Pienten sekalaisten kysymysten ketju.

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana juhaa, 06.06.2005.

  1. htavilap

    htavilap Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.03.2007
    Viestejä:
    1 255
    Saadut tykkäykset:
    161
    Miten saisin koneelta siirrettyä kuvaa televisioon muuten kuin, että se on tismalleen sama kuva kuin tietokoneellakin näkyy? Haluaisin NHL-streamin televisioon pyörimään ikään kuin taustalta. Käyttöjärjestelmä Windows 7. Ubuntussa oli ominaisuus jossa voi käyttää useampaa työpöytätilaa, mutta tässä ei ilmeisesti ole.
     
  2. mdk 5.1

    mdk 5.1 Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.06.2003
    Viestejä:
    1 014
    Saadut tykkäykset:
    98
    Jos saat siis Windows 7ssa jo yhteyden ongelmitta televisioon, niin homman pitäisi hoitua painamalla Windows-nappi pohjaan ja naputtelemalla P:tä, jolloinka näyttöön tulee eri tavat joilla näyttöjä voi jakaa. Oletusarvoisestihan Windows 7 tosiaan käyttää samaa työpöytää molemmilla näytöillä.
     
  3. tootsi

    tootsi Runkku Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.11.2005
    Viestejä:
    3 208
    Saadut tykkäykset:
    46
    Miten paskan hajun saa tietokonetuolista pois? Entiseen tuoliin en löytänyt keinoa vaan se piti hävittää. Nykyinen tuoli on kuitenkin vain n. 6kk vanha ja aika kallis niin ei viitsi heittää pois. Eli paskan haju pöllähtää aina kun istuu tuolille tai vaihtaa asentoa, tulee piereskeltyä tässä tuolilla.
     
  4. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    136
    Jotain auton verhoilunpuhdistusainetta? Siis spraypurkista tulevaa vaahtoa, joka harjataan puhdistettavaan pintaan ja kuivuttuaan imuroidaan pois? Tuollaisella puhdistin kierrätyskeskuksesta ostettua sohvaa aikoinaan ja kyllähän sillä joitain tahroja lähti, vaikka joitain jäikin.
     
  5. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    Mitä?! :D No, pölynimurikauppiaista muistan sellaisen kohdan kun se pumppaa paskan (pölyt yms) pois jonkun sohvasta. Ainakin itse hävittäisin sen hajun kokonaan enkä vaan alkaisi peittelemään sitä muilla hajuilla.

    Edit: http://www.youtube.com/watch?v=pMZ_ernB08c 7:50 kohdalla. Tossa dokumentissa on hyvä meininki kaikin puolin.
     
    Viimeksi muokattu: 22.03.2012
  6. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Ruokasoodaa eli natriumbikarbonaattia ripottele penkin päälle purkillinen, siis reilu kerros. Anna olla vuorokausi. Joku Martta neuvokoon tarkemmin, että kannattaako lopuksi kastella sooda ja antaa sen kuplia, vai käykö silloin hassusti eli lika imeytyy penkkiin syvemmälle. Kuivalla soodalla ensin kokeilisin, ellei joku viisaampi muuta neuvo. Soodaa käytetään puhdistukseen mm. jääkaapissa ja uunissa, ellen väärin muista. Kamaa myydään maitokaupassa varmaan samassa hyllyssä missä muutkin leivontajauheet/mausteet. Pulverin voi lopuksi imuroida penkistä imuriin, niin pölypussissa asuvat liatkin saavat samalla pikapesun.

    Kanelia voisi lopuksi ripotella penkkiin hieman. Tai jotain muuta ovelaa maustetta, jonka tuoksu peittää alleen muita tuoksuja. Saapi lisäksi kadulla juosta karkuun koiria, jotka korvapuustihimossaan pyrkivät nuolemaan takapuoltasi.
     
    Viimeksi muokattu: 22.03.2012
  7. PeteP

    PeteP Guest Guest

    Liittynyt:
    14.06.2003
    Viestejä:
    285
    Saadut tykkäykset:
    1
    - oikein

    - väärin. Älä soita isännöitsijälle. Soita isännöintiyhtiön asiakaspalveluun, joka hoitaa asian eteenpäin. En tiedä mistä tällainen käsitys on oikein lähtenyt liikkeelle, mutta yleisesti ottaen isännöitsijä ei hoida tällaisia asoita, eikä taatusti tule ITSE paikanpäälle hoitamaan asiaan. On tietysti toimistokohtaisia eroja, mutta itse en tunne yhtäkään isännöitsijää, jonka vastuulle kuuluisi pattereiden ilmaaminen.

