HD Thunder HD-5221

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana makian, 31.03.2012.

  1. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 754
    Saadut tykkäykset:
    483
    Yhdessä Topparin "kusiaisessa" on Seagate:n kovalevy JA SEN KYLLÄ KUULEE KUN SE PYÖRII !!!
    Pakko laittaa "patentti", eli kynä värkin alle, niin etupaneeli ei resonoi, mutta kovon käyntiäänen kyllä kuulee metrien päähän...
    Muuten värkki pelaa, niin hyvin kuin Topparit yleensä pelaa...

    T: Vesku
     
  2. studhoi

    studhoi Guest Guest

    Liittynyt:
    22.05.2012
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kerran tätä aihetta lukee laitteen edustajat/maahantuojat/tms, niin annanpa parannustoiveen:

    Ohjelmaopasta selattaessa olisi hienoa, jos pystyisi selaamaan sivu kerrallaan. Vaikkapa page up / down -napeilla selaisi tuota ohjelmaoppaan kanavalistaa siten, että vaihtuisi aina eri kanavat esille nappulaa painaessa. Eli ei tartteisi selata tuota listaa pelkästään ylös-alas-napeilla yksi kerrallaan skrollaten.

    Eli siis lyhyesti sanottuna toimisi samoin kuin Sonyn telkkareiden ohjelmaopas.
     
  3. halenism

    halenism Guest Guest

    Liittynyt:
    06.05.2012
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kun ohjelman tallennus on käynnissä, eikö ole mahdolista kelata takaisinpäin "livetilasta". Eli laite ei toimi kuten timeshiftauksessa. Ärsyttävää että ainut keino katsoa joku tilanne uusiksi on aloittaa toisto tallenteista (ja näin siis alusta) sen sijaan että voisin suoraan kelata taaksepäin.
    Ominaisuus vai enkö osaa..?
     
  4. jarsaman

    jarsaman Guest Guest

    Liittynyt:
    08.08.2010
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    HD Thunder lähti eilen takaisin Giganttiin. Boksi buuttaili vähän väliä, tallennuksia epäonnistui paljon ja kovalevy alkoi pitämään hirveää rutinaa. Tätä merkkiä en enää koskaan kotiini kanna.
     
  5. Hedengren Team

    Hedengren Team Guest Guest

    Liittynyt:
    02.04.2012
    Viestejä:
    90
    Saadut tykkäykset:
    0
    Harmi ettei toiminut sinun tapauksessasi. Pääsääntöisesti nämä ovat toimineet hyvin. Viallinen yksilö tietysti saattaa olla ja se on syytäkin vaihtaa. Laiteeseen tuli juuri uusi ohjelmisto 2.61. Sen voi ladata HDThunder siuilta http://www.hdthunder.fi/hdthunder-ja-topform-ohjelmistopaivitykset Se on taas kerran Antenna HD Ready ja Cable HD Ready hyväksytty. Testilabrat testaavat laitteen aina myös live verkoissa. Yksi mikä tuli näin vanhana antennimiehenä mieleen on potentiaalin tasaus. Se saattaa aiheuttaa kummia juttuja. Tarkoittaa sitä että antenniverkko ja digiboksi eivät ole kiinni samassa maassa. Silloin niiden välillä on potentiaaliero joka tuntuu mukavana pikku sähköiskuna kun ottaa kiinni antennijohdosta ja digiboksista. Siitä pääsee eroon vaikka antennijohdolla jossa on galvaaninenerotin http://www.satshop.fi/liittaminen/antennikaapelit/galvaaninen-erotin-valkoinen.html
     
  6. Hedengren Team

    Hedengren Team Guest Guest

    Liittynyt:
    02.04.2012
    Viestejä:
    90
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos tallennat kyseistä kanavaa ja samalla katsot sitä niin ajansiirto ei ole käytettävissä. Jos taas katsot jotain muuta kanavaa kuin tallennat niin ajansiirto on käytössä. Kannattaa tuossa tapauksessa aloittaa tallenteen katselu kovalevyltä jota sitten voit kelailla. Sen saa kyllä nopeasti ajettua oikeaan kohtaan painamalla kaukosäätimen nuolinappia oikealle.
     
  7. jarsaman

    jarsaman Guest Guest

    Liittynyt:
    08.08.2010
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    Raision Gigantissa näkyi olevan aika lailla muitakin palautettuja HD Thunderin digibokseja myynnissä edullisempaan hintaan. Tuntuu, että moni muukin on ollut tyytymätön boksin toimivuuteen.
     
