HBO tulossa suomeen

Keskustelu osiossa 'Streaming-palvelut' , aloittajana Digiman, 15.08.2012.

  1. tonmar

    tonmar Guest Guest

    Liittynyt:
    03.09.2009
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    Rekisteröidyin aiemmin palveluun, mutta en halunnut 12kk määräaikaisuutta joten ajattelin että antaa olla. Jäi sitten salasana kirjoittamatta ylös, joten kirjautuminen ei onnistu. Yritin palauttaa salasanaa, mutta mitään palautus viestiä sähköpostiin ei tule. Laitoin viestiä asiakaspalveluun ja sain vastauksen:
    Meillä on tosiaan ollut ongelmia salasanan palautuksen kanssa, ja työskentelemme kovasti jotta ongelma saataisiin korjattua mahdollisimman nopeasti. Pahoittelen tilannetta.

    Ystävällisin terveisin,

    HBO Nordicin Asiakaspalvelu
    Asiakaspalvelunumero 0800 915 765
    asiakaspalvelu@hbonordic.com


    Aika käsittämätöntä toimintaa, ei edes asiakaspalvelu suostu auttamaan asiassa vaan pahoittelee tilannetta. Taitaa jäädä koko palvelu testaamatta, ei kovin hyvää kuvaa ole palvelun laadusta tullut.
     
  2. Digiman

    Digiman Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.03.2004
    Viestejä:
    907
    Saadut tykkäykset:
    0

    Haha. Itselle on tullut kutsu ja muistutus kutsusta joss on linkki johonkin, mutta molemmat linkit ovat tyhjiä sivuja. Kiitos kutsusta.
     
    Viimeksi muokattu: 28.12.2012
  3. Buckley

    Buckley Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.04.2005
    Viestejä:
    513
    Saadut tykkäykset:
    6
    Tämä HBO-lanseeraus on kyllä ollut uskomattominta tuubaa mitä olen tässä maassa pitkään aikaan nähnyt! Suurinpiirtein pissi valui lahkeita pitkin kun kuulin, että tämä palvelu on Suomeen tulossa mutta kylläpä ovat haaveet kaatuneet tässä yksi kerrallaan tätä touhua katsellessa. Ensinnäkin aloituksen paha viivästyminen ilman mitään järkevää syytä, sitten päälle vielä nämä kaikki muut ongelmat. Olin jo tilaamassa palvelua kun julkistivat ilmaisen 1kk kokeilun mutta enpähän tiedä. Ei Appletv-tukea joka on tässä taloudessa ehdoton. Mieleen tulee vain yksi ajatus: miten Netflix teki sen niin helposti?
     
  4. arthur

    arthur Guest Guest

    Liittynyt:
    28.06.2002
    Viestejä:
    2 430
    Saadut tykkäykset:
    0
    Se on helppoa kun osaa. Ja osaahan sitä, kun ensin harjoittelee. HBO:lle koko homma on uutta, kun taas Netflixille ei.
     
  5. Hellsink

    Hellsink Guest Guest

    Liittynyt:
    31.10.2004
    Viestejä:
    132
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllähän HBO:lla on jo jenkeissä ollut streaming-palvelu pystyssä jo aikaa. Miksi Eurooppa sitten kustiin, kuka tietää...

    Salasanan vaihto ei toimi, tästä ei homma enää naurettavammaksi mene :)
     
    Viimeksi muokattu: 29.12.2012
  6. julmahuvi

    julmahuvi Guest Guest

    Liittynyt:
    15.06.2008
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen ajanut muutaman jakson nyt tabletilla ja tietokoneella, yhdyn edellisiin kommentteihin täysin. Android-tabletilla palvelu toimii parhaiten, jopa 3g-verkossa lähestulkoon pätkimättä. 7" Galaxy Tab 2:lla kuvakin on melko hyvä. Tietokoneelta kuvavirta on aavistuksen nykivää ja hdmi-piuhalla plasmalta katsottaessa kuvanlaatu on jopa heikompaa kuin perus SD-kuva (välissä Onkyo 605).

    Nämä voisi näiden toissijaisten katselutapojen osalta antaa anteeksi, mutta eniten hatuttaa se, että palvelu (sovellusta appstoresta) ei ole saatavissa, toisin kuin Samsung on omassa hehkutustiedotteessaan jo elokuussa luvannut, Sampan 2011 Smart-tv-malleissa. 2012 mallien omistajien kommenttien perusteella se _saattaisi_ olla ainoa kanava, josta kannattaisi maksaa tilaushinta. Toivottavasti sovellus saadaan kokeiluun ennen ilmaisen kuukauden testijakson päättymistä. Aikaa ei ole enää kauan.

