Philips 46PFL5527T, onko hyvä?

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana arttuli, 29.08.2012.

  1. arttuli

    arttuli Guest Guest

    Liittynyt:
    25.10.2003
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen tässä etsiskelemässä uutta töllöä kuvaputki-museokapineen tilalle. Bongasin markantalosta tarjouksen -20% tietyistä telkkareista VAIN tänään 29.8.2012.

    Mistään mitään tietämättömänä tämä näyttäisi hyvältä: http://www.markantalo.fi/product/tv...FL5527T/philips-46-3d-led-smart-tv-46pfl5527t

    ...mutta onko se sitä. Hinta vajaa tonni ja siitä vielä -20%.

    En ole vielä kovinkaan ehtinyt tutustumaan mitä kaikka hyvässä toosassa nykyään tarttis olla. HD tietty must, tuo koko on mulle riittävä, smart tv on plussaa, 3d ei niin väliä mutta tuossa näkyy olevan aktiiviversiona.

    Kommentteja plz, tänään tarttis päättää :)
     
  2. karik134

    karik134 Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.10.2008
    Viestejä:
    2 059
    Saadut tykkäykset:
    30
  3. arttuli

    arttuli Guest Guest

    Liittynyt:
    25.10.2003
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    hyvältähän tuo vaikutti, mutta nettiä selatessa meni koko paletti taas uusiksi. Plasma vs LCD ja sitten vielä fiitserit päälle, ei taida nopeata päätöstä saada aikaiseksi :)
     
  4. Hart

    Hart Guest Guest

    Liittynyt:
    12.09.2012
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Löytyykö keltään parempaa tietämystä onko tuossa testissä olleessa 40" telsussa sama paneeli kuin 46":ssa? Hyvät arvostelut saanut tuo 40". Lähinnä tuo "isoveli" kiinnostaisi, mutta kellään kertoa tarkemmin eroavaisuuksia?
     
  5. Jorie

    Jorie Guest Guest

    Liittynyt:
    10.11.2011
    Viestejä:
    32
    Saadut tykkäykset:
    0
  6. Riihitonttu

    Riihitonttu Guest Guest

    Liittynyt:
    20.04.2006
    Viestejä:
    18
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samsung 46EH6035XXE olisi 888 € ja Philips 46PFL5527T 975 €, kumpihan kanattas ostaa? Vai joku LG tai Sony?
     
  7. Hart

    Hart Guest Guest

    Liittynyt:
    12.09.2012
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse hommailin toissapäivänä tuon Philipsin 46PFL5527T:n ja olen ollut tyytyväinen. Tosin olen näiden asioiden kanssa vielä aika keltanokka, mutta kuvaa saa säädettyä jonkin verran ja mitä muutamia HD elokuvia on tullut katsottua niin ei ole itselläni moittimista. Ainakin aloittelijalle kuva on tarkka ja liiketoisto hyvä. Kontrastissakaan en näe valittamista. Näihin seikkoihin tosin alan harrastajille on varmasti oma mielipiteensä..

    WiFi-yhteys ja "smartTV:n ominaisuudet" on omassa käytössä plussaa, samoin toiminta ulkoisen A/V viritinvahvistimen kanssa.
     
    Viimeksi muokattu: 25.09.2012
  8. Nibbler

    Nibbler Guest Guest

    Liittynyt:
    27.01.2009
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pari viikkoa on tullut tätä TV:tä katseltua ja ei voi olla kuin tyytyväinen.

    Ilman vertailukohtaa vaikea tietysti verrata muihin malleihin, mutta ainakin vanhaan Sonyn 50" LCD-projektio-TV:hen (KDF-50E2000) verrattuna kuvanlaatu on erinomainen. Etenkin mustan taso on selvästi parempi. Harkitsin myös plasmaa juuri paremman mustan tason takia, mutta täytyy sanoa että ei tästä ainakaan paljon paremmaksi voi mennä. Pientä pilveilyä on tosin näkyvissä, mutta ei pääse missään vaiheessa häiritsemään.

    Itse pidän "Natural Motion" ja muut kuvanparannusominaisuudet pois päältä. Ilmankin noita liiketoisto on hyvä, ja varsinkin tuo Natural Motion lisää liikkeeseen häiritseviä "häntiä". Ihan kaikkiin säätöihin en ole tosin ehtinyt tutustua. Kuvasäätöjä on hyvin monipuolisesti ja esim. overscannin saa kokonaan pois, mistä plussaa.

    Miinuspuolena ainakin onneton ohjelmaopas, joka päivittyy hitaasti ja on vaikea selata. Eikä siihen pääse edes suoraan kaukosäätimen näppäimestä vaan pitää selata valikon kautta. Oma käyttö on kuitenkin lähes pelkästään HTPC:ltä tallennusten katselua, joten ei tuo paljoa pääse häiritsemään. Ylesikaukosäätimen kanssa hankalampi käyttää kuin vanha TV, koska kuvainputeille ei löydy omia komentoja. Kaukosäädin joutuu siis selaamaan inputteja valikon kautta, mikä menee usein pieleen.

    SmartTV on ihan toimiva, mutta jäänyt itseltä aika vähälle käytölle. Tuo HTPC ajaa kuitenkin saman asian ja on paljon sujuvampi käyttää. USB-tallennuksia en ole kokeillut samasta syystä. 3D-lasit myös vielä hankkimatta.
     
  9. Nibbler

    Nibbler Guest Guest

    Liittynyt:
    27.01.2009
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mallin suosio on yllättänyt Philipsin ja ovat menneet vaihtamaan aiemmin käyttämänsä Sharpin UV²A-paneelin Samsungin PVA-paneeliin. Seurauksena Digitalversus laski 5-tähden arvionsa 3-tähteen. Tuo on tosin 40-tuumaiselle, enkä löytänyt tietoa koskeeko muitakin kokoja.

    Nyt kiinnostaisi tietää miten saan selville mikä paneeli omassa on ja millä paneelilla esim. tuo MB:n testi on tehty. Gigantti mainostaa edelleen MB-testimenestyjänä...

    Suoraan sanottuna törkeää kuluttajien huijausta vaihtaa tekniikka toiseen mallinumeron pysyessä samana. :mad: Tekisi mieli palauttaa omani vaikka sattuisi tuo parempi paneeli olemaankin.