Toimiiko Maxivision?

Keskustelu osiossa 'Streaming-palvelut' , aloittajana EkiA, 10.02.2009.

  1. PhillyNott

    PhillyNott Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.05.2007
    Viestejä:
    535
    Saadut tykkäykset:
    8
    Katselin tuossa, että Maxivisionilla olisi kiinnostava joulutarjous, mutta näköjään lisäävät joka laskuun laskutuslisän 3€ (joka syö tarjouksen tuoman säästön). Te, jotka kanavia olette tilanneet: lisätäänkö kaikkiin kanavatilauksiin tuo 3€ laskutuslisää eli maksaako MTV3 Total paketti Maxivisionilla tosiasiassa 28€?
     
  2. +sp+

    +sp+ Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.08.2005
    Viestejä:
    249
    Saadut tykkäykset:
    2
    Itse tilaan sport hd- pakettia ja siihen ei tule mitään laskutuslisää. Tuo tarjous voi ollakkin eri juttu, koska on 12kk määräaikainen. Jos tilaat omien sivujen kautta kuukausi kerrallaan, ei tilauksiin tule laskutuslisää. Ne maksetaan sieltä suoraan (oman pankin kautta tai luottokortilla). Joten sieltä saa tilattua 1kk Totalin 24,95e hintaan.
     
  3. JuhaN

    JuhaN Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.03.2004
    Viestejä:
    548
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aika epämääräinen tuo tarjouspaketti. Jos nyt yhtään luin oikein, niin sisältönä on Maxivisioni boksi osamaksulla ja peruspalvelu vuodeksi sekä MTV3 Total reiluksi kolmeksi kuukaudeksi jos heti tilaa. Etuna tuossa taitaa olla juurikin tuo MTV3 Totalin osuus, koska boksi osamaksulla ja peruspalvelu tekevät normaalihinnoilla melkolailla sen pari kymppiä kuussa.

    Voi olla, että tuo 20€/kk houkuttelee joitakin asiakkaita. Toisaalta olisihan saman voinut sanoa myös MTV3 Total ilmaiseksi helmikuun loppuun uusille boksin/peruspalvelun ostajille maksutavasta riippumatta...

    =)juha
     
  4. PhillyNott

    PhillyNott Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.05.2007
    Viestejä:
    535
    Saadut tykkäykset:
    8
    Minua tuossa hiertää tämä lause:

    'Maksat vain 19,90€/kk/12kk ja säästät yli 40€!'

    Kun saat tiedot täytettyä ja siirryt maksamaan niin ilmoittavat, että joka laskuun lisätään laskutuslisää 3€. Eli lisämaksu 36€/12kk, joten itse asiassa et säästä mitään. Eikä tuota nähtävästi pysty maksamaan kerralla. Paska tarjous ja kuluttajan harhaanjohtamista, sanon minä.
     
  5. koez

    koez Guest Guest

    Liittynyt:
    30.03.2005
    Viestejä:
    235
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kokeilin 1903T mallilla tuota mainostettua 2.1 ohjelmistoa, eipä tuolla mitään tehnyt ainakaan tällä raudalla.
    En tiedä oliko syynä megahertzien puute, ala-arvoinen ohjelmointi boksin toimittajien taholta vai mikä mutta käyttökokemuksena se oli toivoton.
    Useimmat napit eivät toimineet ja loput laiskan puoloisesti, EPG oli sairaan hidas ja kaiken kruunasi jumittuminen. EPG oli kylläkin nätimpi.

    EDIT:
    Huomasin vasta että toiminnot on keskitetty kursori-ja valintanapin ympärille ja että systeemi toimii niin kauan kun muihin nappeihin ei kosketa.
    Tästä syystä aikaisempi ohjelmisto tulee takaisin käyttöön omassa boksissani.
     
    Viimeksi muokattu: 29.11.2012
  6. bowtie81

    bowtie81 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    28.02.2005
    Viestejä:
    234
    Saadut tykkäykset:
    0
    vanhemmilla on maxivision huonon antennivastaanoton takia. ADSL yhteyden perässä se toimii hyvin. Mutta aina yleensä iltaisin pätkii toivottoman paljon, tallenteiden katselu keskeytyy jne. Satuin eilenillalla olemaan paikalla kun tämä tapahtui, testasin heti tietokoneella onko vika adsl yhteydessä, mutta speedtest.net antoi tulokseksi ping ~15ms ja yli 15mt latausnopeuden, uppikaistakin ~0,8mt, eli ei siinä vikaa. Onko siis maxivisionilla ruuhkaa palvelimissa? Mikä muukaan tuota voi aiheuttaa?
     
