5.1 vahvistin 2xhdmi out ja mahdollisuus streamata ipod touchilta

Keskustelu osiossa 'Vahvistimet' , aloittajana jlaitinen, 03.09.2012.

  1. jlaitinen

    jlaitinen Guest Guest

    Liittynyt:
    03.09.2012
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Myös täällä ajatuksena ottaa uutta tekniikkaa käyttöön ja päästä eroon konekaapin takana majailevasta johtohelvetistä...

    Kytkettävänä on 10kpl Orb Audion kajareita normaalilla 5-jaolla huoneen katossa, eli jokaisessa kulmassa ja edessä keskellä 2 palloa, sekä BK Electronics Monolith-DF, subwoofer.

    Kuvaa tuottaa PS3 ja sitä olisi tarkoitus työntää HD-Ready telkkariin ja tykkiin. Myös TV:n kuva olisi hienoa saada tykkiin (niin että telkkari näyttää mustaa) jos mahdollista. Toki tuohon voisi mahdollisesti ostaa erillisen digiboksin.

    Erikoisuutena haluaisin pystyä kontrolloimaan systeemiä mahdollisimman hyvin ipod touchilla, sekä streamaamaan musiikkia systeemiin iCloudista. Mahdollisuus näyttää kuvia Nokian Lumia 900 puhelimesta olisi aivan mahtavaa.

    Löytyykö tällaiseen käyttöön hyvää vahvistinta?

    Edit: laitetaan vielä yksi toive... Mahdollisuus kytkeä toisessa huoneessa olevat aktiivikaijuttimet samaan aikaan kiinni vahvistimeen (niin että vahvistimen oma volume-säätö ei vaikuta). Eli halu voida soittaa musaa jommassa kummassa huoneessa tai molemmissa. Kuitenkin niin että molemmissa huoneissa volume säätö on omansa.

    Edit, edit: olisko tämä ihan passeli peli? http://www.hifikulma.fi/Yamaha-RX-V473-Viritinvahvistin
     
    Viimeksi muokattu: 03.09.2012
  2. joose

    joose Guest Guest

    Liittynyt:
    09.04.2005
    Viestejä:
    310
    Saadut tykkäykset:
    0
    ^Kannattaa oikeasti kysyä tuollaisia asioita laitteita myyviltä tahoilta. Nopeasti katsottuna tuossa (voin olla väärässä) ei ole toisen huoneen Zone-toimintoa eli tarvitset isomman jammun tai muun vahvarin.

    e: nopeasti katsottuna myyntiketjun Onkyoissa olisi zone2. Jos et myyjiä halua vaivata, niin kirjota tuonne ketjuun mitä haluat, niin joku varmaan tarjoaa.
     
    Viimeksi muokattu: 04.09.2012