjelmat joissa sana prisma. viimeksi kun prismaa piti alkaa katsomaan, niin sieltä tuli jokin obaman virkaanastujais juhlat tms. Eikä se hae edes nimeä sille ohjelmalle oikein, vaan näyttää että tallentaisin Prisma: selviytyjät joka viikko.
     
    Viimeksi muokattu: 31.01.2013
  11. kenni_

    kenni_ Guest Guest

    Liittynyt:
    02.01.2013
    Viestejä:
    17
    Saadut tykkäykset:
    0
    Virransäästötila pitää laittaa päälle niin kovalevy sammuu kun sammutat. Se on oletuksena pois päältä.
     
  12. hapatsu

    hapatsu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.09.2008
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli ostettua tämä HD420 mallinen HDthunder.
    Ei hirveästi positiivista sanottavaa.
    Ei pelaa yhteen muiden laitteiden kanssa, vahvarina Yamahan RX-820, josta kuva menee tykille Epson TW3200.
    Kuvasignaalia en saa säädettyä 1080 tarkkuudelle, suttuista kuvaa vaan tarjoilee ja ties mitä häiriötä kun koitan muutella asetuksia.
    Sen sijaan jos kytken boksin suoraan telkkariini ilman vahvistimen kautta kierrätystä, saan kuvan kohdilleen.
    Myöskään päivitystä en tähän saa tehtyä, mitähän tarkoittaa tuo menu napin "näpytys"?
    Maksukanavia en saa näkymään, vanhalla digipoksilla (Maximum) kanavat näkyvät ilman ongelmia.
    Testivoittaja digiboksiksi aika surkuhupaisa laite.
     
    Viimeksi muokattu: 03.02.2013
  13. klmake

    klmake You’ll Never Walk Alone Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.01.2003
    Viestejä:
    1 528
    Saadut tykkäykset:
    101
    Ongelma First HD -kanavan kanssa on palannut eli alkaessa toistaa tallennetta boksi jumiutuu ja laite on pakko sammuttaa takaa. Kun tallennetta alkaa toistaa "esikatselun kautta", kaikki toimii ok. Kiusallinen ilmiö.
     
  14. mixutf

    mixutf Guest Guest

    Liittynyt:
    18.01.2006
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla on sattunut nyt useamman kerran CMore Series-kanavalta samanlaista.
    Mm. Dexter tuli joku sunnuntai tammikuussa ensin yhtenä sunnuntaina 6 jaksoa ja seuraavana sunnuntaina 6 jaksoa.
    Ensimmäiset 6 jaksoa näkyivät ok, mutta seuraavat 6 jaksoa näyttävät vain mustaa ruutua.
    Tallennustiedot näyttäisivät olevat ihan oikein, siis ajallisesti noin tunnin nauhoituksia.
    Kun katselun laittaa päälle, kaukosäädin toimii myös hyvin hitaasti, kestää kymmenisen sekuntia ennen kuin hyppää esimerkiksi eteenpäin >>-painikkeella.

    Testasin asiaa eilen. Laitoin ohjelmaoppaan kautta Parks & Recreation nauhoitukseen - nauhoitti, mutta näkyy vain mustaa.
    Sitten menin kyseiselle kanavalle ja laitoin nauhoituksen päälle RECillä - nauhoituksessa ei mitään ongelmia.
    Muilla CMore-kanavilla en ole vielä testannut. "Normaali"kanavilla ei ongelmia nauhoituksissa.
     
  15. hoogenband

    hoogenband Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.02.2009
    Viestejä:
    67
    Saadut tykkäykset:
    0
    mikähä tässä nyt mättää. timeshifti ei toimi enää maksukanavilla, tulee vaan mustaa ruutua ja muutenkin tuntuu et ei ota vastaan kaken komentoja. ennen pelas kyllä iha normisti. perkele. voiskoha tää olla joku october firmiksen bugi? laitoin sen noin reilu kk sitten. digi digi laitteet menee käytettävyydeltään vaan alaspäin nykyään.


    jaha. näköjään manuaali valinnalla toimii mut jos automaattinen niin tulee vaan mustaa. kyllä pelas vielä joku aika sitten ihan automaatillakin.
     
    Viimeksi muokattu: 06.02.2013
  16. tth78

    tth78 Guest Guest

    Liittynyt:
    06.02.2013
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jouluna hankittu hd-5221 teki tänään temput. Laitteeseen on ohjelmoitu tallennus joka päivälle klo 18-19 ja tänään katsoessani elokuvaa boksi yritti aloittaa tallennuksen n. kymmenen kertaa kuitenkaan siinä onnistumatta. Käynnistin boksin uudestaan kaukosäätimestä, jonka jälkeen alkoi välittömästi tallentaa ja ilmoitti "check hdd". Tämän jälkeen alkoi buuttauslooppi eikä totellut kaukosäädintä, joten sammutin sen boksin takaa. Käynnistyksen jälkeen ajattelin jatkaa elokuvan katsomista, mutta oli kadottanut reilu 10h ohjelmaa? Kiintolevyn tilasta näkyi, että 4% on käytetty, vaan eivät näy pvr:ssä?

    Onko tallennetut ohjelmat menetetty? -kiintolevy jo nyt risa? vai mikä tuossa oikein on? Ei vajaa parikuukautta vanha laite saa noin oikutella
     
  17. tth78

    tth78 Guest Guest

    Liittynyt:
    06.02.2013
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    Myös täällä epäonnistuu viikkoajastukset. ärsyttää joka viikko laittaa csi:t yms yhä uudestaan
     
  18. maker33

    maker33 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.12.2012
    Viestejä:
    91
    Saadut tykkäykset:
    0
    Taitaa olla täysin sama laite...vain eri kauppanimi? Joku on arvellut että myös HDThunder olisi samaa tekniikkaa käyttävä kuin Topfield?? Mistä näistä tietää. :confused: Tekihän Topfield muutama vuosi sitten Verkkokaupalle ProCaster nimellä boxeja, jotka olivat kopioita Topfieldistä.
     
  19. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 725
    Saadut tykkäykset:
    479
    HDThunder oli ennen Topform, vaihtoivat nimeä estääkseen "sekaantumisen" Topfieldiin, jolla ei ole koskaan ollut mitään tekemistä ko. värkin kanssa...

    T: Vesku
     
  20. hapatsu

    hapatsu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.09.2008
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samaa korealaista paskaa bugisine ohjelmistoineen kaikki..