American Pie: Luokkakokous (American Pie: Reunion) (2012) (Jon Hurwitz & Hayden Schlossberg / Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Alyson Hannigan)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 29.02.2012.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    American Pie -elokuvista tutut hahmot palaavat yhteen komediassa American Pie: Luokkakokous. Yhden ylipitkän viikonlopun aikana he näkevät mikä on muuttunut ja mikä ei. Tapaaminen osoittaa, ettei ajankuluminen tai etäisyys katkaise ystävyyden siteitä.

    Kesällä 1999 neljän michiganilaispojan päämääränä oli menettää poikuutensa. Kouluajoista on jo vuosia. Jim ja Michelle ovat menneet naimisiin, Kevin ja Nicky eronneet. Oz ja Heather kasvoivat erilleen, mutta Finch haikailee edelleen Stiflerin äidin perään. Kotikaupunkiinsa palanneet, aikuistuneet ystävät tapaavat jälleen toisensa luokkakokouksessa ja muistelevat hormonimyrskyisiä, legendaarisia teinivuosiaan

    [​IMG] Katso elokuvan trailer

    [​IMG] Katso kuvagalleria

    Ensi-ilta Suomessa 06.04.2012
     
  2. Jartsa

    Jartsa Guest Guest

    Liittynyt:
    29.09.2001
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    0
    Wow! Myönnän, että olen alkuperäisten 1-3 osien fani, ja trailerin perusteella mikään ei ole muuttunut. Tämä olkoot sitten American Pie "4". Ei kait kukaan ole niitä muita
    lämmittelyjä nähnytkään? Moni ei varmaan näitä alkuperäisiäkään. Mielestäni eka American Pie otti ja elvytti 80-luvun high school-leffoja todella mukavasti.

    T: Jari
     
  3. tootsi

    tootsi Runkku Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.11.2005
    Viestejä:
    3 208
    Saadut tykkäykset:
    46
    Vuoden odotetuin elokuva! :thumbsup: 1-3 osat parhaita ja samat näyttelijät, herkkua!!
     
  4. att

    att Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    09.01.2003
    Viestejä:
    1 059
    Saadut tykkäykset:
    0
    Elokuva, jossa on itse Stiffmeister, ei voi olla huono. Odotan mielenkiinnolla.
     
  5. Peke2

    Peke2 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.01.2007
    Viestejä:
    98
    Saadut tykkäykset:
    0
  6. jjabi

    jjabi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.01.2011
    Viestejä:
    532
    Saadut tykkäykset:
    2
    Oli kyllä mahtava pätkä! =D Nauraa sai koko leffateatterin voimin joka toinen sekunti, varsinkin Stiffmeisterille! :cool:
     
  7. Peke2

    Peke2 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.01.2007
    Viestejä:
    98
    Saadut tykkäykset:
    0
    Enpä ole sitten menossa katsomaan kun tätä ei ole enää Kuopiossa ohjelmistossa! Ei pääsiäisenä nyt kerennyt katsomaan ja jo nyt hävinnyt ohjelmistosta, kiva..
     
  8. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 187
    Saadut tykkäykset:
    1 327
    Kävin viikonloppuna katsomassa tämän ja olihan se hauska. Neljä pojoa viidestä voi helposti antaa.

    Elokuvasta oli kyllä taas kerran helppo tunnistaa oma elämä. Sen verran samoja raiteita on mennyt kuin eräällä päähenkilöllä jo useammassa leffassa. Muutenkin tämä sarja on aina ollut mieleen jo senkin vuoksi, kun itsekin pääsin lukiosta vuonna 1999 ja siten on aina ollut helppo samaistua kavereihin.

    Alyson Hannigan näytti vähän rupsahtaneelta, mutta hänellä on päänäyttelijöistä selvästi eniten ikääkin. Tara Reid oli, hieman Alysonia nuorempana, edelleen timimissä kunnossa.

    Eihän tästä voinut olla tykkäämättä. Taisi olla sarjan viimeinen leffa, ja ehkä hyvä niin, mutta harmittamaan jää se, että kukaan ei ole onnistunut kopioimaan konseptia yhtä hyvin.

    Teatterissa istui vieressä pari teinityttöä, joille, nauruista huolimatta, ei oikein vitsit avautuneet. Kohderyhmänä on selkeästi kuitenkin myös pidetty juuri leffan näytteijöiden ikäiset ihmiset, eli reilut kolmikymppiset. Ja juuri sen vuoksi tämä kyllä osui ja upposi. Vielä, kun teineistä tehtiin aika mukavasti pilaa, niin eivät varmaan viereiset teinitytöt kauhean tyytyväisiä elokuvaan olleet.

    Kannattaa muuten jäädä paikoilleen istumaan, kun leffa loppuu. Taas ihmetytti se, kun leffan loppuessa ihmiset kiireesti häipyvät salista, vaikka valojakaan ei ole vielä sytytetty saliin. Varmaan puolelta katsojista jäi viimeinen, ihan hauska vitsi näkemättä.
     
  9. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 525
    Saadut tykkäykset:
    87
    Kolme neljästä Piiraasta nähty, ja onnistuneita ovat olleet yllättäen kaikki. Se edellinen osa pitäisi vielä tsekata. Ei tämä nyt penkin alle kierimään pistänyt, mutta näiden aikojen parhaimmistoon menee. Härskiä läpänderiä, karismaattisia hahmoja, alastomuutta ja myös sydäntä. Ainekset ovat kohdillaan ja niitä edelleen myös osaavasti käytetään. Stiflerkin on onneksi yhtä legendaarinen jätkä kuin ennenkin :thumbsup: ja mäpä oon nähny sen äidin livenä, hähää!

    En tiedä, tuleeko hankittua, mutta katsoisin toistekin. Varmaan 3½/5 olisi hyvä arvosana.

    PS. Miksei Hedbergin ja näiden Luokkakokoukselle ole ketjua? Kukaan ei kehtaa tunnustaa käyneensä katsomassa?