    Yleisesti ottaen isännöitsijät eivät myöskään:
    - tule avaamaan ovia
    - vaihda oveen nimikylttiä
    - heiltä ei saa saunavuoroa, tai autopaikkaa
    - luo lumia pihalta, tai pudota niitä katolta
    - jne jne

    ja ei, en ole itse isännöitsijä.

    edit: korjattu typo/ajatusvirse, en silti nipota pilkunviilaamisesta. Soittakaa kuitenkin ensin sinne asiakaspalveluun.
     
    Viimeksi muokattu: 26.03.2012
  8. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 171
    Saadut tykkäykset:
    1 324
    No tuo menee ehkä hieman pilkun viilaamiseksi. Yleensä isommat taloyhtiöt käyttävät erillisiä isännöintipalveluja, jolloin soitto heille, oli se sitten asiakaspalvelu tai mikä tahansa numero, on oikein ja sitä kautta saa asiat hoidettua. Pienemissä taloyhtiöissä hoidetaan isännöitsijän kautta näitä asioita. Olen itse yhden taloyhtiön hallituksen pj ja meillä isännöitsijälle kuuluvat kyseiset asiat. Ehkä niitä ei ole virallisesti lakikirjoissa mainittu, mutta taloyhtiössä on kuitenkin näin sovittu. Sen lisäksi olen mukana kahden muun taloyhtiön toiminnassa, joissa molemmissa on käytössä isännöintipalvelu kolmannelta osapuolelta ja molemmissa asioissa nämä asiat hoidetaan soittamalla isännöintipalvelulle.

    Yleensä isännöitsijä ainakin osaa sanoa, mihin olla yhteydessä, joten siinä mielessä isännöitsijään yhteydessä oleminen ei haittaa. Harva yleensä alkaa isännöijäksi sillä periaatteella, että häneen ei saa olla yhteydessä. Ja toisaalta sillä ei ehkä ole niin väliä keneen henkilöön taloyhtiössä on yhteydessä, kunhan johonkin on, jotta tarpeelliset ja taloyhtiölle kuuluvat asiat saa hoidettua oikein.

    En osaa sanoa mikä tuo "taloyhtiön asiakaspalvelu" on. Vai onko taloyhtiöillä olemassa asiakaspalvelunumero, johon on sitten asiakaspalvelija palkattu? :) Ehkä tosi isoissa onkin...
     
  9. PeteP

    PeteP Guest Guest

    Liittynyt:
    14.06.2003
    Viestejä:
    285
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ei mene, usko huviksesi. Keskiverto isännöitsijällä on vastuullaan noin 20 taloyhtiötä, eikä siinä oikeasti olisi aikaa "turhille" puheluille. Varsinkaan keväällä. Sopii laskea montako kokousta pelkästään tilinpäätös + yhtiökokous tuo mukanaan, ja nuo on pakko pitää. Onneksi järjestäytymiskokouksen saa sentään hanskattua YK:n perään samaan nippuun. Isännöitsijän ilta on kuitenkin jo pilalla. Aika harva hallitus kokoontuu päiväsaikaan, eivät he pysty ... he ovat töissä päivällä. MHO: Hallituksen palkkiot niin ylös, että on varaa lähteä kaksi tuntia aikaisemmin duunista palkattomana ja tulla hallituksen kokoukseen virka-aikana.

    Eihän se taloyhtiön koosta ole kiinni minkä kokoisesta yhtiöstä isännöintipalvelun ottaa. Muutenkin vapaaehtoista koko isännöinti, kunhan joku ottaa taloyhtiössä vastuun ja pienemmissä yhtiöissä riittää kun joku tekee toiminnantarkastuksen. Kuitenkin, jos isännöintipalvelu on otettu isosta talosta, siellä taatusti on aspa joka hoitaa tällaisia asioita. Joissakin pikkufirmoissa isännöitsijä saattaa näitä(kin) asioita hoitaa, mutta silloin hänellä ei taatusti ole vastuullaan sitä normimäärää yhtiöitä tai sitten hän on (tyhmä ja) luopunut jostain muusta, kuten esimerkiksi vapaa-ajastaan ja sosiaalisesta elämästään.

