Uusi Mikrobitti

Keskustelu osiossa 'Yleistä' , aloittajana dfdf, 03.12.2006.

  1. Kristian

    Kristian Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    31.10.2002
    Viestejä:
    2 740
    Saadut tykkäykset:
    105
    Jep, selasin myös. Lukaisin yhden jutun. Täytyy tarkistaa paljonko tilausajasta oli jäljellä ja lopettaa tarvittaessa. Jokainen uudistus sitten 80-luvun lopun on vienyt tätä lehtä aina huonompaan suuntaan ja viime vuosien uudistukset ovat laskeneet sen pohjamutiin.
     
  2. Jva79

    Jva79 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.12.2009
    Viestejä:
    184
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsekin selasin läpi ja melkoisen pettynyt olin. Tähän asti pidin vielä lehdestä, vaikka siinä alkoikin olla lähes joka toisella sivulla kameraesittelyjä ja joka toisella Asuksen mainoksia. Nyt ainut juttu jonka lähes kokonaan jaksoin lukea, oli se missä iso tv oli viety perheeseen testiin. Idea oli hyvä ja siitä sai paljon sellaista tietoa, jota arvosteluistakin soisi löytyvän, eli vaikka toimintoja on kuinka paljon, niin ei se auta jos ne takkuaa niin paljon, ettei niitä viitsi käyttää. Muuten kaikki tuote-esittelyt ja vertailut oli lähes yhtä tyhjän kanssa, koska tekstit oli kuin suoraan mainoksista. Alkoi kyllä kieltämättä harmittamaan, että juuri olin maksanut lehden taas vuodeksi eteenpäin...(täydellä hintaa vieläpä).
     
  3. geru

    geru Käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2007
    Viestejä:
    1 389
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep, aika randomilta näytti. En olisi äkkiseltään kannen perusteella edes tunnistanut Mikrobitiksi. Oma vuodesta 1998 jatkunut tilaukseni päättyi muutama numero sitten, kun tulin siihen tulokseen että minulla ei ole tarvetta digipokkariarvosteluille ja "Kuinka asennat viruksentorjuntaohjelmiston" artikkeleille.

    ...hiukan huvitti kun lopettamisen aikoihin juuri manailin tätä nykytarjontaa, että miten lehdessä tuntuu olevan juuri noita pokkariarvosteluja, telkkaritestejä sun muuta. Viimeinen Mikrobitti kun tuli niin siinä oli sitten juuri pokkarivertailu, tv-testi ja ~10 sivuinen juttu virustorjuntaohjelmistoista, tjsp :rolleyes:
     
  4. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Tykkään uudesta. Se on hillitty, siisti simppeli. Ei enää niin "pelimäinen" kuin entinen.

    Vanha lehti oli kuin pommilla räjäytetty tietokonepelimyymälä. Liian värikäs, liikaa värejä, liikaa kaikkea. Kakaralehti, jossa robottimutanttikehonrakentajaoliot ampuvat toisiltaan päitä irti. Koko lehti oli kuin yksi loputon pelimainos! Hyvä että siitä vihdoin päästiin eroon. Lienen maapallon ainoa, joka vihaa pelimainoksia. Ne pitäisi kieltää kaikilta yli 1-vuotiaille suunnatuilta lehdiltä.

    Uudessa lehdessä enää varsinaiset mainokset ovat ylivärikkäitä sillisalaattipommeja, erottuvat hyvin seasta.

    MATTAPAPERI ON PAREMPI LUKEA, ympäristön valot eivät heijastele niin pahasti pinnasta. Vielä kun joku neroPatti keksisi matan painovärin, etenkin musta kiiltelee ärsyttävästi kuten aina.



    Vaikea oli ymmärtää uutta tekstiä. Liian haaleaa ja pientä, ihan kuin teksti haluaisi pysyä piilossa ja välttyä lukevilta katseilta. Tai ehkä tekstin asettelu oli sekava, eikä wanha silmä löytänyt uusia tekstejä kun on tottunut entiseen informaatioprotokollaan. Pitää lukea uudelleen läpi koko hoito, ehkä silmä tottuu ajan kanssa ja alkaa tekstikin ymmärtyä paremmin.