    Ja tässä siis lainaus tuosta elokuun tiedotteesta: "Palvelu toimii myös vuoden 2011 Smart TV -malleissa (D-sarja) ja sen voi ladata sovelluksena Samsung AppStoresta." http://www.epressi.com/tiedotteet/elektroniikka/samsungin-laitteisiin-tulee-hbo
     
  7. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Vaimo huomas tänä aamuna, että Entouragen pilotin muiden maiden tekstitykset kyllä toimii Ipadilla, mutta ei suomen. :)
    Androidissa ei samaa ongelmaa ollut.
     
  8. Clarke

    Clarke Guest Guest

    Liittynyt:
    18.12.2012
    Viestejä:
    20
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuohan on siis 2011 vuoden malli, eli ei sitä vielä ainakaan siihen ilmeisesti saa. Löytyy sitten sovelluslistalta nimellä HBO Nordic, hakusanalla "HBO" ei sitä löytynyt...
     
  9. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Nyt kun on HBO ainoana näistä testissä ollu tässä kuussa, niin täytyy vain jatkaa ihmettelyä kuinka surkeasti on teknisesti kaikki softat toteutettu. IPadissa vaimo jatkuvasti hakkaa päätä seinään, kun client ilmoittaa toistovirheistä ja heittää ulos kesken katselun. Samoin toimii myös Android-puoli. Windows 8lla sitten katselun tekee kelvottomaksi nykivä kuva.

    Ilmeisesti HBOta ei voi järkevästi katsoa tällä hetkellä kuin Samsungin telkkareilla ja soittimilla. Eli pysykää kaukana kun sisältökin on ylihinnoiteltua.
     
  10. Freekster

    Freekster Guest Guest

    Liittynyt:
    03.05.2005
    Viestejä:
    1 345
    Saadut tykkäykset:
    2
    No jaa. Kyllä mä maksan mielelläni 2,5€ / Game of Thrones jakso, kunhan se alkaa. Säästyy netistä lataamisen vaiva. Samalla rahalla sitten katsoo vaikka Wireä uudestaan :D Ja wireähän nyt on tullutkin katsottua kun Netflixillä on alkanut ongelmat. Liekö käyttäjämäärät lisääntyneet, mutta nyt tulee monen leffan/sarjan kohdalla:"Sori, tämän näyttämisessä on ongelmia. Kokeile jotain muuta elokuvaa/sarjaa".

    5.1 äänet ei toimi SmartHubin kautta. Vai onko joku saanut ne toimimaan Netfilixillä tms? Eli ongelma on Samsungin ei palveluntarjoajien.
     
    Viimeksi muokattu: 07.01.2013
  11. Freekster

    Freekster Guest Guest

    Liittynyt:
    03.05.2005
    Viestejä:
    1 345
    Saadut tykkäykset:
    2
    Laatusarjoja iPadilla :D
     
  12. Freekster

    Freekster Guest Guest

    Liittynyt:
    03.05.2005
    Viestejä:
    1 345
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ei mullakaan ennen ole tullut ja olen katsonut jo lähemmäs sata jaksoa/leffaa sieltä. Tosin aiemmin katsoin iOS/OSX kautta ja nyt samsungin telkkarilla. Viimeksi aloitin katsomaan Mafiaveljiä ja koitin jatkaa seuraavana päivänä niin ei onnistunut ja piti katsoa jotain muuta.

    HBO:n hyväksi puoleksi voi tavallaan laskea että sisältö on rajoitettu. Netflixillä menee helposti 20-30min että löytää mitään. Siis telkkarilla missä ei ole hiiri/näppis yhdistelmää. HBO koko tarjonnan selaa muutamassa minuutissa. Myös käyttöliittymä on ziljardi kertaa parempi kuin Netflixin. Netflixin tapa jaotella ja valikoida sisältö on todella ärsyttävää. Palvelussa olisi tuhansia leffoja silti mulle näytetään aina ne samat jotka ei kiinnosta vaikka selaimessa merkkaisin:"not interested".
     