    Kun se asiakaspalvelukin osaa sanoa kehen pitää ottaa yhteyttä. Suuri osa puheluista on kuitenkin sellaisia, että he pystyvät sen asian hoitamaan. Jos eivät, niin sitten ohjaavat eteenpäin oikealle henkilölle. Tiedän isännöitsijöitä, jotka vastaavat puhelimeen illalla ja yölläkin. Se on heidän tyhmyyttään. Ehkä se on näiden viikonloppunakin ja illalla vastaavien isännöitsijöiden syytä, että ihmiset luulevat isännöitsijän olevan tavoitettavissa 24/7. Eihän se niin kuitenkaan mene. Suurin osa tuntemastani isännöitsijöistä sulkee puhelimen heti, kun konttorin ovi selän takana kolahtaa kiinni, ja hyvä niin. Lääkäreillä on soittoaika, pankkiin sovitaan aika, kodinkoneilla on kotiintuontiaika jolloin oltava kotona ottamassa koppia, mutta isännöitsijälle pitäisi saada soittaa koska vaan. Soittoajat sinnekin, jos ei aspan tyttöjen palvelu kelpaa sanon minä.

    offtopic, mutta menkööt:
    Vesivahinko ei katso kelloa, mutta mitä ihmettä isännöitsijä siellä asunnolla tekisi keskellä yötä? Ihailisi keittiöön ilmestynyttä spontaania suihkulähdettä? Huoltomies sen sijaan osaa mennä suoraan oikealle sululle ja estää isommat vahingot. Ihan omatoimisesti, ilman isännöitsijän apua ja käskyä. Isännöitsijä sitten pähkii yhteistyössä teknisen isännöitsijän ja hallituksen kanssa, että mitenkäs me tämä nyt sitten korjataan ja mistä rahoitus. Jos sellaista ylellisyyttä kuin tekninen isännöitsijä ei ole omasta talosta, fiksu isännöitsijä ostaa palvelun, eikä ala itse tulkitsemaan sitä RT-korttia. Tietysti jos taloyhtiössä on alan osaamista, se kannattaa hyödyntää. Joskus tuli asuttua yhtiössä jossa PJ oli kattilapuolen insinööri. Kun tuli aika uusia lämmönvaihdin, niin hän hoiti homman suunnittelun yms. Järkeä saa käyttää, kunhan ammattilaiset hoitavat asiat kuntoon, eikä arvailla. Hallinnollinen isännöitsijä harvoin tietää rakennusmääräyksiä niin hyvin, että kannattaa ottaa asiasta vastuuta. Tämä ot syystä, että vasta pari viikkoa sitten tuttu isännöitsijä manasi, kun puhelin oli unohtunut päälle ja soitettiin tulvivasta vessasta. Henkilö oli alakerran taulusta hakenut isännöitsijän numeron ja soittanut hänelle. Siitä huolimatta, että sama taulu opasti soittamaan 24h huoltoon kaikissa teknisissä asioissa. Syvälle on suomalaisiin rakennettu ajatus, että isännöitsijä hoitaa kaiken ja on syypää, jos jotain menee pieleen. Edit: pottuilin muuten kaverilleni, että "mitäs vastasit, oma vika", ja myönsi asian. Hän myös valisti minua, että se on tuntuu olevan OK jos puhelin ei ole päällä. Jos se kuitenkin soi ja siihen ei vastaa, niin paskaa tulee tuutin täydeltä niskaan seuraavana MA aamuna. Kummallisia nämä suomalaiset.

    - korjattu, tuli virse kirjoittaessa.