    Musiikin Ääni tulee mieleen etäisesti uuden lehden tyylistä. Sehän oli ultratyylikäs lehti se. Tyylikkäämpi kuin tämä uusi millitavu. Juu, kannessa lukee ihan selvästi millitavu eli mB. Ennenhän lehti oli µb eli mikrobitti, nyt sen arvo on kasvanut kokonaiseksi millitavuksi.
     
  5. aarno2815

    aarno2815 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2001
    Viestejä:
    4 636
    Saadut tykkäykset:
    131
    Jaaha.
    Puhelinmyyjä kertoikin hieman ristiriitaista tarinaa uudistetusta lehdestä; ovat kuulemma ottaneet opiksi lukijapalautteesta kovin. Seuraavassa lauseessa hän mainitsi "aikakauslehtimäisyyden". Huh! Näyttää olevankin tuo viimeinen sitten totta. Aikakauslehtimäisyys...
     
  6. Kristian

    Kristian Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    31.10.2002
    Viestejä:
    2 740
    Saadut tykkäykset:
    105
    Järkyttävin juttu taisi olla jokin missä oli emolevyn kuva ja sitten infolaatikko sen vieressä jossa ensimmäisessä kohdassa kerrottiin mikä emolevy on... Muuten vain järkytti älytön tilan tuhlaus kokosivun kuvilla ihmisistä.

    Ja tietenkin pitkät jutut kännyköistä ja muusta tietokoneisiin liittymättömästä ovat selkeä osoitus, että kauas on vajottu siitä mistä tämä lehti sai alkunsa.
     
  7. TimoJ

    TimoJ Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.09.2001
    Viestejä:
    1 266
    Saadut tykkäykset:
    15
    Minä pidin edellisestä versiosta, mutta tämä uudistus oli minulle liikaa. Tökkäsi jo kannen materiaaliin, ja kun sisältökin oli todella kevyttä kamaa, niin tuli juuri peruttua kestotilaus.
     
  8. larionof

    larionof Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.02.2002
    Viestejä:
    430
    Saadut tykkäykset:
    10
    Tämä nykyinen tyyli on suora kopio noin viisitoista vuotta sitten alkaneesta Bonnierin julkaisemasta lehdestä( kompuutteri kaikille, tarkistin), joka oli suunnattu 'ei alaa tunteville'. Siinä oli nimenomaan aina tietoboksi, jossa kerrottiin vaikkapa että 'modeemi on....'

    Annoin keskiviikkona lehdelle runsaasti aikaa ja selasin sen läpi josko muuttaisin loppua kohden toisella aukeamalla luodun mielikuvani näin kuitenkaan käymättä. Lehti on tullut kotiin vuodesta 198x ja nostalgiasyistä, ja siksi, että Hifi-lehti muka liitettiin osaksi MikroBittiä( paskat), aina uudelleentilaten sen vanhan tarjousjakson päätyttyä, joten nyt voitaneen kai sanoa, että Kiitos MB, nyt ei enää tarvitse tilata.
     
  9. Ari

    Ari Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Tuli tuo lehti nyt sitten katsottua loppuun saakka ja olipa "mukava" huomata, että roskiin olivat menneet myös mm. peli-, elokuvalevy- ja musiikkilevyarvostelut... :weep:

    Muutama sinänsä ihan mielenkiintoinen artikkeli lehdessä oli, mutta tosiaan joissain kohdissa valtavan kokoisia kuvia ja sitten jotain kuuden pisteen tekstiä jonka lukemiseen tarvitsin silmälaseja ja tuo lehti ei kyllä ole sen paremmin Mikrobitin kuin siihen "yhdistetyn" Hifi-lehden seuraajan tasolla. Kai se nyt oikeasti täytyy katkaista sen täysin yhtäjaksoinen tilaus ensimmäisestä numerosta alkaen. Hifialasta onneksi kertoo Hifimaailma, tietokonepuolesta täytyy vissiin alkaa seurata jotain sopivia nettisivuja, tuosta lehdestä ei kyllä näytä olevan juuri apua. Ja se TV-aiheinen juttu... voi apua... :(
     
