TV nauhoittavana digiboksina?

Keskustelu osiossa 'Muut televisiot, näyttölaitteet ja soittimet' , aloittajana Freekster, 08.02.2012.

  1. Freekster

    Freekster Guest Guest

    Liittynyt:
    03.05.2005
    Viestejä:
    1 345
    Saadut tykkäykset:
    2
    Olen hankkimasta ensimmäistä telkkaria ja ehkä digiboksia taloon ja mietin että onko noiden telkkareiden nauhotuskyvyt vielä niin toimivia ettei tarttis erillistä digiboksia?

    Kiva ois jos vois katsoa toista kanavaa samalla kun nauhottaa toista, mutta jos edes voisi katsoa nauhoitusta samalla kun nauhoittaa ois kiva. Tai jos nauhoittaa niin voiko katsoa vaikka halpis digiboksia?

    Ei millään huvittaisi hankkia enempää romua kun on pakko. Nykyään telkkarina on videotykki+mac mini, mutta molemmat ovat alkaneet reistailla ja pyhittäisin tykin ainoastaan BR käyttöön ja telkkariohjelmat katottaisiin telkkarista. Mäkillä ei voinu kattoa toista kanavaa samalla kun nauhoitti toista, mutta pysty katsomaan nauhoitetta.

    Hah, näytän käyttäväni edelleen sanaa "nauhoittaa" tallentamisen sijaan :D

    Thnx
     
  2. x_jmt_x

    x_jmt_x Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    18.08.2006
    Viestejä:
    7 617
    Saadut tykkäykset:
    523
    OT: viime syksynä Iltalehdessä/sanomissa puhuttiin eräässä kuvatekstissä "DVD-nauhasta". :D

    Saa nähdä, jääkö "nauhoittaminen" elämään ilmaisuna fyysisien 'nauhojen' katoamisesta huolimatta; kyllähän vieläkin "lyödään luuri korvaan", vaikka ei sitä "luuria" ole enää paiskattu puhelinlaitteeseen pitkään aikaan (vrt. englannin 'to hang up the phone', vaikka sitä kuuloketta ei ole herranaikoihin ripustettu roikkumaan siihen laitteeseen).
     
  3. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 758
    Saadut tykkäykset:
    483
    Omalla VT30 Panasonicilla voi tallentaa, joko SD-kortille tai erilliselle usbikovalevylle.
    Töllön ainoa viritin on varattu siihen tallennukseen, mutta muita tuloja voi käyttää esim. BD-leffan katsomiseen tai pelailuun.
    Tallenteille ei voi tehdä mitään, lisäaikaa ei pysty lisäämään, tallenteita ei voi editoida, tallenteen nimeä ei saa muutettua, tallenteet on kaikki samassa kansiossa, jne...
    Vain ajansiirtoon kelpaava...
    Tuo yhden virittimen (ja yhden ohjelman) rajoitus on suurin haitta...

    T: Vesku
     
  4. eke

    eke Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2005
    Viestejä:
    95
    Saadut tykkäykset:
    0
    Meillä on ollut vähän reilu 4 vuotta TV ilman erillistä digiboksia ja ominaisuudet ovat riittäneet, pystyy tallentamaan yhtä kanavaa ja katsomaan toista samalla. Voi tallentaa esim. satelliittikanavaa ja katsoa samalla kaapelista jotain kanavaa. Myös ajansiirto toimii. Merkki on Loewe.