    Tunnen useita isännöitsijöitä, ja arvostan heitä suuresti. Pitää osata lakipykälät, eikä pelkkä AsOY riitä. Diplomaatti pitää olla ja ymmärtää raha-asioita. Normaalin taloyhtiön talouden pyöritys menee rutiinilla, mutta kun on useammassa yhtiössä linjasaneeraus, kattoremppa yms. päällä, niin työmaakokousta, urakoitsijoiden haastattelua, laskujen hyväksimistä, tiedottamista yms. piisaa kunnes ollaan siinä pistessä, että voi lähettää osakkaille jälkilaskelman, että: "Näin paljon tää show nyt sitten maksoi. Osarilla vai käteisellä?". Ei edes mennä siihen osastoon toistaitoiset ja työtävieroksuvat huoltomiehet, joiden kanssa joutuu kuitenkin tekemään duunia.

    Olen matkan varrella tavannut niitäkin, joita aina palstoilla haukutaan (laiska ja saamaton, salaa asioita), ja ihmettelen heidän asennettaan suuresti.

    Suurin osa kuitenkin hoitaa tonttinsa todella mallikkaasti. Huolimatta umpityhmistä asiakkaista jotka luulevat, että isännöitsijälle voi soittaa esim. keskellä LA iltaa ja tiedustella, että missähän se meidän yhtiön lumilapio mahtaa olla? (tositapaus)

    Summasummarum: Lukekaa ihmiset sieltä alhaalta infotaulusta kenelle soitatte mitäkin asiaa. Yhtiökohtaisia eroja on paljon, mutta älkää automaagisesti aina soittako isännöitsijälle, jos tulee joku hikka asumisessa.
     
    Viimeksi muokattu: 26.03.2012
  10. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 171
    Saadut tykkäykset:
    1 324
    Puhut varmaankin isännöintiyrityksen isännöitsijästä? Tuskin normaalin taloyhtiön isännöitsijä, joka asuu samassa taloyhtiössä, hoitaa 19 muuta taloyhtiötä "ihan muuten vaan" vielä normaalin työn ohessa.

    Eli tässä juuri toteat sen saman, mitä minä kirjoitin: jos on isännöintipalvelu, niin soitetaan sinne, jossa yleensä on myös jonkinlainen aspa. Jos ei ole, niin se on heidän ongelmansa. Pienissä yrityksissä, joissa ei ole isännöintipalvelua, yleensä paikallinen isännöitsijä hoitaa asian.

    Mielestäni pienten taloyhtiöiden ei välttämättä kannata ottaa isännöintipalvelua, jos sellaiselle ei ole tarvetta. Esimerkkinä käyköön pieni neljän omakotitalon taloyhtiö, jossa aiemmin asuimme. Meillä ei edes ollut kuukausittaista yhtiövastiketta, vaan pakolliset menot hoidettiin pari kertaa vuodessa yhdessä (kiinteistövero ja -vakuutus). Aiemmin oli isännöintipalvelu, joka kuitenkin oli niin kallis, että se jätettiin pois ja hoidettiin asiat itse. Mutta jos saa kilpailutettua halvan palvelun, niin onhan se helpompaa.

    Tähän voin sanoa omakohtaisen kokemuksen, kun muutettiin pieneen taloyhtiöön, niin meille tuli ensimmäisen kuukauden aikana vesivahinko, johon paikallinen isännöitsijä hankki heti korjauspalvelun ja hoiti hommat hemmetin hyvin jopa siten, että vänkäsi taloyhtiön kiinteistövakuutuskorvauksesta ikävähennykset pois.

    Tuo infotaulujuttu on ihan totta. Siellä yleensä lukee, mihin olla yhteydessä ja sama tieto pitäisi tietenkin välittää jokaiselle asukkaalle muutenkin. Esim. meidän taloyhtiössä voi aina soittaa isännöintipalveluun, jos on jotain asiaa. Eli tässäkin tapauksessa käytännössä soitetaan "isännöitsijälle", jota hoitaa yritys. Aiemmassa taloyhtiössä puolestaan oli paikallinen isännöitsijä, joka hoiti hommat. Jossakin voi sitten olla erillinen huoltofirma.

    Tässä tietenkin voisi miettiä tilannetta, jossa jotain ikävää tapahtuu ja pitää olla yhteydessä taloyhtiöön. Jos taloyhtiöllä ei ole isännöintipalvelua tai muuta vastaavaa käytössä, niin keneen taloyhtiössä pitäisi olla yhteydessä, jos ei isännöitsijään?