  13. PhillyNott

    PhillyNott Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.05.2007
    Viestejä:
    535
    Saadut tykkäykset:
    8
    Meillä pyöri Netflix nyt joulun aikana melkein taukoamatta Lg:n kotiteatterilla, Ps3:lla, Pc:llä ja iPadilla (myös yhtäaikaisesti) enkä kuullut että kertaakaan olisi ollut toiston kanssa ongelmia.

    Tämä hyvä puoli vetää sanattomaksi. Toivotaan, että vielä tulee palvelu, jossa on vielä vähemmän katsottavaa niin ei mene aikaa hukkaan.

    HBO:n käyttöliittymää en ole kokeillut, mutta Netflixistä olen samaa mieltä. Jatkuvasti miettii, että onkohan siellä paljonkin katsottavaa, josta ei tiedä.
     
  14. Freekster

    Freekster Guest Guest

    Liittynyt:
    03.05.2005
    Viestejä:
    1 345
    Saadut tykkäykset:
    2
    HBO käyttöliittymässä on niinkin mullistava ominaisuus kuin selaaminen aakkosjärjestyksessä. Samoin genret voi selata samoin. Netflixissä on myös genret, mutta se näytttää ainostaan ne leffat jotaka ajattelee sua kiinnostavan eikä kaikkia. Mä haluaisin option että se näyttää kaikki joko valmistumisvuoden tai sen mukaan milloin ne on lisätty katalogiin. Hyviä leffoja se aina tarjoaa, mutta mä olen jo nähnyt ne.
     
  15. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 725
    Saadut tykkäykset:
    479
    Muistan katselleeni uusimman Sherlock Holmes:in (siis elokuvan) ilman mitään feikkejä, se tosin on 2011....

    T: Vesku
     
  16. Sepil

    Sepil Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.09.2010
    Viestejä:
    97
    Saadut tykkäykset:
    0
    Otinpa HBO:n kokeiluun. Ei toiminut Ipadilta HDMI-liitännällä, sovellus valitti, ettei voi kytkeytyä ulkopuoliseen näyttöön.

    Todella huono tuki tällä HBO:lla. ainoastaan jollain kaukoidän ihmeillä voi katsella isolta ruudulta, muuten kuin postiluukusta kurkkien.:grr:

    Netflix on toista maata.
     
  17. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Hei,

    kiitos soitostasi.

    Pahoittelemme ettei palvelumme vastannut odotuksiasi.
    Olemme laittaneet käyttäjätilisi peruutukseen.

    Kehitämme jatkuvasti palveluamme ja toivomme että näkisimme sinut meidän asiakkaana tulevaisuudessa.

    Ystävällisin terveisin,
    HBO Nordicin Asiakaspalvelu


    Täytyy sanoa, että enpä ole yhtä heikkoa maksullista suoratoistopalvelua käyttänyt koskaan. Kokemuspohjana iPad, Windows 7/8, Android Google Nexus ja Android MK808.
    Jokaisessa laitteessa ihan omanlaisensa ongelmat. Selitykset ovat heikkoja, koska Netflix toimii näissä laitteissa ongelmitta.
     
  18. eddie63

    eddie63 Eddie Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    16.01.2003
    Viestejä:
    1 574
    Saadut tykkäykset:
    0
    Soneran kautta kuva on hyvä ja pätkimisiä ei ole, näin yhden päivän testailun jälkeen, mutta en varmaan jatka tuota kumminkaan kun samat sarjat näkee Canalilta ja Wire alkoi tulemaan yleltä.
    Ainut hyöty on se että tuon Wiren pystyisi katsomaan yhdeltä istumalta, sitä kun ei ole tullut nähtyä...
     
  19. jry9999

    jry9999 Guest Guest

    Liittynyt:
    09.06.2005
    Viestejä:
    91
    Saadut tykkäykset:
    0
    Irtisanoin tämän HBO tilauksen ehtojen mukaan tämän ilmaiskuukauden aikana ja maililla tilauksen irtisanominen vahvistettiin. Kuitenkin ainakin vielä (viikon jälkeen) tilaus näkyy käyttäjätilillä edelleen kuten ennenkin, joten onko syytä olla huolissaan? Onko muilla vastaavasta kokemuksia?
     
  20. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Mulle sanoivat, että näkyy mahdollisesti ilmaisjakson loppuun irtisanomisesta huolimatta. Eipä väliä, ei näin teknisesti köyhää palvelua halua jatkaa yhtään pidemmälle.