sony 1270 säätelee kuvan kokoa oma-aloitteisesti

Keskustelu osiossa 'Videotykit ja -projektorit' , aloittajana marks, 19.03.2012.

  1. marks

    marks Guest Guest

    Liittynyt:
    23.10.2006
    Viestejä:
    220
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moro vaan!

    Kyllä täälläkin mennään vielä tonnin painoisella norsulla =)...ainakin toistaiseksi.

    Muttamutta. Eilen kattelimme Avataria ja jossain puolessa välissä leffaa kuvaan tuli hieman sen kaltainen "pyörivä kuva" efekti kuin vanhoissa putkitelkkareissa kun antennin signaali oli heikko ja kuva ruudulla kelaili. Jos kuka muistaa. Efekti kesti ehkä sekunnin tai kaksi, jonka jälkeen tykki oli säätänyt kuvan äärisuureksi, siis reilusti kankaan yli. Kuvan koon säädettyäni paikalleen kaikki meni taas ihan hyvin, ehkä joku puolen tunnin verran kun tykki veti kokonaan pimeäksi taas ihan muutamaksi sekunniksi, jonka jälkeen kuva palasi jälleen äärisuurena. Tämän jälkeen se ei enää pelleillyt, tosin leffakin loppui ehkä puolisen tuntia sen jälkeen ja yleisö painui pehkuihin.

    En ole vielä konehuonetta aukonut ja ropeltanut, mutta onko kellään tajua/hajua mistä on kyse? Kylmä hiki alkoi nousta pintaan kun mietin, että joko se laukeaa. Minun aikana tykki ei ole koskaan tuollaista tehnyt. Kuumalta tykki ei tuntunut kun sitä pikaisesti hyväilin.

    makro
     
  2. marks

    marks Guest Guest

    Liittynyt:
    23.10.2006
    Viestejä:
    220
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ja eilen selvisi sellainenkin asia, että tykin seotessa se nollaa säätämäni konrastin, kirkkauden ja myös voluumin joillekin oletuksille, jotka ovat kaukana totuudesta.

    marko
     
  3. marks

    marks Guest Guest

    Liittynyt:
    23.10.2006
    Viestejä:
    220
    Saadut tykkäykset:
    0
    itse itselleni vastaten, aikomukseni oli eilen illalla ruveta purkamaan tykkiä, mutta koska ongelmia ei ilmaantunutkaan parin tunnin kattelun jälkeen, jätin toistaiseksi roplaamatta. Eikä siitä ole kovinkaan kauaa kun siivosin pölyt masiinasta pois ja silmäilin osat läpi. Silloin ei näkynyt näkyviä omituisuuksia. Jos se vielä jatkaa sekoilua, alan sitten purkaa sitä.