Lidl:n limut, pizzat ja jäätelöt?

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana Mika, 28.12.2002.

  1. Poistettu tili 10873

    Poistettu tili 10873 Guest Guest

    Uusi kannettava kori ei tunnu hyvältä. Se on turhan iso kannettavaksi ja työnnettäessä/vedettäessä pitää kovaa meteliä. Myös tavaroiden siirtäminen kassalla korista hihnalle hankaloitui hiukan, luultavasti lyhyillä ihmisillä vielä enemmän.
     
  2. h-p

    h-p Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.03.2007
    Viestejä:
    863
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tulipa ostettua Lidlin Freeway Lemon 6% -limpparia. Ihan hyvää, ainakin tällaisesta joka ei kummemmin Spritesta tai 7-Upista tykkää.

    Mistä tulikin mieleeni että nuo uudet kahden litran muovipullot ovat kätsympiä kuin entiset. Ohuemmasta kohdasta saa hyvin kiinni yhdellä kädellä ja se jäykistää pulloa.
     
  3. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    Stonebaked Inferno pizza... huhhuh! Tossa pizzassa ei oo mitään järkeä. Se ei maistu millekään muulle paitsi tuliselle. Ikinä ennen en ole lopettanut minkään syöntiä sen takia että olisi liian tulista.

    Googlella löyty hyvä anal yysi tuosta herkusta
     
  4. säätäjä

    säätäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.10.2015
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    5
    Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis?

    Pitsan (kuten myös kaikkien muiden inferno) tuotteiden kannessa on asteikko: hot, extra hot, inferno. Jos tästä ei tajua, että kyseessä on todella tulinen ruoka, saa syyttää vain itseään.

    Itse koen äärimmäisen positiiviseksi, että tällaisia tuotteita suomesta löytyy - suurin osa kaupan "tulisista" ruoista ei ole tulista nähnytkään. Tässä kerrankin on tuote, joka on sitä mitä lupaa... jos tästä diggaa, kannattaa ehdottomasti testata myös inferno sipsejä, niissä on myös potkua aika tavalla :)
     
  5. papukaija

    papukaija Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.08.2005
    Viestejä:
    1 522
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vanha ketju, mutta laitetaan nyt omaa huomiota noista lidlin limuista. Elikkästä:
    Lemon: Hyi, en pysty juomaan siltään, aivan liikaa maistuu esanssit. 7up ja Sprite menee sitten ihan ongelmitta siltäänki
    Cola: Ihan OK. colajuoma
    Orange: Juotavaa, joskaan ei niin hirveän hyvää...
    SitiCola (tai mitä nyt olikin, 1.5l pulloissa kuiten): Hieman erikoisen makuista, ei pahaa kuitenkaan. Ainoa Cola, josta en ole huomannut kirkkaan viinan maun "puskevan" päälle edes abaut 50/50 seoksella. Ja voin vakuuttaa, että maistan aikalailla herkästi viinan melkein mistä tahansa juomasta, myös mm. Batterystä tms. energiajuomasta, joista moni väittää, että ei muka viinaa maistaisi.
     
  6. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Allekirjoitan säätäjän aatokset. Inferno pizzaan olen tosin vain kerran maistanut (oli yllättävän hyvää), mutta Inforno sipsejä on tullut ostettua jo muutamia pusseja. Jälkimmäisissä on tosiaan se hyvä puoli (viittaan aiempaan keskusteluun), että niitä ei tule vedettyä kourakaupalla kuten tavallisia sipsejä -- elokuvaankin keskittyy paremmin, kun ottaa vain yhden sipsin ja sitä makustelee. Toisaalta minusta nuo Inferno-tuotteet eivät missään nimessä ole olleet liian tulisia, vaan sopivasti suuta kutkuttavia.
     
  7. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    Viestini oli lähinnä vinkkaus niille jotka extratulisesta pitää. Minulle se oli ihan liian tulinen vaikka "hoteimmista hoteimmat" ei yleensä lievää nenän valumista kummempaa aiheuta.
     
