TOIMINTAVARMA kahden virittimen tallentava antenniboxi?? onko niitä??

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana 928s4, 10.06.2012.

  1. 928s4

    928s4 Guest Guest

    Liittynyt:
    18.05.2005
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    terve,
    toinenkin toppari (tf500t)sanonut nyt sopimuksen irti, sen perkeleen virtalähdeongelman vuoksi. Ekan topparin kohdalla (tf5100t) kävi aivan samoin, heti kun takuu meni umpeen, ja jälkimmäisessa aivan sama homma. En siis kerrasta uskonut että ne todellakin ovat noin paskoja.

    hakusessa nyt TOIMINTAVARMA perusboksi seuraavilla tarpeilla:

    -kahden kanavan tallennus ja kolmannen katselu
    -antennitalouteen
    -nopeakäyttöinen ja järkevä epg
    -ENNENKAIKKEA LUOTETTAVA JA VARMATOIMINEN
    -ei tarvita mitään perustoimintoja vaativampaa. ei edes HD puolta taikka korttipaikkoja.

    Onko tuollaista ihmekapistusta olemassa? Ihanteena olisi ensimmäisen topparin toiminnot ja nopeus, yhdistettynä kestävyyteen.

    Ja pahoittelut mikäli näitä vastaavia ketjuja on jo miljoona entisestään.
     
  2. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    137
    Vaihda tai vaihdata ne konkat toppariin. Kannattaa. Se on edelleenkin aivan kurantti boksi noin muutoin.
     
  3. petri_leskinen

    petri_leskinen Guest Guest

    Liittynyt:
    04.07.2004
    Viestejä:
    340
    Saadut tykkäykset:
    0
    On olemassa. Humax 9200 tai 9500 t.
     
  4. Japsu1

    Japsu1 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.05.2006
    Viestejä:
    728
    Saadut tykkäykset:
    0
    On kokemusta neljästä Humaxista 5 vuoden ajalta, itsellä 2 kpl 9200T, toinen 2007 hankittu olohuoneessa, toinen hankittu makuuhuoneeseen 2008. Olohuoneen boksiin vaihdoin isomman 500 gigaisen kovalevyn joskus 3-4 vuotta sitten, toisessa on edelleen alkuperäinen levy. Olohuoneen boksi ollut tosi rajussa käytössä kun lähes kaikki katseltavat ohjelmat on pyritty tallentamaan jotta ne voi katsella mainokset ylihyppäämällä ja tarvittaessa pausseja pidellen tai osittaisina pikauusintoina joustavasti. Siksi olohuoneen boksin levyjärjestelmä pääsi 4 vuoden käytön jälkeen korruptoitumaan mutta levyn alustuksen jälkeen toimii taas kuin uusi. Virtalähde- tai konkkao-ongelmista ei tietoakaan, onko niitä Humaxeissa juuri ollutkaan...?

    Mutta yleisesti toimintavarmuus on ollut aivan loistava eikä boksi ole jättänyt tallennuksia tekemättä. Mutta mistäpä näitä enää ostaa kun valmistus on lopetettu aikoja sitten. Jos nyt joutuisin ostamaan uuden boksin niin Humaxin logikkaan tottuneena ostaisin luultavasti HDPVR-5000T mallin vaikka tiedän ettei sitä ehkä ole vieläkään saatu aivan bugittomaksi, ja vaikka en edes HD-boksia tarvitse....
    https://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php/85708-Humax-HDPVR-5000T
     
    Viimeksi muokattu: 20.06.2012
  5. venalaine

    venalaine Guest Guest

    Liittynyt:
    10.06.2007
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    Valitettavasti 100 prosenttisen varmaa laitetta ei ole olemassakaan. Vanhat topparit ja humaxit oli hyviä, mutta niitä ei enää uutena saa. Nykybokseja vaivaa vähintäänkin nuo huonot konkat ja hd-vehkeissä on taas omat ongelmansa, joista voi lukea esim. Hd-thunder ja finnsat -ketjuista. Edellä mainittu vanhan huolto voisi olla oikeasti hyvä vaihtoehto.
     
  6. Taky

    Taky Guest Guest

    Liittynyt:
    26.11.2004
    Viestejä:
    251
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuskin bugittomaksi, mutta se nauhoituksia vaivannut pätkiminen tuli ojennukseen päivityksellä ja omassa käytössä toimii kuten pitääkin.
    Harmillista jos Conax hyllyttyy PlusTV:n HD:n myöden sen verran tyytyväinen Humaxiin tätä nykyä olen.
     
  7. Japsu1

    Japsu1 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.05.2006
    Viestejä:
    728
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitos tiedosta ja mielipiteestäsi, hakisin kyllä heti tuon kaupasta mikäli jompikumpi nykyisistä Humaxeistani simahtaa vanhuuttaan. ;)
     
  8. 928s4

    928s4 Guest Guest

    Liittynyt:
    18.05.2005
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    terve,
    kiitoksia muutamalle kannanottajalle. Humaxin hdpvr-5000t tuli silloin haettua Japsu1:n myyntipuheiden johdosta. KIITOS hänelle. tarjoisin vaikka kaljat, jos samaan kuppilaan osutaan :D

    Nyt humaxi ollut käytössä noin 3 kuukautta ja ollut ERITTÄIN tyytyväinen. Heti alkuunsa tein sen päivityksen, jolla korjattiin tallenteiden hyppimisongelma, ja sillä versiolla menty komiasti etiäpäin. Toki mullahan ei ollut mitään hd-tarpeita eikä maksukorttihärpäkkeitä, vaan aivan taviskanavia katellaan ja nauhoitetaan normilähetyksiä. Tuossa käytössä ei mitään murheita ja nauhoitukset onnistuneet 100%:sti.

    Alkuunsa toppareihin täysin tottuneena epg oli alkuunsa sekavan oloinen, mutta kun tuohon tottui, niin nyt vaikuttaa sekin hyvältä. Kelaus voisi olla hiukka fiksumpi, kun nyt pitää naputtelemalla kelata eteenpäin, kun mainokset hyppii yli. Plussaa vielä epg:n etsi-toiminnosta, jota tulee käytettyä. Toki tässä olisi tietty kehitettävää, saisi olla enemmän hakusanoja, kuin nykyiset maksimissaan 6 sanaa. Ja ihanteellista olisi, jos boksi älyäisi tallentaa ohjelman itsekseen, kun hakuehto täyttyy. Mutta ei kai ihan kaikkea voi toivoa.

    Loppuyhteenvetona kuitenkin.....käytännössä täydellinen valinta omiin tarkoituksiin. Kiitos ja kumarrus, ja mun osalta case closed.