  8. jojala

    jojala Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.04.2001
    Viestejä:
    584
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt on laitettu Hedegreniltä huollosta tullut uusi boksi (1TB malli) toimintaan jan linkityskin onnistui heti eilen illalla. Kiitos Hedengrenin tiimille nopeasta toimituksesta.

    Ajastettuja tallennuksia, etenkin yhtaikaisia, laitettu päälle ja laite ei ole virransäästötilassa (eli nopea herääminen kaken on-napilla). Kovo pitää selvästi pienempää meteliä kuin aiemmin. Olisiko eri laitetoimittaja? Seagatet ja IBMt ovat kokemukseni mukaan äänekkäitä, mutta WD/Hitachi/Samsung paljon hiljaisempia. Lisäksi kovo herää boksin päälle laiton jälkeen selvästi nopeammin.

    En tiedä onko placebo-efekti vai mikä, mutta joiltakin osin tuntuu menuissa liikkuminen sutjakkaammlta kuin aiemmalla boksilla, fw2.6. Saattaa olla vain harhaa.

    FW on versiota 2.61. Ajastukset näkyvät punaisina EPGssä joskin ainakin yhden pienen puutteen huomasin: päivittäinen ajastus ohjelmalle ei näy kuin 1. ajastetulle päivälle (esim. Dr. Who Yle TV2 näkyi EPGssä maanantaina punaisella, mutta ei tiistaina, kun selasi ko. kanavaa eteenpäin).
     
  9. Hedengren Team

    Hedengren Team Guest Guest

    Liittynyt:
    02.04.2012
    Viestejä:
    90
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaikkia ei voi aina miellyttää. Siitä on turha kinata. Laitteiden pitää kuitenkin toimia. Gigantilla vaan on se periaate että laitteen saa palauttaa kuukauden sisällä ilman syytä. Jääkiekon MM-kisat meni jo :) On saattanu vaikuttaa.
     
  10. kuukko

    kuukko Guest Guest

    Liittynyt:
    14.05.2012
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minunkin laitteeni palautui paremman tiedon puutteessa Giganttiin ja testattavaksi lähti kilpaileva tuote. Ajoituksen kannalta on tietysti harmillista, että uusi softaversio ilmestyi juuri nyt - jäi sitten testaamatta.

    Mutta katsotaan. Jos käy ilmi, että kilpailija sekoilee HDThunderia enemmän, niin palaan ehkä vielä asiaan HDThunderin kanssa uuden softaversion kera.

    Vaikeaa on digiboksin ostaminen. Onneksi on Gigantti ja 30 päivän palautusoikeus.
     

    Liitetyt tiedostot:

  11. venalaine

    venalaine Guest Guest

    Liittynyt:
    10.06.2007
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    Uusi 2.61 softa heitetty sisään ilman ongelmia. Toivottavasti ei tule mukana mitään epämieluisia "ominaisuuksia".

    P.S Boksi on toiminut edelleen varsin hyvin.
     
  12. maumau

    maumau Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2004
    Viestejä:
    58
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mihin muotoon muistitikku oli formatoitu? Olen yrittänyt monta kertaa. Muistitikulla kansio opt ja siinä sisällä päivitys zip-tiedostona ja purettuna. Tikulla on muutakin tavaraa, en tiedä häiritseekö. Ohjeiden mukaan näytölle tulee USB:n jälkeen tiedoston nimi OPT261.zip. Sen jälkeen sig01...sig04 tai jjotain sinne päin ja sitten jump. Tämän jälkeen boxi käynnistyy uudelleen ja ohjelmisto ei ole päivittynyt. Löytyykö neuvoja?
     
  13. venalaine

    venalaine Guest Guest

    Liittynyt:
    10.06.2007
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyseessä oli 4gb tikku ja tiedostojärjestelmänä FAT32. Alustin tikun ennen ko. operaatiota ja päivittäessä tikulla oli siis pelkästään OPT -kansio ja siellä se yksi ainut tiedosto. Ei siis mitään turhaa (esim. sitä zip-tiedostoa) siinä kansiossa. Noin kun tekee, niin ei luulisi olevan ongelmia. Sinun kannattanee poistaa vähintäänkin se zip-tiedosto sieltä kansiosta. Jos se ei auta, niin tee kuten minä ja jätä tikulle vaan tuo yksi ainut kansio ja tiedosto.
     
  14. venalaine

    venalaine Guest Guest

    Liittynyt:
    10.06.2007
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hieno juttu että päivitys tuli lupausten mukaisesti ajallaan! Toivotaan että ko. boksille saadaan päivityksiä vielä tulevaisuudessakin.
     
