Pitkä seinäteline Optoma HD33 tykille

Keskustelu osiossa 'Aloittelija kysyy' , aloittajana Azban, 09.06.2012.

  1. Azban

    Azban Guest Guest

    Liittynyt:
    09.06.2012
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli hankittua optoma hd33 videotykki ja liian myöhään huomasin jossain tehneeni mitta/lasku/ajatusvirheen ja välimatka tykiltä valkokankaalle on tietenkin hieman liian pitkä. :OI Ajatus olisi nyt hankkia pidempi seinäteline koska kattoa en halua lähteä pilaamaan. Nykyinen teline on Definite 3PCWM, ja tuon kanssa välimatkaa tulee ~4,8m. Valkokangas on 108". Mikäli tällä kertaa olen laskuni tehnyt oikein niin tuo välimatka sopisi olla n. 4,3m eli puoli metriä lisää pituutta tarvisin telineeseen eli telineen pitäisi olla n. +90cm pitkä. Tuohon nykyiseen ei varmaankaan löydy noin pitkiä lisäpaloja? Definiten sivut ovat vielä varsin keskeneräiset eli sieltä en pystynyt tarkistamaan mutta muuten ei tunnu löytyvän. Noita pidempiä projektoritelineitä näyttäisi kuitenkin olevan, ilmeisesti lähinnä lähiprojektori käyttöön mutta mikä ettei toimisivat toisinkin päin (..?). Tässä joitain vaihtoehtoja, joita olen katsellut. Osaisikohan kukaan sanoa käyvätkö nuo otsikon mukaiseen Optoma HD33 tykille tai onko tuollaisen käytössä muuten jotain esteitä?


    Muita vaihtoehtoja joko telineelle tai toteutukseen ylipäätään? Valkokangasta en oikein pysty vaihtamaan isompaan.

    Kiitoksia jo etukäteen vastanneille!
     
  2. uppiskuppis

    uppiskuppis Guest Guest

    Liittynyt:
    04.04.2006
    Viestejä:
    1 011
    Saadut tykkäykset:
    0
    -Haet putkikaupasta 1m pitkän putken jonka sisähalkaisija on vähän enemmän kuin nykyisen telineen putken ulkohalkaisija.
    -Maalaat uuden putken kivalla värillä
    -Katkaiset nykyisen putken keskeltä poikki
    -Työnnät katkastut pätkät kivasti maalatun putken päihin ja ruuvaat kiinni
    -Nautit elokuvista
     
  3. Azban

    Azban Guest Guest

    Liittynyt:
    09.06.2012
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tätä mietin hieman itsekin, mutta mitenkähän tuo teline jaksaa kannatella, mikäli tuota matkaa pidentää? Tuolla telineellä painorajoitus on 10kg, ja nykynen pituus se 40cm joten mahtaisikohan tosissaan kestää noinkin pitkän lisäpätkän? Tykki painaa muistaakseni 4,5kg.