Siistin näköinen kaapelointi

Keskustelu osiossa 'Kodin suunnittelunurkka' , aloittajana matkum, 22.02.2012.

  1. matkum

    matkum Guest Guest

    Liittynyt:
    18.04.2010
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hei kaikki,

    Olen rakentamassa olohuoneeseen kotiteatteria. Tykiksi on valikoitunut Epson TW4400 ja kankaaksi esim. Avers Cumulus X. Katseluetäisyyttä tilassa on n. 3,5m (seinästä seinään). Kaikki on muuten valmiina, mutta kaapelointi tykille ja takakaiuttimille puuttuu vielä. Löytyykö jotain siistiä ratkaisua piiloittaa kaapelit katonrajaan, vai onko ainoa vaihtoehto vetää nurkkaan kouru ja vetää kaapelit lattialistojen vierestä toiselle puolelle huonetta.

    Miten olette itse ratkaisseet vastaavanlaisen tilanteen? Tarvittaessa voin laittaa huoneen kuvat tähän threadiin pohtimisen helpottamiseksi.

    - Matti
     
  2. bou24

    bou24 Guest Guest

    Liittynyt:
    16.02.2012
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moro!

    Halpa ratkaisu on ainakin motonetistä, minimanista ja tälläisistä liikkeistä löytyvä perus valkoinen kaapelilista. Löytyy erikokoisia 12x16mm alkaen ja muistaakseni oli jopa 20x30mm, hinta oli alk. 2,90€/2m, ja isoimmat koot olivat vajaa 4 tai 5€ per 2m pätkä. Värivaihtoehtoja ei ainakaan kyseisillä liikkeillä ollut muistaakseni. Listoissa tuli mukana valmiiksi teippipinta mikä ainakin on meikäläisen keittiövaloasennuksissa kestänyt tähänasti.

    Mistä sitten ne piuhat vedät niin en osaa oikeen neuvoa ^^

    - Andreas