Phantom (2013) (Todd Robinson / Ed Harris, David Duchovny)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 27.12.2012.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Kylmän sodan aikaisen venäläisen sukellusveneen päällikkö Demi (Ed Harris) kärsii kohtauksista, jotka muutavat hänen käsityksiään todellisuudesta. Hän joutuu jättämään vaimonsa ja tyttärensä ja joutuu salaiselle pikakomennukselle, jossa hän joutuu kohtaamaan menneisyytensä salaisuudet sekä saa vastaansa salaisen KGB:n ryhmän (mm. David Duchovny Mulder X-Files tv-sarjasta) joka yrittää saada haltuunsa sukellusveneessä olevat ydinaseet.

    Ihmiskunnan kohtalon ollessa hänen käsissään Demi saa tietää, että hänet on valittu tehtävään, koska hänen oletetaan epäonnistuvan siinä. Phantom on jännittävä vedenalainen tarina epätavallisista miehistä, jotka joutuvat kohtaamaan mahdottomalta tuntuvat haasteet.


    [​IMG] Katso elokuvan trailer

    Ensi-ilta Suomessa - (USA:ssa 01.03.2013)
     
  2. Hojis

    Hojis Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.03.2006
    Viestejä:
    403
    Saadut tykkäykset:
    9
    Vaikka leffa ei näin kuvaukseltaan vakuuta, on kuitenkin mukavaa, että aina välillä tulee uusia korkeamman profiilin sukellusveneleffoja. Subeissa on vaan jotain taikaa :)
     
  3. dixi

    dixi Guest Guest

    Liittynyt:
    25.02.2003
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    Halpikselta näytti tosiaan visuaalisesti, mutta aikas asiallinen ja osaava cast tässä: Ed Harris, David Duchovny, William Fitchner ja vielä Lance Henriksenkin. Toivottavasti jännitteet ja action luodaan ennemmin noitten herrojen keskinäisellä dialogilla ja nahistelulla kuin kehnoilla cgi-räjähdyksillä.