  10. vemkki

    vemkki Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.09.2006
    Viestejä:
    3 980
    Saadut tykkäykset:
    340
    Näiden haukkumisten jälkeen olin vähän yllättynyt, kun huomasin pitäväni lehdestä. En ole ollut tilaaja noin viiteen vuoteen, mutta kirjastossa tulee selailtua läpi. Lehden ulkoasu oli selkeästi aikuismaisempi kuin ennen. Tuli Tietoviikko ja 3T mieleen. Sisällön puolesta tuntui, että oli nostettu kädet pystyyn ja jätetty pois jutut, joiden tasossa ei kuitenkaan pärjätä netin nörttisivustoille (esim. itseäni on aina haukotuttanut jotkut emolevytestit, kun Tom's hardware guidesta, Anandtechistä tai jopa Muropaketista voi lukea parempitasoisia juttuja aiheesta). Ei näillä muutoksilla toki minua tilaajaksi houkutella uudestaan. ;)
     
  11. jjjarvi

    jjjarvi Guest Guest

    Liittynyt:
    04.09.2012
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täytyypä sanoa että olen erittäin, erittäin pettynyt "uudistettuun" MikroBittiin. On hyvin selvää että tämän viimeisimmän uudistuksen jälkeen lehden ja minun 17 vuotta katkeamatta jatkunut yhteinen taival päättyy.

    Kerronpa hieman taustaa päätökselleni. Olen 51 vuotias itseoppinut tietokoneen tehokäyttäjä siis ns edistynyt käyttäjä. Minä olen sitä sukupolvea joka laski koulussa laskutikulla silloin ei ollut edes olemassa taskulaskimia saati pc koneita. Te nuoremmat ette edes tiedä mikä laskutikku on saati edes koskaan käyttäneet tai nähneet sitä muutakuin netissä kuvina.

    Vuonna 1995 hankin elämäni ensimmäisen ja samalla viimeisen merkkipöytäkoneen joka oli Mikro Mikko 75 Pentium prossulla. Samalla sain ostajan lisälahjan eli MikroBitti lehden vuoden numerot kaupan päälle. Kun syvennyin ja perehdyin tietokoneeseen ja DOS 6.22 ja Windows 3.1 käyttiksiin Petteri Järvisen erinomaisten kirjojen avulla, huomasin myös että MikroBitti lehdestä oli suuri apu meikäläiselle joka yritti opetella itsenäisesti tietokoneen käyttöä vähän enemmän kuin normaali loppukäyttäjä. Ja siitä alkoi minun ja lehden keskeyksetön 17 vuotta jatkunut "suhde".

    Vuosien varrella olen koonnut 5 pöytäkonetta-(silloin -90 luvulla niitä kutsuttiin hassusti kloonikoneiksi koska pöytä pc merkkikoneet olivat yleisimpiä valmiita paketteja)- ja hyvinkin pitkälti MikroBitti lehden erinomaisten laajojen testien perusteella olen lähes aina valinnut kasaamiini koneisiin komponentit alkaen emolevystä ja päättyen äänikortteihin. Lehden testit olivat tässä asiassa suureksi avuksi,sillä harrastan MSFS lentosimulaattoreita jotka ovat aina olleet niin tehosyöppöjä että viimeistä huutoakaan olevat näytönohjaimet ja prossut eivät ole riittäneet sulavaan simuiluun. Siksi MB lehden kattavat testit ovat aina olleet ohjenuoranani. Taannoin esim suuri näytönohjainveratilu taisi olla jopa 6-8 sivua pitkä kaikkine testituloksineen. Tehokäyttäjälle ja koneenvirittelijälle ehdottomia testejä!!

    Kun Markku Alanen jätti päätoimittajan työt huomasin heti notkahduksen lehden tasossa ei suurta mutta kuitenkin. Kun MB ja HIFI lehti yhdistyivät mentiin pc tehokäyttäjän kannalta jo takapakkia. Kertoo paljon että kun nimi oli ennen MikroBitti Suomen Suurin Tietokonelehti niin sitten nimi muuttui MB Suomen Suurin Uuden tekniikan lehti. No ajattelin ei se mitään lehden ja minun suhde jatkui tästä huolimatta koska näitä MikroBitin mainioita laajoja testejä ja vertailuja jatkettiin edelleen tosin vähemmän kuin ennen koska Hifisti asia vei tilaa tietotekniikalta lehden sivuilla.

