miniDSP

Keskustelu osiossa 'Tee Se Itse / DIY' , aloittajana probus, 13.05.2012.

  1. probus

    probus Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.02.2007
    Viestejä:
    106
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laitoin Kimppakauppa-foorumille tästä jo viestiä, mutta kun kukaan ei ole vastannut niin ajattelin hieman mainostaa täällä ja samalla kysellä kokemuksia. Hifiharrastajien foorumilta löysin vähän juttua, mutta ilmeisesti näitä ei ole kovin montaa vielä Suomeen päätynyt. Ainakin yksi suomenkielinen testikin laitteesta on, audiovideo.fi-sivustolla.

    Kyseessä on siis pieni, kahdella analogisella sisään- ja neljällä ulostulolla varustettu 99 dollarin dsp-laite, jota on käytetty mm. jakosuotimena ja huonekorjaukseen. Tarjolla on myös kaikenlaista lisäosaa, digitaali i/o, vahvistinkortteja ja uudempi versio kahdeksalla sisään- ja ulostulolla ym.

    Ajattelin itse kokeilla tuota subbarin jakosuotimena ja roomeqwizardin kanssa subin alueen huonekorjaukseen. Onko muilla kokemuksia tai suunnitelmia minidsp:n käytöstä?
     
  2. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    136
    Tuolle laitteelle oli jo olemassa ketju.
     
  3. probus

    probus Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.02.2007
    Viestejä:
    106
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuo ketju on eri alueella.
     
  4. j_a_k

    j_a_k Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.08.2007
    Viestejä:
    2 266
    Saadut tykkäykset:
    7
    OT: Odotamme mielenkiinnolla, millaisen miniDSP-kortin suunnittelet ja rakennat :D Kun kerran Tee se itse-alueella haluat keskustella.

    Itselläkin on ollut tarkoitus muutama kappale tilailla kortteja. Subbarin ja 2-tie pönttöjen suodatteluun. Kesälomalla jos jotain saisi aikaiseksi...
     
  5. probus

    probus Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.02.2007
    Viestejä:
    106
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miksi vittuilu? Pointti tuli perille; foorumipoliisille näissä ei ole riittävästi tee-se-itse potentiaalia, että saisi täällä keskustella. Ylläpito varmaan sitten poistaa tai siirtää ketjun.
    Odotan mielenkiinnolla, minkälaisen postauksen kirjoitat näistä aloitteilja kysyy-alueelle. Vai joko sulla on paperi tekeytymässä kartioihin ja itse kaadetut puut kuivamassa koteloa varten?
     
  6. Goodguy

    Goodguy Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.05.2004
    Viestejä:
    728
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ihan selkee diy-alueen laite tämä on minusta.

    Minulla on yksi 2x4+minidigi käytössä 2.1 plugarilla ilman ongelmia. Myöskään koteloa en oo väsännyt vaan laite on pöhissyt mukanatulleiden standoffien varassa pari vuotta :D

    USB-audio -lisäpalikka kiinnostaa mutta se pitää ilmeisesti liittää jokatapauksessa minidigiin niin en viitsiny säätää. Yhteistoiminta REW:n kanssa pitäisi testailla.