Epson projektori EH-TW3200 vai BenQ projektori W1060

Keskustelu osiossa 'Videotykit ja -projektorit' , aloittajana karhu_3, 29.01.2012.

  1. karhu_3

    karhu_3 Guest Guest

    Liittynyt:
    29.01.2012
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    terve, tarvitsisin teidän mielipidettä tähän asiaan, kumpi kannattaa ostaa Epson projektori EH-TW3200 vai BenQ projektori W1060. Näky olevan gigantin lehdessä epson 999eur ja BenQ 799eur. Tykki tulisi ihan normi käyttöön eli elokuvien katseluun ja musiikkivideoiden toistoon kerrostaloasuntoon. huoneen pimennän sälekaihtimilla. Seinästä taululle on 4m ja käyttötunteja tulee viikossa n.3h. kumpi on näistä parempi vaihtoehto.?? Tiedän että parempi löytyy jostain kiinasta tilaamalla.. mitä eroa on noilla lcd ja blp:llä??
    Entä tuo ANSI lumen??

    Kertokaa tyhmälle...
     
  2. onnenpekka

    onnenpekka Guest Guest

    Liittynyt:
    09.12.2003
    Viestejä:
    59
    Saadut tykkäykset:
    0
    DLP-projektoreissa saattaa esiintyä "sateenkaari"-efektiä katsojasta riippuen, eli miten herkkä olet "sateenkaarille " riippuu varmaan omista silmistäsi.
    Tuossa yksi sivu, josta saa kuvan, että mitä sateenkaarilla tarkoitetaan http://www.projektor.hu/dlp+szivarvany+demo.html

    TW3200 on myös huomattavasti helpompi sijoittaa, eli Benq:ssa ei käsittääkseni ole linssinsiirtoa. Neljästä metristä Benqlla tulee jo aika iso kuva.
    http://www.projectorcentral.com/BenQ-W1060-projection-calculator-pro.htm
    http://www.projectorcentral.com/Epson_Europe-EH-TW3200-projection-calculator-pro.htm
     
  3. karhu_3

    karhu_3 Guest Guest

    Liittynyt:
    29.01.2012
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    kiitoksia pikaisista vastauksista teille.
     
  4. juh4

    juh4 Guest Guest

    Liittynyt:
    09.01.2011
    Viestejä:
    299
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse asiassa itse mietin täysin samaa kaksikkoa. Aiemmin olen tuon ko. Epsonin tykin omistanut eikä siitä oikeastaan muuta huonoa sanottavaa ole kuin sen valtava koko. Dlp tykeissä minua vain mietityttää mahdollinen sateenkaariefekti. Siitähän ei tosin tiedä ellei käy itse katsomassa dlp tykin kuvaa, mutta onko mitään tilastoa kuinka yleistä kuvan välkkymisen näkeminen on?
     
  5. Ykskytä

    Ykskytä Guest Guest

    Liittynyt:
    18.07.2001
    Viestejä:
    2 609
    Saadut tykkäykset:
    0
    En tiedä että olisi olemassa yleisempää tilastoa tai tutkimusta aiheesta. Meillä on ollut 2 DLP-tykkiä 9 vuoden aikana. Useat kymmenet ihmiset ovat nähneet ne, eikä kukaan koskaan ole kertonut nähneensä välkkymistä tai "sateenkaaria". Ilmiö on varmaankin kyllä todellinen, mutta ei kovinkaan yleinen. Tykin laadullakin voi tässä olla paljon merkitystä.
     
  6. Bagheera

    Bagheera Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.01.2003
    Viestejä:
    2 004
    Saadut tykkäykset:
    1
    Eiköhän nuo DLP tykit ole tuossa suhteessa parantuneet melkoisesti? Itse näin mennä viikolla sateenkaaria screenistä ensimmäistä kertaa todella pitkään aikaan. Yhden nopean välähdyksen kolmen päivän luentojen aikana. Vanhoilla tykeillä saattoivälillä näkyä häiritsevästi. Toisaalta tunnistan kyllä uudenkin DLP tykin heti vilkaisemalla (sivusta) linssiin. Sieltä erotan yleensä sateenkaaret heti.