Lisä-ääntä 2.0:aan keskikauittimella / subilla / uusilla pääkaiuttimilla?

Keskustelu osiossa 'Kaiuttimet ja subwooferit' , aloittajana Dorka, 27.02.2012.

  1. Dorka

    Dorka Guest Guest

    Liittynyt:
    06.02.2012
    Viestejä:
    38
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin kävi että Monitor Audiot on matkalla uuteen kotiinsa. En lähtenyt enää kotitestiin kaiuttimia pyytämään vaan luotan siihen että ääni on hyvä myös omassa olohuoneessa koska se ei kuunteluhuoneesta paljonkaan eroa. Päätökseen vaikutti sekin että sain parin pianolakattuja mustia esittelykappaleita Laatulaitteesta 50 euroa Marekin tarjoamaa hintaa halvemmalla. Jos olisin vielä Marekilta pyytänyt parin kotikuunteluunkin niin omatunto ei antaisi myöten ostaa muualta.

    Toinen kaiuttimista tulee menemään suoraan tv-tason päälle kumialustalle. Toinen tason matalammalle osalle siten että saa alleen 240mm korkean pilariharkon kumieristeillä jolloin kaiuttimet osuvat juuri samalle korkeudelle siten että diskantti on korvan korkeudella. Jotta kaikki olisi täydellistä niin pilariharkon sivun mitat sattuvat osumaan lähes tarkalleen kaiuttimen pohjamittoihin. Täydellistä! Täytyy vielä katsoa josko maalaisin lecaharkon spraymaalilla mustaksi.:thumbsup:
    katso liitettä 04540_472x472.jpg
     
  2. Dorka

    Dorka Guest Guest

    Liittynyt:
    06.02.2012
    Viestejä:
    38
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laitetaan vielä loppusanat. Toimitus Laatulaitteesta oli erittäin nopea ja jo tilausta seuraavana päivänä sain noutaa kaiuttimet läheisestä siwasta. Kaiuttimet soivat yhtä mukavasti kuin liikkeen kuuntelutilassa, bassossakaan en huomaa eroa. Kiva nähdä muuttuuko ääni vielä ajan saatossa kun kaiuttimet tulee ajettua kunnolla sisään. Pianolakka mustakin näyttää arvokkaalta ja kelpasi vaimollekin vaikka kiiltovalkoinen olisi ollut vielä kovempi sana.