  15. Frontto

    Frontto Guest Guest

    Liittynyt:
    16.11.2011
    Viestejä:
    40
    Saadut tykkäykset:
    0
    MTV3 HD kanavan ongelmiin päivitys ei tuonut apua. Turha edelleenkään tallentaa sieltä mitään, tai edes käydä siellä. Vaatii IVO-buutin edelleen, jos sitä erehtyy käpistelemään.
    Aikaisemmin vaati buuttauksen myös, jos oli Canalin HD-kavavilla ja alkoi katsoa omia tallennuksia. Nyt muutamalla kokeilulla ei kaatunut, joten ehkä siltä osin on parantunut toiminta, aika näyttää.
    Hyppäys suoraan tallennuksiin on hyvä parannus, mutta aikahyppyyn olisi saanut tulla tarkempikin säätö, esim. puolen minuutin.
    Kellonaika näkyy kirkkaammin valmiustilassa, pieni parannus sekin.
     
    Viimeksi muokattu: 30.05.2012
  16. hoogenband

    hoogenband Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.02.2009
    Viestejä:
    67
    Saadut tykkäykset:
    0
    kello tais kirkastua päivityksen myötä, vai mu silmät :) itellä ei oo boxi kaa ollu suurempia ongelmia. kaikki nauhotukset onnannu. sillo tällö tekee et jumittaa kanavan, tulee vaan tekstit et palvelu ei käytössä ja kuva jäätyy, pitää käydä toisella kanavalla ja pelaa taas. oon ollu yllättävän tyytyväinen kumminkin. tekstitv on hanurista ku muista ees sivua missä ollu vaikka ees kanavaa ei vaihda (221 seuraaminen tuskaa) toine mikä ärsää on epg, yhe kanavan näkymässä pitäis päästä iha kursorilla siirtymään myös seuraavan pv ohjelmiin (pitää käydä tsekkaa pornikset ja änärit omalla napilla) ja epg valikossa pitäis olla pääsy ajastuksiin. mut tyytyväine vaikka ronkeli olenkin. elisa kaapeli.
     
  17. _jj

    _jj Guest Guest

    Liittynyt:
    04.12.2011
    Viestejä:
    35
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko 2.61:stä muutoshistoriaa? Tietäisi mitä siltä voi odottaa...
     
  18. Blacksmith

    Blacksmith Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.08.2009
    Viestejä:
    26
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt on omassakin boksissa uusi firmis. Jospa nuo tasaisen varmat pikkuviat lähtisi. Muutama epäonnistunut nauhoitus ja pari totaalista jumiutumista viimeisen viikon saldona, muuten toiminut moitteitta. Huomasin päivitystä hakiessa, että sivustolla näkyvässä laitekuvassa näkyy katsottavan kanavan nimi. Omassa nuo näkyvät numeroina vaan. Onko tämä joku HD420 karvalakkimallin ominaisuus, että näyttö on yksinkertaisempi?
     
  19. venalaine

    venalaine Guest Guest

    Liittynyt:
    10.06.2007
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tulevia päivityksiä ajatellen hyvä lisä olisi mikäli tallennettujen ohjelmien kohdalla näkyisi tiedoissa kauanko ohjelmaa on toistettu viimeksi. Näin ollen, esim. sillon kun kovolle on tallennettuna 15 jaksoa samaa sarjaa, ei tarvitsisi arvuutella mitä kyseisistä tallenteista on kenties katsonut viimeksi. Tuo ominaisuus löytyi 6 vuotta vanhasta Handanista, joten soisi sen olevan tässäkin.
     
    Viimeksi muokattu: 31.05.2012
  20. maumau

    maumau Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2004
    Viestejä:
    58
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkohan ohjelmistopäivitys tulossa kaapeliverkkoon? Olen yrittänyt kolmella eri muistitikulla päivittää, mutta ei mene perille. Tehdasasetusten palauttaminenkin on kokeiltu. Seuraavana olisi ajatus palauttaa ohjelmistoversio 2.55 ja yrittää päivitystä sen jälkeen. Löytyyköhän ko. ohjelmistoversiota jostain? Googletus ei ainakaan auttanut.

    Ongelma poistunut ja boxi päivitetty. Vika oli LaCien vanhoissa muistitikuissa. Uusi Kingston-tikku peliin ja päivitys meni heittämällä sisään.
     
    Viimeksi muokattu: 01.06.2012