Tripla-HD. DVB-S2 ja DVB-T/C vastaanotto samaanaikaan

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana Jasu, 14.09.2012.

  1. Jasu

    Jasu Guest Guest

    Liittynyt:
    10.02.2003
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    Markkinoilla on paljon ns. Tripla-HD virittimella varustettuja töllöjä. Olenko ymmärtänyt oikein ETTEI noilla pysty vastaanottamaan lähetyksiä sekä lautaselta että harava-antennilta/kaapelista samaanaikaan. Ainakin Samsungin mallien asetuksista saa sen käsityksen että asennusvaiheessa täytyy valita vastaanottaako DVB-S2 TAI DVB-T2 TAI DVB-C. Haaveena olis telkkari jolla voisi vastaanottaa sekä satelliittia että kaapelia eli osa kanavista tulisi satelliitista ja osa kaapelista. Samsungin mallia kaupassa räplätessä huomasin että samsungin softan "asennusmatriisissa" voi valita vain yhden vastaanottatavan kerrallaan voimaan.

    Onko todella näin ja sama feature myös muiden tripla-HD mallien kanssa ??? (esim. Sony)
     
  2. d.g.lol

    d.g.lol Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.10.2006
    Viestejä:
    249
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itselläni on kiikarissa (kunhan joskus vaan tähän maailmankolkkaan eksyy) Philipsin 60PFL9607S jossa pitäisi (kuulemma) olla mahdollista samanaikainen käyttö DVB-C/T HD sekä S-puolelle mutta toki vain yksi CI+ -paikka.
     
  3. eke

    eke Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2005
    Viestejä:
    95
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä samanaikainen vastaanotto onnistuu ainakin Loewe-televisioissa. Itsellänikin oli tämä kriteeri vaikuttamassa (sekä HD-tallennus), kun edellisen kerran televisiota valitsin. Meillä on satelliitti- ja kaapeli-tv-vastaanotto käytössä, nyt jo viidettä vuotta. Suosikkilistoilla on sekaisin satelliitti-ja kaapelikanavia. Kanavien viritys tehdään molemmille tyypeille erikseen ja ne tallentuvat omille kanavapaikka-alueilleen. CI-paikkoja on 2, eli Canal Digitalin kortti on toisessa ja DNA Velhon kortti toisessa.