Tallennusten siirto boksista PC:lle ja katselu

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana manu99, 08.01.2012.

  1. manu99

    manu99 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.10.2011
    Viestejä:
    41
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hola

    Miten saisin siirrettyä tallentavasta boksista (Humax HDPVR-5000T) tallennuksia pc:lle ja katsoa niitä usb tikun kautta myös kakkostelkkarissa (Samsung led 5 - sarjalainen) ? Riittäisi ihan mainiosti noi peruskanavien tallennusten näkeminen mutta tietenkin olisi mukava katsoa HD:ta tai Canal plussaakin. Usb tikulle ohjelmat menevät jouhevasti mutta katselu pc:llä tai kakkostelkkarilla on sula mahdottomuus. Olen yrittänyt erilaisia ilmaisia ohjelmia konvertoimaan MPEG-2 ts. filut mutta ei onnistu ei. Voisin ostaakin jonkun ohjelman jos saisin vain em. tallenteet näkymään usb tikun kautta kakkostelkkarissa. Kiitos ja kumarrus vinkeistä.
     
  2. sjorma

    sjorma Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.03.2011
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
  3. potkis

    potkis Guest Guest

    Liittynyt:
    27.09.2009
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Heps,
    jos telkkusi tukee .mkv -tiedostoja, alla esim. miten teen:

    Käytän seuraavia C+ HD kanavien tallenteiden käsittelyyn, tallenettu tosin tietsikan Technotrendin TT-budget S2-3200 pci-kortilla:
    - H264TS_Cutter tallennetun HD lähetteen leikkaamiseen (ylimääräiset edestä ja takaa veks)
    - sen jälkeen ProjectX leikatun demuksaamiseen, jolloin saa tekstit irrotetuksi (huom! erottelee lähetteen kaikki teksit: ruotsi, norja, suomi)
    - VID2EVA leikatun muuttamiseen .mkv -paketiksi (yöksi rullamaan, menee useita tunteja koneen tehoista riippuen)
    - SubRip irrotetuista teksteistä suomi-tekstin etsiminen (kokeillen vuorotellen mikä on suomi) ja tekstin muokkaaminen tarvittaessa; ekalla kerralla joutuu antamaan melkein joka kirjaimen kertaalleen tunnistusta varten, lopuksi kannattaa tallentaa kohtaan Characters matrix file vaikkapa nimellä Suomi, niin seuraavalla kerralla voi sen ladata ja ohjelma tunnistaa tallennetut kirjaimet, sitä voi sit täydennellä (muista tallentaa), jos kyselee uusia kirjaimia seuraavalla kerralla
    - SubtitleWorkshop4 elokuva.mkv ja tekstin ajatukseen ja tekstin tallentamiseen .srt muotoon (elokuva.mkv - elokuva.Suomi.srt)
    - Notepad .srt tekstin tallentamiseen UTF-8 muotoisena (File name: elokuva.Suomi.srt, Save as type: Text documents(.txt) ja Encoding: UTF-8)

    SD-lähetteen leikkaamiseen ja tekstien irrottamiseen käy suoraan ProjectX eli H264TS_Cutteria ei tarvita, muuten jatkot kuten HD:n käsittelyssä.

    Ja sit eikun katsomaan (mulla WDTV Live mediatoistin, hyvin toimii tekstitkin)! HD elokuvan mkv-tiedoston koko on sit useita gigoja, joten ISO tikku... jos telkkari sitä tukee. Tai usb-kovalevy (mulla käytössä)...

    Potkis