    Semmoisen tarkennuksen alkuperäiseen vastaukseeni olisin toki voinut laittaa, että "isännöitsijällä" tarkoitan isännöintipalvelua, jos taloyhtiössä on sellainen, ja heillä on sitten se peräänkuuluttamasi aspa. Jos sellaista palvelua ei ole, niin yleensä sitten varsinainen isännöitsijä hoitaa asian.

    Mielestäni taloyhtiössä ei todellakaan kannata lähteä "itse hoitelemaan asioita" vain sen vuoksi, että ei uskalla olla yhteydessä isännöitsijään (joko palvelu tai henkilö). Taloyhtiö on nimenomaan yhtiö, jossa rakennusta ja monia siihen liittyviä asioita ei hoida asukas, koska hän ei edes suoraan omista niitä. Veemäisin tilanne on se, jossa asukas sooloilee asunnossa kaikkea, jonka jälkeen taloyhtiö pakottaa palauttamaan asiat kuten ne olivatkin, ja vielä asukkaan kustannuksella. Ja tuo on ihan todellinen juttu.

    Ja jos vielä palataan tuohon ihan alkuperäiseen kysymykseen patterin ilmaamisesta, niin se on kyllä mielestäni ehdottomasti asia, joka pitää hoitaa taloyhtiön kautta, koska se vaikuttaa koko rakennuksen lämmitykseen. Jos taloyhtiössä on kerrottu, mihin soittaa niin sinne soitetaan, mutta mielestäni päiväsaikaan asiaa voi kysyä isännöintipalvelusta tai paikalliselta isännöitsijältä, jos tietoa ei ole selkeästi saatavilla. Remonttimiehen itse tilaamalla voi vain varmistua siitä, että tuskin saa siihen laitettuja rahoja yhtiöltä takaisin.
     
  11. mi.vi

    mi.vi Guest Guest

    Liittynyt:
    11.12.2004
    Viestejä:
    540
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nokia 500. Tuli kyseiseen luuriin laitettua belle, onko ominaisuus vai vika että saapuneissa viesteissä ei näy lähettäjän nimeä, pelkästään puhelinnumero, sama juttu välitystiedoissa?

    Lähetetyissä näkyy nimet. Millai muilla?

    Kas, sain toimimaan kun palautin varmuuskopiosta osoitekirjan :thumbsup:
     
    Viimeksi muokattu: 26.03.2012
  12. arthur

    arthur Guest Guest

    Liittynyt:
    28.06.2002
    Viestejä:
    2 430
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla ainakin E7:ssa meni osoitehakemisto sekaisin. Osa nimistä tuli tuplana. Osa kännykkänumeroista listautui internet-piuhelinnumeroiksi (tjsp.), ja lisäksi osa nimistä hyppäsi eri nimen alle. Perus nokia-päivitys siis.
     
  13. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    136
    1. Tekeekö valkovaseliinin käyttäminen kenkälankkina pidemmän päälle hallaa nahalle? Sattui olemaan (matta) ruskeat kengät kunnostuksen tarpeessa, mutta ei ollut kuin mustaa lankkia. Niinpä nykäisin rätillä valkovaseliinia tuubista pintaan. Hyvin tuo ensimmäinen käsittely näköjään pelitti, mutta olisiko syytä pidempiaikaiseen käyttöön hankkia ihan virallinen väritön kenkälankki?

    2. Mistäköhän Mikkelin lähistöltä saisi Scanburgerin Ylipäällikkö -hampurilaisen? (Ei Rantakylän ravintolasta ainakaan.)
     
  14. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Voiko DVD-soittimille tarkoitettua (lue: paketti mainostaa käyttökohteena DVD-soittimen) puhdistuslevyä käyttää BD-soittimiin? Minulta löytyy valmiiksi tällainen, mutta kun Hamakin kauppaa erikseen BD-versiota, niin mietin vain, pitääkö tässä olla tarkkana.
     
