Onko olemassa laitetta, jolla onnistuu HD-kanavien katselu pc:llä kaapeliverkossa?

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana Dega, 08.07.2012.

  1. Dega

    Dega Guest Guest

    Liittynyt:
    05.02.2005
    Viestejä:
    30
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hei,

    Otsikon mukainen kysymys, eli olisiko täällä kenelläkään tietoa kaapeliverkon digi-tv:stä pc:n kautta katsottaessa? Ja HD-kanavatkin olisivat ihan kivoja, tosin eivät täysin ehdottomia. Olin lukevinani sivulla www.testatutlaitteet.fi kuitenkin, että edes SD-kanavat eivät nykyään näkyisi ilman tätä korttilinkitystä. Pc-laitteet liittyen digi-tv:seen näyttävät olevan erittäin harmaalla alueella. Esim. tuolla testatut laitteet sivulla ei taida olla lausettakaan aiheesta. Kuitenkin esim. Verkkokaupassa näyttäisi olevan useitakin pc:hen liitettäviä digi-tv-laitteita, myös sellaisia, jotka väittävät pystyvän vastaanottamaan HD-signaalia. Tämä ei ilmeisesti tarkoita sitä, että laite toistaisi varmuudella HD-kanavia Suomessa...

    Eli osaisiko joku ystävällisesti selventää tällä foorumilla tätä tilannetta minulle? Uskaltaako esim. noita Verkkokaupan laitteita ostaa? Kysyin asiasta myös DNA:lta/Welholta, mutta hekään eivät osanneet sanoa mitään.

    Kiitos.
     
  2. spacman

    spacman Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.01.2004
    Viestejä:
    169
    Saadut tykkäykset:
    0
    Maksuttomia HD-kanavia pystyy katsomaan, eli käytännössä Nelonen ja Yle HD, näin ainakin Tampereella TTV:n kaapeliverkossa. Maksullisia HD-kanavia jotka tarvitsevat parituksen ei käytännössä pysty katsomaan. SD-maksukanavat näkyy myös kunhan ostat sellaisen tv-kortin jossa on conax-kortinlukija, tai paikka sille (ci-paikka).

    http://koodinvuoksi.net/htpc-blogi.php?article=6 löytyy rutkasti tietoa aiheesta.
     
    Viimeksi muokattu: 08.07.2012