Silent Hill 2

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana pundewhee, 26.10.2009.

  1. pundewhee

    pundewhee Guest Guest

    Liittynyt:
    18.03.2008
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aloitanpa ketjun varmuuden vuoksi tarpeeksi ajoissa, toivottavasti ei liian kuitenkaan.

    Ykkösosan kirjoittaja Roger Avery ja tuottaja Samuel Hadida ovat kirjoittaneet sopimuksen jatko-osasta. Julkaisijaa ei vielä ole tiedossa, eikä tuotanto alkanut, kässäri työn alla. http://www.hollywoodreporter.com/hr/content_display/news/e3ia88ac756513e0fd9c64722a77d02496f

    Ensimmäinen Silent Hill tuotti noin 100 miljoonaa, budjetti oli noin 50 miljoonaa, joten siinä mielessä kohtuulliset lähtökohdat jatko-osalle, vaikkei leffana mikään hirmuisen hyvä ollutkaan. http://boxofficemojo.com/movies/?id=silenthill.htm

    Toisaalta, Avery on vastikään tuomittu vuodeksi vankeuteen rattijuopumuksesta ja kuolemantuottamuksesta. ( http://www.aceshowbiz.com/news/view/00027619.html ) Voihan vankilassakin toki työstää kässäriä, ja kieltämättä olosuhteet ovat lähes ihanteelliset tietäen miten synkkä elokuvasta pitäisi tulla, jos lähdemateriaalia kunnioitetaan. Ei muuta kuin SH2-pelin OST soimaan selliin ja kynä sauhuamaan, jos tulee writer's block, niin suihkuun pyllistelemään ja hakemaan lisää synkkyyttä ja motivaatiota.

    Toivon mukaan käsikirjoitus mukailee SH2-pelin juonta, joka on mielestäni sarjan selvästi paras ja muutenkin yksi kaikkien aikojen parhaista peleistä. Jostain kuvittelen lukeneeni että kyseinen peli on myös herra Averyn suosikki. Lisäksi olen monesti pohtinut että pelin monitulkintainen juoni myös sopisi parhaiten leffaversioksi, eikä edes välttämättä kärsisi niin paljon Hollywoodin pakottamasta suurelle yleisölle sovittamisesta (=tyhmentämisestä).
     
  2. pundewhee

    pundewhee Guest Guest

    Liittynyt:
    18.03.2008
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Päivitystä. Projekti näemmä on kuin onkin edennyt, nimeksi muuttunut Silent Hill: Revelation 3D (2012). Kirjoittaja ja ohjaaja on vaihtunut, molemmista vastaa britti Michael J. Bassett.

    Jatko-osa on suoraa jatkoa ensimmäiselle elokuvalle ja perustuu Silent Hill 3 peliin ja tulee sovittamaan tarinaa pelien mytologiaan.

    edit: joku mode voisi kenties ystävällisesti virittää topicin uuteen uskoon, tack.
     
    Viimeksi muokattu: 19.04.2011
  3. Baphomet

    Baphomet Guest Guest

    Liittynyt:
    04.04.2008
    Viestejä:
    624
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tätä kyllä odotetaan ihan tuskassa.
    Eikä tuo ohjaajan vaihtuminen ole välttämättä ollenkaan huono juttu.

    Ekasta tykkäsin todella paljon! Saakos sitä muuten BDnä mistään?
     
  4. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 082
    Saadut tykkäykset:
    432
    Kappas, sittenhän meitä on peräti kaksi. :) Ja jatko-osa kiinnostaa tosiaan, varsikin jos näyttelijät on lopultakin edes suunnilleen samat kuin mitä imdb tällä hetkellä listaa... Onhan se aina hyvä merkki jos ekan osan näyttelijät jatkaa jatko-osassakin. Tosin, 3D... :(

    Tietenkin saa... Vaikka playista tai amazonista... Itselläni tosin vain DVD.
     
    Viimeksi muokattu: 20.04.2011
  5. pundewhee

    pundewhee Guest Guest

    Liittynyt:
    18.03.2008
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Käsittääkseni cast pitäisi olla lukossa ja merkittävissä osissa ne mitä imdb:ssä lukeekin. En tiedä miks McDowellin ja Mossin kohdalla lukee "rumoured", tuottaja ja ohjaaja kuitenki pressitiedotteessa näin kertonu että ovat leffassa. Ainakin Heatherin näyttelijä, Sean Bean ja Unger on bongattu kuvauspaikalta. Kuvia: https://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.10150110412985740.281931.630700739

    Triviaa, katu- ja siltakohtaukset on kuvattu Ontariossa Cambridgessa, Main Streetilla. Kieltämättä kovin on Silenthillmäinen mesta ihan kuukkelin katuviewistäkin katseltuna, ja ilman sumuefektejä.
     