    Minulla on muuten tallessa kaikki 17 vuoden numerot josta näkee hyvin lehden kehityksen. Väliin lehden pituusxleveys on kasvanut väliin kutistunut mutta lehden hyvä ja tasokkaan oloinen ulkoasu ja sisältö ovat säilynyeet mielestäni hienosti...kunnes..

    Uutta lehteä mainostettiin mm mullistavana uutuutena jonka "selkärankana perusteelliset testit ja vertailut"
    Odotukset olivat kovat kun tiesin että lehti olisi postilaatikossa odottamassa ja töistä päästyäni pääsisin lukemaan sitä terassilleni. Taannoin oikein odotin tätä lukunautintoa ja sitä että työpäivä loppuu ja saan lehden käsiini. Voitte uskoa mikä valtava pettymys oli kun noudin lehden laatikosta. Ensinnäkin lehti oli taas kooltaan kutistunut mutta ei se mittän verrattuna siihen että lehden paperimateriaali toi mieleen jonkun HALVAN ILMAISJAKELULEHDEN ja ulkoasu oli tylsän, harmaan oloinen, kuin suoraan ankealta 1970 luvulta jolloin Neuvostoliitto määräsi kaiken mitä Suomessa tehtiin!!!!

    Ohhoh ajattelin ja ryhdyin lukemaan. Etenkin odotin kovasti vertailua iPad 3 ja Samsung Galaxy Tab2. Odotin lehden vanhan linjan mukaista kattavaa peristeellistä vertailutestiä joka kattaisi usean aukeaman kuvineeen ja tuloksineen. Mutta mitä sain? Yhden sivun mittainen, muutamaan riviin pelkistetty huitaisemalla tehty kirjoitus kummankin tabletin hyvistä ja huonoistanpuolist!!! Tämäkö on nyt lehden uuden linjan mukainen perusteellinen kattava testi??? Voihan... Sanalla sanoen lehden sisältö ei anna enää mitään tietokoneharrastajalle,on sekavan oloinen huonosti toteutettu ja TYLSÄ!! Täyttä kuraa!! Laajat kattavat testit ja vertailut ovat muuttuneet henkilökuvauksiksi jotka kertovat ihmisistä ja heidän elämästään aivan kuin joku Seura lehti. Hyi hävetköön siellä lehden toimituksessa!!!!

    Samoin aikanaan sivun per aihe olevat artikkelit ilmaisista hupi ja hyötyohjelmista joita voi netistä ladata ja jotka aina esiteltiin laajasti,olivat nyt kutistunet niin että Hyötyohjelmat ovat yhdellä rivillä ja Hupi toisella rivillä samalla sivulla. Ja suosikkisarjakuvani Mikrokivikausi kun oli ennen aina sivun mittainen nyt se on kutistunut yhden RUUDUN mittaiseksi!!!

    Ovat toimituksessa kokonaan unohtaneet kenelle lehteä on alunperin ruvettu tekemään. Aliarvioivat pahasti meitä tilaajia. Toivottavasti lukevat netistä kirjoittelua asian tiimoilta. Meitä pettyneitä ja tilauksen lopettavia on ja tulee olemaan varmasti paljon.Olen varma että tällä konseptilla lehti ei ilmesty enää montaa vuotta ennenkuin se lopetetaan tai sulautetaan. Tämän sanon 17 vuoden tilaajakokemuksella!!!
    Hyvänä esimerkkinä se että kun ennen Hifi lehden yhdistymistä MikroBittiin levikki lehdellä oli muistaakseni yli 110 000 niin yhdistymisen jälkeen levikki on pudonnut 74 000 pintaan. Kertooko jotain??

    Lehti uudistuneena on niin valtava pettymys sekä visuaaliseti,materiaalisesti että sisällöllisesti,että pakko sanoa:TOIVON UUDISTUNEELLE MB Tekniikan UUsi Ulottuvuus lehdelle oikein lyhyttä ikää.

    Toivoopi tuleva entinen lehden kestotilaaja.

    PS. 17 vuoden lehdet säilytän edelleen muistona hyvistä ajoista lehden parissa mutta tämä uusin tekele ei kelpaa edes varaavan takan sytykkeeksi se menee suoraan paperinkeräykseen!!
     
