The Unit (jenkkitahtiin)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana pede, 08.03.2006.

  1. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 477
    Saadut tykkäykset:
    1 220
    Itse pidin sarjasta niin paljon, että tuli hankittua viimeinen kausi bluraynä jenkeistä jo pari vuotta sitten. Kyllä sarjaa kelpasi katsoa fullHD kuvalla ja 5.1 DTS-HD master audio äänillä
     
  2. prkl

    prkl Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    02.06.2006
    Viestejä:
    2 029
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kylläpä tuli kurja olo kun neloskauden viimeisen jakson sai katsottua, tätä olisi ilolla katsonut vielä useammankin kauden. Kerrassaan loistava sarja.
    :weep:
     
  3. Tume1983

    Tume1983 Guest Guest

    Liittynyt:
    27.01.2009
    Viestejä:
    62
    Saadut tykkäykset:
    0
    Just tuli katseltua Netflixistä koko sarja parissa viikossa. Pitkään pitänyt tämä katsoa, mutta on vaan aina jäänyt...

    Toiminta oli hyvää ja juonikuviot kiinnostivat, ja harmittaa aivan perkeleesti että tämä jäi vain neljän kauden mittaiseksi. Viides kausi tohon olisi ehdottomasti tarvittu, nyt on jotenkin "keskeneräinen" olo. Jollain kummalla tavalla noita hahmoja vaan jää ikävöimään.

    Miinuksina jäi mieleen juonikuvion epäloogisuus; Jossain jaksossa tapahtuu jotain, jota ei seuraavassa huomioida pätkääkään. Esim jossain neloskauden jaksossa Mack odotteli rannalla kyytiä jota ei ikinä tullut. Seuraavassa jaksossa asiasta ei puhuttu yhtään mitään, ja kaikki oli palannut taas normaaliksi. Lisäksi moni juonikuvio jäi sivuun useista jaksoista, ja palasi sitten yhtäkkiä taas takaisin (esim Betty Bluen rakkauskuviot yms). Ja mihin hävisi Annie? No joo, se siitä, vahvan 8 tästä antaa juuri toiminnan vuoksi. Suosittelen kyllä katsomaan mikäli toiminta kiinnostaa.
     
  4. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 477
    Saadut tykkäykset:
    1 220
    Hetken mietin teenkö uuden ketjun. Mutta päätin, että jos en jaksa katsoa pitempään, niin parempi laittaa tähän.

    Seal Team (2017)
    Ihan törkeä rip off Unitista, vain huonommalla juonella ja surkeammilla näyttelijöillä. Rahaa tuotantoon on vain paljon enemmän ja kuvat näyttävät hienommilta. Vähän tuli Discovery/Suomi-filmi fiilis siitä kuinka ihmiset näyttelivät, mutta sitten jollain Marvel budjetilla kuvataan koko ajan ulkona, autoissa, veneissä. Okei, jokaista Jenkki nurkkaa yritetään "kertoa" Syyriana tai normi metsää viidakkona, kun laitetaan tarpeeksi sumua, pimeää ja Tarzan ääni efektejä. Menee just ja just aivot narikkaan viihteenä, mitä kestää kumpikin sohvan pääty.

    Edit. Ja jos tämän postin takia löysit tämän ketjun, niin Unit sarjaa kannattaa kokeilla ihan vain hyvänä viihteenä, vaikka toimintaa on myös riittävästi. Saatat yllättyä kuinka monta tuttua naamaa kohtaat....
     
    Viimeksi muokattu: 03.01.2022