  7. tonmar

    tonmar Guest Guest

    Liittynyt:
    03.09.2009
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    En ole huomannut pätkimistä, paitsi viime viikonloppuna jolloin oli muillakin ongelmia. Yleensä iltaisin maxivisionin kautta ohjelmia katsellaan ja hyvin toimii. Onko ADSL-yhteydessä havaittu pätkimistä? Vaikka nopeus olisikin tuota luokkaa, niin voi olla että yhteys pätkii. Eli onko tietokoneella huomattu ongelmia vai onko vain maxivisionilla? Kannattaa ehkä kysäistä Maxivisionilta asiasta.
     
  8. koez

    koez Guest Guest

    Liittynyt:
    30.03.2005
    Viestejä:
    235
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko lähiverkko käytössä omassa taloudessa samaan aikaan tai naapurilla, sikäli kun ei ole salattu verkko? Jos katselun aikana lataa isoja tiedostoja, näkyy se ainakin pätkimisenä...
    Voisit kokeilla maxivisionin päätettä kotonasi, toistuuko vai onko vika boksissa.
     
  9. Läskisoosi

    Läskisoosi Guest Guest

    Liittynyt:
    08.10.2012
    Viestejä:
    24
    Saadut tykkäykset:
    0
    Omat kokemukseni viittaavat lähinnä ongelmiin boksin (VIP1003) ohjelmistossa. Noin kerran viikossa pitää ottaa virta pois boksista, kun HD-resoluutiolla tallennetun ajastuksen katselu rupeaa sananmukaisesti tökkimään heti standby-tilasta heräämisen jälkeen. Se ettei asian korjaamiseksi tarvitse tuossa tilanteessa tehdä muuta kuin käyttää boksista virta pois, viittaa mielestäni ohjelmistotason ongelmiin. Toivon kovasti, että Maxivision korjaisi ongelman, koska tuon kaltainen virtapiuhan kanssa kikkailu on hieman noloa.
     
  10. silakkabob

    silakkabob Guest Guest

    Liittynyt:
    05.03.2007
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Otsikon mukainen kysymys, toimiiko Maxivision? Tällä hetkellä taloudessa canal digitalilta lautanen, mutta nyt taloyhtiöön kytketään nopea kuituyhteys, ja sitämyötä alkanut maxivision kiinnostamaan. Lähinnä samalla kk-hinnalla saisi enemmän sisältöä. Tilaan siis nykyistä mtv3total-pakettia, ja lähinnä valioliigan takia. Elokuvat ja sarjat bonuksena siinä. Maxin kautta saisi kuitenkin enemmän hd-kanavia ja lisäksi tuon premier-hd kanavan, joita canal digital ei tuon total-paketin muutoksiinkaan saanut sisällytettyä. Lähinnä mietityttää kuitenkin että toimiiko tämä oikeasti. Onko hd- ja sd-kanavien kuvanlaatu kuinka hyvä? Käytössä sampan 55" ledtv. Se, että noita cmore kanavia ei voi tallentaa, on toisasrvoinen asia, kun nykyinen sat-boksikaan ei ole tallentava, ja kaikenlisäksi cmoren videokirjasto on maxivisionin kautta käytettävissä muutenkin kun tietokoneelta. Onko kenelläkään muulla kokemusta satelliitistä maxivisioniin siirtymisestä?

    Ja tiedän että voin kokeilla 14pv maksutta ja palauttaa boksin mikäli en ole tyytyväinen, vaan ajattelinpa silti kysyä jotta välttyy turhalta vaivalta palautella :D

    Sitten vielä semi ot:ta: uuden kuituliittymän myötä hankinnassa myös uusi modeemi. Mitä käytännössä tarkoittaa kun modeemissa maininta "iptv-valmius"? Entä modeemi jossa sitä ei sitä valmiutta ole mainittuna, onko este esim juuri maxivisionin toiminnalle?

    Kiitoksia vastauksista jo etukäteen.
     
  11. Läskisoosi

    Läskisoosi Guest Guest

    Liittynyt:
    08.10.2012
    Viestejä:
    24
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toimiihan se useimmiten. Jos vaimoni ääni ratkaisisi yksin, vaatisimme kaupan purkamista myyjän virhevastuuseen vedoten, mutta itse jaksan vielä sinnitellä. Ongelmana ovat erinäiset nikottelut. Aiemmassa viestissäni esimerkiksi kerroin, että kerran viikossa pitää boksi käyttää virrattomassa tilassa, ehkä totuus on lähempänä kahta per viikko. Joskus Ylen ohjelmien tekstitykset eivät näy ellei käy valitsemassa ensin "ei tekstitystä" ja sitten takaisin "suomi". Joskus tallenteet ovat olleet käyttökelvottomia. Olen raportoinut ongelmista myös Maxisivisionin asiakaspalveluun.

