Audio pro blue diamond v3

Keskustelu osiossa 'Kaiuttimet ja subwooferit' , aloittajana Paahi, 05.12.2012.

  1. Paahi

    Paahi Guest Guest

    Liittynyt:
    22.02.2012
    Viestejä:
    48
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eli ekaa kotiteatteria olen tässä rakentelemassa ja mulla on nuo otsikossa mainitsemani kaiuttimet niin millainen adapteri pitää olla että saan molempien audio pro kajareiden subbarit kytkettyä vahvarin subbari liitäntään? Vai pidänkö audio prot etukajareina sellaisinaan ja en kytke subeja päälle ja ostan erillisen subbarin vai ostanko erillisen subbarin jonka lisäksi etukajareina ovat diamondit ja lisäksi kytken niistäkin subit päälle? :)
     
  2. Mikkoeinari

    Mikkoeinari Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.08.2009
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moi, tällaisella:
    http://www.jimms.fi/tuote/5026264093003
    + RCA-kaapelit saat molemmat subbarit eloon. Kannattaa aloittaa säätöjumppa noilla pääkaiuttimien omilla subbareilla (tai jopa vain toisella) ja jollei lopputulos miellytä, laittaa hankintalistalle Antimode ja jos senkään jälkeen lopputulos ei miellytä niin Antimode + erillinen subbari(t). Silloin kun itsestä kuulostaa hyvältä, on homma paketissa. Tsemppiä säätöön!
     
  3. Sherukka

    Sherukka Käyttäjä

    Liittynyt:
    17.05.2005
    Viestejä:
    1 063
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sellainen vinkki vielä että ainakin Evidence E.7:en mukana tuli rimpula-RCA:t (liian ohuet) jotka ottivat häiriötä todella herkästi. Ostin halvat, mutta paremmin suojatut, tilalle ja ongelmat katosivat 100%. Oireena mm. subbarit heräsivät kirjahyllyn ovien sulkemisesta sekä muutenkin talvella staattisen sähkön vaikutuksesta. Mulla on siis subbarit auto-asennossa eli heräävät jos tulee signaalia. Toimiiko tuossakin säädöt (Master/Line in) edelleen siten että vaikka toinen (Line in) pitäisi vain vaikuttaa 5.1 ääniin niin todellisuudessa vaikuttaa silti myös normaaliin musiikkikuunteluun? Evidence E.7:sta kyselin AudioPro:lta ja he vahvistivat että kyse oli tietoisesta valinnasta teknisessä toteutuksessa. Eli jos nostan 5.1 ääniä niin nousee hitusen samalla bassot musiikin kuuntelussa.
     
    Viimeksi muokattu: 06.12.2012