  12. Kristian

    Kristian Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    31.10.2002
    Viestejä:
    2 740
    Saadut tykkäykset:
    105
    Täytyy myöntää, että itsekin koneita kasatessani/päivittäessäni ensimmäinen osoite on Tom's Hardware tai muu vastaava testisivusto. Mikrobittiä en ole katsonut sillä silmällä enää vuosi(kymmen)iin. Kuvittelisin kuitenkin, että niille jotka mieluummin lukevat näistä asioista suomeksi, on nyt olemassa yksi lähde vähemmän.
     
  13. sidrend

    sidrend Guest Guest

    Liittynyt:
    15.01.2012
    Viestejä:
    12
    Saadut tykkäykset:
    0
    Enpä jaksa lukea kaikkia sivuja ketjusta läpi, mutta kuitenkin..

    Kyllä mikrobitti on mennyt alamäkeä, ei mahda mitään. Taitaa tilaus loppua tähän, lehti kun on mennyt liikaa offtopiciksi. Nopeuskamera -juttu oli ihan kiinnostava, mutta mielestäni sekin sopisi ennemmin Tekniikan maailmaan :)
     
  14. TonyA

    TonyA Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.01.2005
    Viestejä:
    308
    Saadut tykkäykset:
    3
    Ei taida olla kovin suosittua kehua uudistunutta lehteä, tai MB:tä ylipäätään, mutta silloin se on tehtävä, kun aidosti tuotteesta pitää. Eli olen tilannut MB:tä noin 5 vuotta. Koskaan en ole siitä etsinyt varsinaisia tietokonejuttuja, sillä ne tulee katsottua netistä ja kyseltyä kavereilta. Muutenkaan varsinainen tietokonelehti ei edes kiinnostaisi. Minulle on useasti yritetty kaupata Tietokone-lehteä, mutta aina joudun toteamaan, että siinä vasta tylsä lehti! MB:stä olen lukenut lähes kaikki jutut antaumuksella, olivat ne sitten vertailuja, tuote-esittelyjä tai jotain laajempia teema-artikkeleita. Oikeastaan ainoat jutut, jotka skippaan, koskevat softaa, kuten virustorjuntaa, palomuureja jne. Ne asiat minulla on jo kunnossa, enkä jaksa jutuista enää lehdestä lukea.

    Hifistinä olin todella tyytyväinen, että nyt myös äänentoisto ja laadukas kuvantoisto on saanut lehdessä näkyvyyttä. Okei, tietystikään jutuissa ei mennä yhtä syvälle kuin esim. Hifimaailmassa, mutta en moista odotakaan tekniikkalehdeltä. Sitä MB siis minulle on - tekniikkalehti, EI siis tietokonelehti. Uudistuksesta on syytä sanoa sen verran, että minusta se näyttää kovin hyvältä. Lehden pienempi koko on muotia, ja ymmärrän hyvin, että he halusivat seurata trendejä. Plussaa uudistus saa myös tyylikkäämmästä värimaailmasta, joka ei ole yhtä räikeä kuin aikaisemmin. Silloin lehdestä tuli joskus mieleen joku Seiskan tyylinen kääk-juorulehti, jossa käytetään huomionherättämiseksi paljon punaista ja keltaista.

    Koska kaikessa rakentavassa kritiikissä on sekä moitteita että kehuja, niin sanotaan moitteiksi seuraavaa: pelejä saisi esitellä enemmän ja laajemmin, ja tyylillä toteutetut kotiteatterit ansaitsisivat enemmän huomiota. Enkä nyt todellakaan tarkoita mitään marketista ostettuja 500 euron paketteja vaan dedikoituja kotiteatterihuoneita, joissa on pienimmätkin seikat otettu huomioon.

    Eli jatkakaa hyvää työtä, MB!
     
