win 7 ja eeebox 1501p

Keskustelu osiossa 'HTPC eli Home Theater PC' , aloittajana E.E., 06.09.2011.

  1. jimhoyle

    jimhoyle Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.08.2002
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    1
    Selvittelin nyt miksi itse en päässyt enää BIOSiin ollenkaan. Ratkaisu taitaa olla se, että johdollinen USB-näppis täytyy laittaa koneen taakse kiinni, muuten ei toimi F2 käynnistyksessä (ei langattomalla eikä koneen etuosan USB-liittimistä).

    Mutta happo65 kun pääset kerran muuttamaan Boto boosterin pois, niin olet päässyt jo pitkälle. Kyllä se siitä jotenkin lähti. Oliko pakko painaa F8:a käynnistyksessä (boot menu), että se oikeasti lähti boottaamaan dvd:ltä, en muista. Joka tapauksessa ainakin piti painaa "Press any key to Boot from CD..." tai joku vastaava, tuossa on pakko painaa any key.

    Jos ei muuten onnistu, niin koita näin:

    Boot Booster: Disabled
    Boot Device Priority: BDDVD ekaksi
    Boot Settings Configuration: Quick Boot Disabled, Full Screen Logo Disabled

    Sitten vaan hakkaa hulluna F8 ja muita nappuloita mitä siellä käynnistyksessä nyt lukeekaan. Joku voi kertoa jos muistaa tarkemmin miten se meni. Nuo kaikki em. asetukset voi hyvin vaihtaa alkuperäiksi sitten kun käyttis on asennettu.

    PS. DVD-RW mahdollisesti/todennäköisesti ei toimi asennustarkoituksessa.
     
  2. jimhoyle

    jimhoyle Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.08.2002
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kyllä tämä koneen hitaus alkaa olla aika karseaa näin pitkän päälle. Esimerkiksi Katsomo.fi:ssä (Silverlight) kun yrittää katsoa videota, niin on tosi tökkivää. XBMC ja MediaPortal pyörittävät videoita ihan ok, mutta kun selaimessakin haluaisi katsoa videoita. Onko kukaan löytänyt ratkaisua tähän tai jotain toista muuten vastaavaa konetta paitsi kovemmilla tehoilla?
     
  3. Otto6

    Otto6 Guest Guest

    Liittynyt:
    06.10.2004
    Viestejä:
    245
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lueskelin tätä vanhaa ketjua ja ajattelin kysäistä, josko joku osaa vastata, että olisiko jotenkin merkittävästi nopeampi ja sujuvampi kaikkeen edellä olevaan tämä : http://www.asus.fi/Eee/EeeBox_PC/EeeBox_PC_EB1503/#specifications

    Sillä 2,13 mhz prossulla?

    Onko näitä muita järkeviä valmisvaihtoehtoja. Tuo lähtis Amazonista B-R asemalla veroineen suomeen n. 450,- Win7 64 bit.