    Kuvan laatu on mielestäni riittävän hyvä, jos lähdemateriaali on sitä. Meillä katsellaan kuvaa halkaisijaltaan 3 metriseltä valkokankaalta ja esimerkiksi Nelonen HD:n Hyvät ja huonot uutiset (puhuvia päitä, vähän liikettä) ja saman kanavan uutiset ovat nättiä katseltavaa. Bitit tulevat näkyään noin 6,5 Mbps:n vauhdilla HD-lähetyksissä.

    Modeemin iptv-valmius voi tarkoittaa vaikka mitä. Se saattaa tarkoittaa esimerkiksi sitä, että modeemi osaa priorisoida iptv-liikenteeksi tunnistamiaan yhteyksiä. Maininnan puuttuminen ei ole sinänsä este, mutta sinun kannattaa ehkä lukea viereinen keskustelu otsikoltaan "Maxivision ja kaistan priorisointi".
     
  12. +sp+

    +sp+ Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.08.2005
    Viestejä:
    249
    Saadut tykkäykset:
    2
    Itselläni/porukoillani toiminut kuin unelma, eli ei mitään ongelmia ole ollut. Ei ole tarvinnut kertaakaan buutata/ ei ole jumiutunut. Verrattuna 2.v käytössä olleeseen elisa viihteeseen, en edes keksi vertauskuvaa mikä kertoisi kuinka paljon parempi tämä on ollut. Ja varsinkin hd-kuva on mielestäni oikein hyvää 59" samsungista katsottaessa. Itselläni on käytössä ihan perus modeemi (ei iptv-valmiutta) ja toimii.
     
    Viimeksi muokattu: 11.12.2012
  13. PhillyNott

    PhillyNott Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.05.2007
    Viestejä:
    535
    Saadut tykkäykset:
    8
    Oletko kokeillut toimiiko heittämällä Elisan modeemin kanssa? Tai onko kukaan kokeillut? Hieman houkuttaisi hommata tämä huoneeseen, jossa ei ole antennipistoketta.
     
  14. tonmar

    tonmar Guest Guest

    Liittynyt:
    03.09.2009
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    Meillä on Saunalahden huoneistokaista ja Elisan kotiboksi (VDSL) modeemi. Maxivision ei ole kiinni suoraan modeemissa vaan Buffalon reitittimessä ja hyvin lähti heti toimimaan.

    Pari kuukautta on Maxivision ollut käytössä ja tosi hyvin on toiminut. Boksin olen joutunut kerran boottaamaan. Kuvanlaatu on mielestäni hyvä, toki suuri vaikutus on lähdemateriaalilla. Vielä kun saisi tallennusmahdollisuuden maksukanaville ja mukaan Netflixin, Viaplayn ja tulevan HBO:n niin alkaisi olemaan tosi hyvä paketti kasassa.
     
  15. Pasodoble

    Pasodoble Guest Guest

    Liittynyt:
    03.08.2004
    Viestejä:
    108
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vaihdoin myös Saunalahden huoneistokaistaan (saunalahden adsl- laajakaistasta) ja sen mukana tulleella uudella elisan modeemilla toimi ihan suoraan. Välissä on vain Zyxelin perus verkkokytkin. Toimi kyllä ihan hyvin myös tuolla aiemmalla 10 M adsl liittymälläkin HD kuvalaadulla, mutta siinä samanaikainen netinkäyttö alkoi vähän ahdistamaan Maxivision käyttöä.

    Maxivisionista on kyllä hyvät kokemukset. Tallenne- sekä buuttaushommia on aikalailla yhtä paljoin kun aikoinaan kurko Topfieldillä, eli suhteellisen vähän.
     
  16. JuhaN

    JuhaN Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.03.2004
    Viestejä:
    548
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vaihdoin eilen wanhan 1920-boksin 1003-malliin Maxivisionin 99€ päivityshinnalla. Vaihto meni kivuttomasti Maxivisionin asiakaspalvelun kautta ja kaikki toimi ainakin ensimmäisen illan hyvin. Uuden softan käyttökokemus on toki kovasti erilainen kuin vanhan, joten opettelemaan tässä vähän vaatii. Tärkeimmät toiminnot toimivat kuitenkin ihan hyvin ja sain ohjelmoitua Harmony Onen uudelle boksille. Pieneen tahmaisuuteen olen tottunut myös vanhalla boksilla/softalla, joten sen suhteen ei tullut yllätyksiä. Mielestäni tämä uusi toimii monessa suhteessa nopeammin, enkä allekirjoita muiden kommentoijien kokemusta käyttökelvottomasta EPG:stä. Ilmeisesti nettipiuhan paksuudella on jotain tekemistä aiheen kanssa, mutta 110/10Mbps-kaapelinetillä (josta tulee se kutakuinkin 100Mbps läpi) homma toimii hyvin.