  15. aarno2815

    aarno2815 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2001
    Viestejä:
    4 636
    Saadut tykkäykset:
    131
    Enpä ole vielä saanut puolivuotistilaukseni ernsimmäistä numeroa, mutta kiva tietää, että voi tuosta uudistetusta lehdestä hyvääkin löytää. Netistä minustakin löytyy aika paljon tietoa tietokoneiden yksityiskohdista, en niinkään lehteä tarvitse siihen. Ehkä tuo aikakauslehtimäisyys voi olla osittain hyväkin asia, täytyypä tutkia tarkemmin.
    Hyvä, että lehdessä on annettu näkyvyyttä äänentoistolle ja laadukkaalle kuvalle.
    Tuosta aiemman lehden väreistä olen samaa mieltä-liian räikeät värit.
    Pelejä en kaipaa lehteen, mielestäni Pelit lehti saa riittää niille jotka niitä harrastavat.
    Kotiteatterit kiinnostavat aina. Mielellään minä luen ja katson kunnon kotiteattereita koskevia juttuja! Tuntuuhan tuosta uudistetusta lehdestä löytyvän kohtuudella hyvääkin. Täytyy ostaa tuo viimeinen numero, joka ei ilmeisesti sisälly tilaukseeni vielä. Yritin hakea sitä lähisupermarketista, mutta en löytänyt.
    Kiitoksia TonyA:lle toisinajatteljan mielipiteistä, hyvä, että valaistaan kolikon toistakin puolta!
     
  16. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 993
    Saadut tykkäykset:
    265
    Itsekin tuli mielenkiinnosta ostettua uusin numero, koska sitä on haukuttu foorumeilla. Mielestäni lehden taso oli aikalailla sama kuin aiemmissakin numeroissa, joita on tullut joskus irtonumerona osteltua. Ehkä jotkut sivut olivat hieman sekavasti aseteltu taitossa (jotkin jutut menit ohitse, koska niitä ei huomannut muiden juttujen seasta), mutta juttujen sisältö/taso ei pahemmin ollut muuttunut. Mutta ei tuota tule ostettua jatkossa, koska arvostelut (pelit, elokuvat ja tietokoneaiheiset) ovat ne mielenkiintoisimmat ja niitä on netti pullollaan muutenkin.
     
  17. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 192
    Saadut tykkäykset:
    1 329
    Tämähän se taitaa olla juuri se probleema vanhoille tilaajille. Itse mikrobitin kasari- ja ysärilukijana en tunnistaisi nykyistä lehteä enää samaksi, jos pelkkää sisältöä katsoisin. Lehti on siis muuttunut täysin erilaiseksi siitä, mitä se alunperin oli. Siinä mielessä tuo nimenmuutoskin on hyvä, koska lehti on nykyään ihan eri. Sitähän se on ollut oikeastaan koko 2000-luvun, mutta ehkäpä yritystä on ollut kuitenkin tietokonepuolelle. Nyt takki on käännetty täysin, joten ehkäpä lehdelle pitäisi perustaa oma MB-ketjukin ja sulkea tämä.

    RIP MikroBitti.
     
  18. Kristian

    Kristian Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    31.10.2002
    Viestejä:
    2 740
    Saadut tykkäykset:
    105
    Eipä tuosta liene kovin iso askel "miesten" lifestyle-lehdeksi. Enää mukaan jokin pukeutumis- ja kampauspalsta ja tietenkin loppuun 3-4 sivua tyttökuvia, niin siinäpä se olisikin.
     
  19. jusaro

    jusaro Guest Guest

    Liittynyt:
    01.08.2006
    Viestejä:
    231
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minä myös lopetin tilaamisen kesällä, koska en ollut enää tyytyväinen sisältöön. Lehteä luin jo 80-luvun lopulla ja uusin tilausjaksoni kesti n.10 vuotta. Laitankin rahani Juoksijaan ja luen ajatuksella laajat jokavuotiset kenkävertailut! ;)
     
  20. aarno2815

    aarno2815 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2001
    Viestejä:
    4 636
    Saadut tykkäykset:
    131
    Ostin tuon uuden lehden. Yksi aukeama oli täynnä pieniä telkkarin kuvia!
    Onko tämä uusi lehti pyöräilijöille? Aika sekavaa sisältöä! Kotiteatterijutussa oli tv+pakettikaiuttimet.
    Oikein on näköjään arvosteltu tällä foorumilla tuota tietokonejuttujen vähyyttä. Nyt tämä lehti on sillisalaattia, punainen lanka kadoksissa. Hyväksyn sen, että lehdessä on hifijuttuja ja kotiteatterijuttuja, ne kiinnostavat aina. Ei hirveästi kiinnosta tuollaiset pakettiratkaisut kotiteatterin nimellä.
    Toivottavasti seuraavat numerot ovat parempia...