  15. Baphomet

    Baphomet Guest Guest

    Liittynyt:
    04.04.2008
    Viestejä:
    624
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eipä tuo varmasti mitään nahkakengille tee, eikös se ole tarkoitettu iholla (nahalla) käytettäväksi pitkiäkin aikoja.
    Mutta jos rasvan käyttö kenkien hoitoaineena on sun juttus niin sousittelen tätä.. Itse olen heittänyt lankit romukoppaan jo toistakymmentä vuotta sitten, ja hoidellut nahkajalkineet, käsineet, takit ja sohvat ym. ym. tällä. On todella pätevää ja helppo käyttöistä tavaraa.
    Nahkiksen saatavuus on vaan valitettavan huono, että silloin kun sitä jostain markkinoilta sattuu löytymään olen yleensä napannut mukaan ainakin sen 2 purkkia.
     
  16. mdk 5.1

    mdk 5.1 Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.06.2003
    Viestejä:
    1 014
    Saadut tykkäykset:
    98
    Enpä osaa itse kysymykseen kuin arvata, että kait siinä blurayssä jollain tapaa eri dataa levyltä löytyisi, mutta luulisi tosiaan dvd:nkin pelittävän ongelmitta. Tuskin ne harjakset niin karheita ovat että lukupään naarmuille vetäisi. Itselleni tosin heräsi kysymys näiden putsauslevyjen tarpeellisuudesta, nimittän itselleni ei ole tullut vastaan koskaan tilannetta jossa olisin itse tai joku muu olisi ko. levyä käyttänyt. Vaikka omakaan talous ei mikään pölyvapaavyöhyke todellakaan ole. Joten minkälaisissa tilanteissa tämmöisiä levyjä yleensä on pääsydyytty käyttämään?
     
  17. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Tuon Haman DVD-puhdistuslevy tuli ostettua, kun yli 10 vuotta sitten ostettu Sonyn kotiteatterijärjestelmän DVD-soitin (jota on käytössä muualla) alkoi temppuilla: toisto saattoi alkaa yhtäkkiä pätkimään ja käynnistystä piti joskus yrittää useamman kerran ennen kuin laite ylipäänsä hyväksyi levyn. Olin jo valmiina päästämään laitteen eläkkeelle, kunnes tuli lukaistua näiden puhdistuslevyjen "ihmeparantamisista". Ostin tuon Haman puhdistuslevyn ja se poistikin kaikki oireilut. :thumbsup: Näissähän on näköjään sekin vaaran paikka, että Haman levyä aiemmin kokeilin Clas Ohlsonilta ostettua puhdistuslevyä, jota laite ei suostunut ollenkaan toistamaan lukupään pölyisyyden takia, vaikka kymmeniä kertoja yritin sitä sisään syöttää. Onneksi tuo Haman levy rupesi pyörimään.

    Omassa BD-soittimessa ei ole ilmennyt vikoja, mutta ajattelin vain sen olevan ihan hyödyllistä, jos sitä välillä puhdistaisi.
     
  18. JaniH

    JaniH Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.08.2000
    Viestejä:
    6 723
    Saadut tykkäykset:
    15
    Näin jossain lähiaikojen mainoksessa tämän oloisen työpöydän, taisi olla leveämpi ja ilman tuota taustalevyä, eikä ihan noin halvanoloinen. Kuitenkin kahdella matalalla laatikolla. Jälkikäteen en löydä sitä mistään myynnissä. Muistaako kukaan nähneensä vastaavanoloista pöytää?
     
  19. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 299
    Saadut tykkäykset:
    594
  20. x_jmt_x

    x_jmt_x Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    18.08.2006
    Viestejä:
    7 617
    Saadut tykkäykset:
    523
    Wikipedian mukaan tuosta on (ollut) olemassa kaksi versiota, vuoden 1997 ja 2003, joista jälkimmäinen on digipak ja ennenkaikkea uudelleenmasteroitu. AC/DC:n sivujen mukaan muita versioita ei ole olemassa. Laittamissasi linkeissä edullisempi on Amazonilla listattu 2011 ja hintavampi 2003.

    Lienee mahdollista, että hintavampi (2003 listattu) on itseasiassa se 1997 alkuperäinen versio ja toinen on 2003 versio.

    Todennäköisempänä pitäisin kuitenkin, että Amazon on vaan listannut jonkin re-issuen uudelleen, eikä lisännyt sitä alkuperäiselle nimekkeelle. Nuohan on merkitty eri levy-yhtiöille, mikä selittäisi tuplalistauksen. Tällöin sisältö on oletettavasti sama, kun kerran muita versioita ei ole, kuin 1997 ja 2003.