  8. Dr. Eever

    Dr. Eever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2008
    Viestejä:
    1 737
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lidln mainoslehtinen sai meidän perheen suunnittelemaan yhteistä ostosmatkaa toiselle puolelle kylää (tarjoukset 15 - 21.3). Pakastepatongit, 3 viilipurkkia ja tortillalätyt eurolla. Kivasti Hornet-siivet ja ketsuppikin tarjouksessa ja samaan aikaan tulleesta CM:n lehtisestä näkee, että Taffel -sipsitkin on halvempia Lidlissa. Ja muksujen pyjamat ja palapelit mikä tuli jo luvattua ja Kukko-olunen ja....
     
  9. app

    app Guest Guest

    Liittynyt:
    18.04.2003
    Viestejä:
    163
    Saadut tykkäykset:
    0
    Heh, hyvähän toi on & ei ollenkaan liian tulinen. :) Meillä kelpas ekalla kerralla jossain määrin myös lapsillekin - 4 vuotias söi puolikkaan slicen ja 1 vuotias pari suupalaa ennen kuin totesivat että kiitti mutta riitti..
     
  10. h-p

    h-p Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.03.2007
    Viestejä:
    863
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse en noista Inferno-pitsoista niin välitä, mutta Crusti Croc Inferno -sipsit on herkullisia. Just sopivan tulisia ettei tule naposteltua koko pussia kerralla. Harmi ettei noita ole koko aikaa valikoimissa.
     
  11. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 526
    Saadut tykkäykset:
    89
    Inferno -pizza testattu ja siihen yhteen kertaan se valitettavasti jäi. Oli täysin mauton, sitä tulisuutta kyllä sitten löytyikin. Vähän jo liikaakin, mutta siihen ei homma kaatunut, vaan juuri mauttomuuteen. Salamipizza voittaa siinä suhteessa 5-0 vähintään. Sainpa koko Infernon alas kuitenkin. Samat sipsit ovat kyllä oikein mainioita, näissä on makuakin ja tulisuutta. Sehän on kyllä typerää, että näita saa vain ajoittain, miksei aina?!?

    "Joku kusimulkku" :D .... niin sekin tosiaan vielä tuosta pizzasta, että seuraavana päivänä minullakin kiersi mahassa tuskallisesti. Onneksi tuosta ihanasta kokemuksesta en euroa enempää maksanut.
     
    Viimeksi muokattu: 15.03.2012
  12. The Ring

    The Ring Charles Bronson 1921-2003 Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    02.12.2002
    Viestejä:
    1 526
    Saadut tykkäykset:
    1
    Lidlin paistopisteen tuotteita on muutama tullut nyt kokeiltua, ja olen löytänyt jo kaksi suosikkia. Lihapiirakat ja rustico-sämpylät. Lihapiirakoissa on täytettä yllättävän runsaasti ja piirakan rakenne on sopivan jämäkkä. Syön ruisleipää usein, joten vaihtelu virkistää. Rustico-sämpylät on sisältä pehmeitä ja päältä kuori on herkullisen rapeaa. Taikina on hieman sitkeää, eli saa jauhaa suussa tovin. Nam!
     
  13. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Pitkään on ollut aikomus kirjoittaakin, että nämä Lidlin paistopisteet ovat kyllä yksi parhaista asioista, mitä tiedän. Tässä rahastuksen maailmassa tuntuu suorastaan ällistyttävältä, että Lidl (joka toki muutenkin tarjoaa elintarvikkeita huokeaan hintaan) pystyy hinnoittelemaan paistopisteen tuotteensa niin huokeahintaisiksi. Mikä parasta, esimerkiksi ko. paistopisteen maalaiscroisantit ovat kevyesti parhaimpia croissanteja, mitä olen koskaan missään maistanut -- en osaa edes kuvitella, miten croissant voisi olla muhkeampi ja maistuvampi. Tähän mennessä yksikään paistopisteen tuote ei ole tuottanut pettymystä. Eniten ostan juuri maalaiscroissanteja, coctail-piirakoita sekä myslileipää. Mikäli joku kokee järkeväksi tuhlata rahojaan Arnoldsin muffinsseihin, niin suosittelen mielummin Lildin vastaavia, jotka eivät häviä maussa.

    Olisi mielenkiintoista tietää, mikä vaikutus noilla Lidlin paistopisteillä on ollut leipomoiden ja ruokakauppojen leivonnaismenekkiin. Eihän Lidl tietenkään tarjoa kakkuja tai marjaisia/hedelmäisiä leivoksi, mutta noin muuten en pystyisi enää ikinä harkitsemaan esim. croissantin ostoa Stockmannilta tms.
     