    Sitten ne pakolliset plussat ja miinukset:
    + Käynnistyy PALJON nopeammin kun virtapiuhaa ei ole tuuletettu
    + Nopeampi kanavanvaihto surffaajille
    + Paremmat hyppynapit kuin wanhassa (toki tämä kohta löytyy myös miinuksista)
    + Tallenteet voi järjestää myös aakkosjärjestykseen, jolloin saman nimiset ovat aikajärjestyksessä vanhimmasta uusimpaan
    + Yleisesti ottaen tuoreempi ulkoasu

    - Ne hyppynapit!! Kuka perskule onnistuu hyppimään mainosten yli +2min/-30s nappuloilla? Miten olisi +30s/-10s?
    - Tallenteita ei toki edelleenkään voi lajitella "tageilla/kansioilla", jolloin saman nimiset näkyisivät yhtenä rivinä ja tästä pääsisi valitsemaan jakson. Toivelistalla siis edelleen...
    - Miksi ihmeessä meneillään olevat tallenteet ovat omalla listallaan?!

    Yleisesti ottaen ei siis yllätyksiä. Uusi boksi tuo paljon hyvää, mutta ei mitään maata mullistavaa. Wanha 1920 siirtyy kakkostelkkarin kaveriksi. Tähän liittyy myös yksi harras toive Maxivisionin softakehityksen suhteen... Koittakaa nyt hitto saada rinnakkaisboksimahdollisuus edes peruskanaville ja niistä tehdyille tallennuksille. Siihen asti tarvitaan siis kahdelle boksille kaksi perupalvelun tilausta ja molemmille omat aikakoneensa, tallennussääntönsä yms...

    =)juha
     
  17. baba

    baba Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.05.2009
    Viestejä:
    226
    Saadut tykkäykset:
    7
    Moi,

    Pysyikö vanhat tallennukset boksin vaihdon yhteydessä, vai onko vanhat tallenteet - ja erityisesti aiemmin ostettu tallennustila - nyt siis sidottu vanhaan boksiin? Löytyykö tuo 99 euron päivitystarjous vielä jostain?

    Onko kellään tietoa tuon Samsungin Maxivision@TV-applikaation varsinaisesta lanseerausaikataulusta? Nyt sieltä taitaa tulla vain muutama ilmaiskanava rekisteröinnin jälkeen, jos ymmärsin oikein, ja sain koko applikaation kaatumaan kun sitä kerran kokeilin.
     
    Viimeksi muokattu: 21.12.2012
  18. JuhaN

    JuhaN Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.03.2004
    Viestejä:
    548
    Saadut tykkäykset:
    0
    Boksin vaihto pitää tehdä ostamalla uusi suoraan Maxivisionilta. Tuota "päivityshintaa" ei ole missään julkisesti nähtävillä, mutta soitto asiakaspalveluun hoitaa asian. Kaikki tilaukset ja tallenteet ovat sidoksissa Maxivision-tiliin, ei boksiin. Vaihtotilanteessa sinulle lähetetään uusi boksi, joka aktivoidaan tiliisi vasta kun olet saanut sen ja ollut yhteydessä asiakaspalveluun (HUOM! arkisin 8-16). Tällöin vanha boksi lakkaa toimimasta, ja kaikki tilaukset sekä tallenteet löytyvät automaattisesti uudesta. Myös suurin osa asetuksista siirtyy sellaisenaan.

    =)juha

    edit: Väärinkäsitysten välttämiseksi... Siirsin siis vanhan käytössä olleen Maxivision-tilin (tallennuksineen, sääntöineen, tilauksineen) uuteen boksiin ja avasin vanhalle boksille uuden erillisen tilin (joka vaatii oman peruspalvelun tilauksensa) kakkostelkkarin kaveriksi.
     
    Viimeksi muokattu: 21.12.2012
  19. baba

    baba Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.05.2009
    Viestejä:
    226
    Saadut tykkäykset:
    7
    Kiitos selityksestä. Pitää ehkä joulupyhien jälkeen soittaa asiakaspalveluun...
     
  20. Läskisoosi

    Läskisoosi Guest Guest

    Liittynyt:
    08.10.2012
    Viestejä:
    24
    Saadut tykkäykset:
    0
    Satuinpa juuri huomaamaan, että My.Maxivision.fi -hallintasivuston kohtaan OMAT TIEDOT / Laitetiedot / Ääni ja tekstitys asetukset / äänimuoto on tullut valinta "AC3_multichannel". Pitääpä napsauttaa tuo päälle ja katsoa, mitä seuraa.