Hulluna Saraan (2012) (Samuli Valkama / Jussi Nikkilä, Emilie De Ravin, Ville Virtanen, Tiina Lymi, Jussi Lampi)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 16.01.2012.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Ville (Jussi Nikkilä), 25-vuotias entinen tenavatähti, ei ole koskaan selättänyt omaa isäänsä painiottelussa. Nyt hän viettää pahasti kaavoihinsa kangistunutta elämää kitaransoiton opettajana suomalaisessa pikkukaupungissa. Villen arjen rutiinit järkkyvät, kun hänen isänsä (Ville Virtanen), himmennyt rock-tähti ja hetkessä elävä boheemi taiteilija, ilmestyy häneen ovelleen ja ilmoittaa tarvitsevansa yösijan muutamaksi päiväksi – tai ehkä viikoksi. Ville ei osaa sanoa ei.

    Pahin shokki koittaa kuitenkin vasta kun isä saapuu eräänä iltana baarista kotiin suunnilleen Villen ikäisen tytön kanssa. Sara (Emilie de Ravin) on pirteä ja suloinen amerikkalinen opiskelijatyttö, joka opettaa paikallisella monitoimitalolla rivitanssia. Kun Ville ja Sara ystävystyvät, ja Ville tajuaa olevansa ihastumassa tyttöön, kummallinen kolmiodraama on valmis. Muutamaa poniajelua, rivitanssikilpailua ja painiottelua myöhemmin Ville oppii itsestään jotain uutta: hän osaa olla yhtä arvaamaton kuin isänsäkin.

    Hulluna Saraan on hilpeä komedia ja Samuli Valkaman esikoisohjaus, jonka hän on käsikirjoittanut yhdessä Katri Mannisen kanssa. Pääosissa nähdään kotimaiset suosikkinäyttelijät Jussi Nikkilä (Pussikaljaelokuva) ja Ville Virtanen (mm. Sovinto, Paha perhe, Sauna) sekä naispääosaa Saraa näyttelevä, mm. tv-sarjasta Lost tuttu Emilie de Ravin(!). Sivurooleissa mukana ovat Tiina Lymi, Jussi Lampi, Jani Volanen, Janne Reinikainen ja Jessica Grabowski.

    [​IMG] Katso kuvagalleria

    Ensi-ilta Suomessa 27.01.2012
     
  2. Kellopeli

    Kellopeli Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.01.2008
    Viestejä:
    36
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oho, Emilie De Ravin mukana! :)
    Tämä täytynee katsastaa jossain vaiheessa ihan vaan ton aussinaikkosen takia, vaikka itse leffan juoni ei herätäkään oikeen minkäänlaisia fiiliksiä.
     
  3. marlan

    marlan Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.06.2004
    Viestejä:
    2 382
    Saadut tykkäykset:
    225
    Tässä on taas epäonnistunut suomalainen komedia. Huumori jää elokuvassa jahkailun ja kohkaamisen tasolle, ja se on lähinnä vaivaannuttavaa ja väkinäistä. Viimeistään jossain 60 minuutin kohdalla alkoi tuntua, että tarinan ydin on joutunut tekijöiltä kokonaan hukkaan, ja elokuva alkoi pitkästyttää. Tekijät eivät ole hallinneet komediallista sukkeluutta oikeastaan lainkaan.

    Ville Virtasen esittämä ikääntynyt rock-laulaja jää etäiseksi ja epäkiinnostavaksi hahmoksi, jota ei voi verrata esimerkiksi Sean Pennin esittämään tyyppiin elokuvassa This Must Be the Place. Joitakin hyviä oivalluksia juonessa oli — iskelmälaulaja lähettää poikansa Tenavatähti-ohjelmaan vain mainostaakseen uutta levyään —, mutta ne hukataan kömpelöllä kerronnalla. Tarinaan jää epäselviä kohtia: onko Tiina Lymin esittämä hahmo Villen äiti?

    Emilie de Ravinin raikas ja välitön olemus toi mieleen Heath Ledgerin suorituksen Hollywood-debyytissä 10 Things I Hate About You, mutta edes Ravin ei pystynyt kannattelemaan tätä elokuvaa kovin pitkälle. Upotkoon se armeliaasti Aurajoen aaltoihin.

    1/5
     
    Viimeksi muokattu: 25.03.2016
  4. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Muutama hauska juttu, huono toteutus, aina erinomainen VIlle Virtanen, Emilie de Ravinin hyvin istuvista farkuista plussaa. 2/5, eikä koskaan tätä enää.
     
  5. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    Miksi Miksi ei tätäkään ole tullut katsottua. Nyt katson.

    Ja sehän oli ihan ok. Jatkoa ei tarvinne tehdä. 2/5
     
    Viimeksi muokattu: 25.03.2016