    Viimeksi muokattu: 28.07.2013
  14. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 526
    Saadut tykkäykset:
    89
    Täällä Kuopiossakin tapahtui niin mahtavasti, että läheiseen Liiteriin avattiin tuollainen paistopiste. Ainakin patongit ovat maistuneet erinomaisesti, muuta en toistaiseksi ole testannut, mutta hyviä näkyvät olevan.

    Sellaista juttua pienenä kritiikkinä kuitenkin tullut pohdittua, että eikö Lidlin limonadeissa ennen ollut hiilihapotkin mukana? Kun nykyään ei ole. Joten ne sitten ovat vähän kuin limpparin makuisia mehuja, koska poreilu puuttuu. Vai muistanko väärin, eikä niitä koskaan ollutkaan?
     
  15. The Ring

    The Ring Charles Bronson 1921-2003 Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    02.12.2002
    Viestejä:
    1 526
    Saadut tykkäykset:
    1
    Sellaisen huomion olen tehnyt, että paistopisteen tulon jälkeen on asiakasmäärät kasvanut paikallisessa lidlissä huomattavasti. Nyt kun menee lidliin mihin kellonaikaan tahansa, niin väkeä on aina kauppa täynnä (aukioloaikana tietysti :rolleyes:). Ei sen paistopisteen ohi voi kävellä ostamatta jotain. Joskus tulee mentyä lidliin ihan vaan sen paistopisteen takia. :eek:
     
  16. säätäjä

    säätäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.10.2015
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    5
    Ainakin pk seudulla paistopisteet ovat lisänneet kävijämääriä älyttömästi. Ilmeisesti yksi ensimmäisistä, espoo niittykumpu, laajeni joku viikko sitten pelkästään paistopisteen takia. Nyt paistopistettä hoidetaan tiskin takaa eli täyttö, paistaminen ja varastointi on hoidettu todella hyvin. Valikoimakin taisi samalla kasvaa.

    Paistopisteen tuotteet ovat tosiaan hinnaltaan ns naurettavia, mutta kyllä esim leivissä ollaan selkeästi esim rezen tuotteita jäljessä. Toisaalta laatu on kuitenkin parempi kuin missään muussa lähikaupassa, joten valitettavaa ei juuri ole.

    Ylipäätään lidl parantaa koko ajan ja koko ajan tarve käydä muissa kaupoissa vähenee. Varsinkin näin kesällä lihatuotteita on tullut lisää.


    Sent from my GT-N7105 using Tapatalk 4 Beta
     
  17. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tullee nykykehityksellä romahduttamaan koko kotimaisen leipomobisneksen. Olihan aikakin. Suomi-leipomossa kun tarjotaan tavaraa pussissa ja paria aamusämpylää valtavaan ylihintaan.
     
  18. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602
    Työkaveri tarjoilee välillä Lidlistä tuotuja omenataskuja. Hyviä ovat!
     
  19. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    137
    Samoja huomioita. Täälläkin paistopisteelle tehtiin uusi laajennus ja suurin väentungos onkin aina sen edessä. Välillä ruuhka-aikaan täytyy kiertää seuraavan hyllyvälin kautta pullaryysiksen ohitse, kun ei siitä kohti mahdu kulkemaan ryysiksen vuoksi.. Paistopisteiden lisäksi Grillimaisteri tuotesarja sekä sen erittäin näkyvä markkinointikampanja ovat olleet ainakin näin maallikon silmin huikeita menestyksiä.

    Toivottavasti Lidlin tarjoama tiukka vastus joskus aikanaan vaikuttaisi myös mafiakorttiliikkeiden hintoihin.
     
  20. Raimo

    Raimo Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.02.2000
    Viestejä:
    2 650
    Saadut tykkäykset:
    4
    Niinpä ja toiseen sitä odotellaan. Maalaiscroissanteja kannattaa maistaa, hyviä ovat. Lihapiirakka pitää testata kun sitä kerran kehuttiin täällä.

    Ja se lätkäpizza oli paras omaan makuun mitä kaupassa oli tarjolla. Muut tahtoo olla vähän outoja maultaan. Aikoinaan ostin tämän toisen ison ketjun ns. halpismerkkiä mutta menivät muuttamaan senkin pilalle.
     
    Viimeksi muokattu: 26.07.2013