  6. Baphomet

    Baphomet Guest Guest

    Liittynyt:
    04.04.2008
    Viestejä:
    624
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voe helevetti, hyvältä näyttää!
    Noi naamakirjan kuvat oli kyllä melkosta odotuksen nostatusta.
     
  7. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 300
    Saadut tykkäykset:
    594
    [video=youtube_share;KMWrZmD0AN4]http://youtu.be/KMWrZmD0AN4[/video]
     
  8. Blaqua

    Blaqua Sandels vahva ja pehmeä Tukijoukot

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    725
    Saadut tykkäykset:
    30
    Ensimmäinen puolitoista minuuttia trailerista ainakin vaikutti erittäin pätevältä. Enkä ymmärrä miksi kaikki tänä päivänä pitää väkisin vääntää 3D:ksi. Kyllä tämä elokuva silti täytyy käydä katsomassa..
     
  9. Mouhijärvi

    Mouhijärvi Guest Guest

    Liittynyt:
    20.01.2005
    Viestejä:
    52
    Saadut tykkäykset:
    0
    Alkuperäinen oli kevyesti paras pelileffa ja hyvältä näyttää tämäkin, mutta miksi, oi miksi kirottu 3D?
     
  10. tuna

    tuna Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    09.12.2004
    Viestejä:
    2 542
    Saadut tykkäykset:
    303
    Tuli Englannissa nähtyä tämä Silent Hill elokuvan jatko-osa. Päällimmäisenä tunteena on pettymys.
    Ensimmäinen osa oli kohtalainen ja elokuvaan oli saatu aikaiseksi hiukan jännitystä/kauhua. Tässä ei ollut kauhusta tietoakaan. Yhdessäkään kohdassa ei tullut oikeastaan minkäänlaista jännityksen/kauhun tunnetilaa.
    Niin sanotut niminäyttelijät (Carrie-Anne Moss, Sean Bean, Malcolm McDowell) hoitivat hommansa ”väkinäisesti” ja heidän valkokangas aikansa oli lyhyitä. Radha Mitchelliä olisi saanut nähdä elokuvassa enemmän. Ensimmäisen osan Jodelle Ferland (Sharon/Alessa) olisi saanut palata rooliinsa ja näin olla elokuvan päähenkilö.
    Michael J. Bassett ei suoriutunut ohjauksestaan huonosti, mutta Christophe Gansin ohjaus ensimmäisessä osassa oli parempaa.
    Elokuvan suurin ongelma oli luultavasti käsikirjoitus (Michael J. Basset). Elokuva etenee kohtauksesta-kohtaukseen ja nämä tuntuvat jotenkin irrallisilta toisiinsa nähden. Halutaan vain näyttää hienoa kuvaa ja Silent Hillin kauhu galleriaa. Tämän takia elokuvaan ei saada minkäänlaista jännitystä aikaiseksi. Myös juoni tästä johtuen on harvinaisen mitäänsanomaton, jopa tämänlaiseen elokuvaan.
    Useat kohtaukset ovat toteutettu hienosti ja ne näyttävät Silent Hillin ns. helvetillisyyden.
    Sairaanhoitajat ja Red Pyramid ovat elokuvan parasta antia.
    Veren, irtojäsenien ja ihmisen lihan irti leikkauksen määrässä tämä voittaa ykkösosan. Mikä paremmalla juonella olisi voinut olla vahvistava tekijä ykkösosaan verrattuna.
    Elokuvan Silent Hill on saatu näyttämään helvetiltä ja tämä on elokuvan lähes ainoita positiivisia asioita.
    Mikäli sarjaa jatketaan (Production Budget: $20 million/Worldwide: $50,622,655. Ykkösosa: Production Budget: $50 million/Worldwide: $97,607,453)?
    Olisi hyvä hankkia kunnollinen käsikirjoittaja (kunhan ei Damon Lindelofia), ehkäpä ykkösosan kirjoittaja Roger Avary. Ohjaajaksi saisi tulla David Cronenberg, ”body-horrorin” pieoneeri:thumbsup:.

    Silent Hill 3-/5
    Silent Hill: Revelation 2+/5

    Pelejä en ole pelanut.
     
    Viimeksi muokattu: 16.02.2013