Top Chef Suomi

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana The_Daywalker, 14.01.2011.

  1. quin-

    quin- Guest Guest

    Liittynyt:
    22.09.2004
    Viestejä:
    321
    Saadut tykkäykset:
    0
    Veikkaan, että kamerat eivät yksinkertaisesti olleet paikalla ko. kähinän tapahtuessa, joten yrittivät sitten luoda jännitystä tuosta tilanteesta leikkaamalla noita olevia pätkiä mahdollisimman epämääräisesti :)
     
  2. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    "Oli mukava maistella teidän herkullisia tekeleitä." :thumbsup:
     
  3. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse toivoin Samun voittoa ja olin todella pettynyt että ne previewit spoilas jo etukäteen kuin käy. Näki aivan selvästi että juontaja kääntyi nimenomaan vasemmalle julistamaan voittajan. Heti kun ukot käveli tuomariston eteen niin tiesi kumpi voitti:mad:
    Missään vaiheessa en lämmennyt tuolle juontajalle, ei erityisen luonteva eikä ulkonäkökään miellyttänyt, rupesi ihmetyttämään että miten ylipäätänsä juuri kokiksi kouluttautunut sopii arvostelemaan kymmeniä vuosia samoja hommia tehneitä?
    Oli tämä silti valovuosia kilpailijaa edellä. Toivottavasti hommaavat uuden juontajan ensikaudelle. Muut tuomarit, erityisesti Hans, toivottavasti pysyy mukana.
     
  4. quin-

    quin- Guest Guest

    Liittynyt:
    22.09.2004
    Viestejä:
    321
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihan ok kausi, vaikka meikäläisestä ainakin taso (ohjelman, ei kilpailijoiden) katos loppua kohden. Juontajaan olin ihan tyytyväinen vaikka en tapausta etukäteen tuntenutkaan, mutta Hans oli taasen vähän pettymys. Aikasemmin mitä olen Välimäkeä mediassa nähnyt oli erittäin positiivinen kuva ja odotukset korkealla, mutta antoi tässä TC:ssä jotenkin vähän laimeen (oli ilmeisesti suht väsynyt ja krapulassa aina kuvausten aikana :) ) kuvan itsestään. Tosin en kyllä keksi ketään parempaakaan, eli ihan OK kuitenkin tohon hommaan. Tästähän on tuotannonkin helppo parantaa toiselle kaudelle kun on tullut hieman harjoitusta.
     
  5. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
    Oli kyllä hyvä kausi. Vain yksi jakso jäi näkemättä. Itte odottelin kanssa Samu hypen kestävän loppuun asti. No ei tuokaan varmaan huono ollu. Hanssi oli kyllä kurko ja ohjelman kantava päällikkö. Ilman sitä ei varmaan tulis katottua koko sarjaa. Syy miksi Aksu vedettiin voittajaksi oli varmaan Samun omat firma hommat. Ohan miehellä jo aikalailla koko setti valmiiksi. Aksu on nuori kaveri ja pääsee varmaan helposti pyörähtää kaikki haastattelut jne.
     
  6. quin-

    quin- Guest Guest

    Liittynyt:
    22.09.2004
    Viestejä:
    321
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toinen kausi alkanut ja pari jaksoa tullut. Pitää kyllä sanoa, että selkeästi heikompi tämä toinen kausi, juontajat/tuomarit huonompia (vaikka samoja henkilöitä), kilpailijat jotenkin persoonattomia, tuotannon laatu vaihtunut aivan ala-avoiseksi. Saattaa jäädä katselu tähän..
     
  7. Hippo

    Hippo Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    28.07.2004
    Viestejä:
    2 328
    Saadut tykkäykset:
    282
    Eilinen jakso oli kyllä surkein Suomen Top Chefin historiassa. Tulikokeen viestiosuuden voitto meni käsittämättömästi hävinneelle joukkueelle parempaan laatuun vedoten, vaikka viestissä pääsi eteenpäin vasta Välimäen hyväksyttyä tuotokset :hitme: Liikaa aikaa vievät haastattelut ovat yhtä tyhjän kanssa, lähinnä niissä kerrotaan mitä äsken näytettiin: jamppa vetää tukista punaisen veitsen ja seuraavassa haastattelussa sama jamppa kertoo vetäneen punaisen veitsen :sleep: Ruuan valmistusta ei näytetty juuri lainkaan vaikka oli haastava, mielenkiintoinen ja pitkä tehtävä.

    Tuotanto on tosiaan ala-arvoista kautta linjan. Katotaan nyt vielä ensi viikko jaksaako tätä.
     
  8. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    Olisikohan ollut siitä kanan luuttomaksi leikkaamisesta kyse, eivätkä halunneet ihan täysin nolata tyyppiä joka hommaa teki. Ainakin siinä kun oli aloittamassa vaikutti siltä, että ei tiedä yhtään mitä on tekemässä, eikä sitten suoritusta näytetty sen enempää. Kyseessä kun ei sellainen temppu, joka tuosta noin vain onnistuu, jos ei tasan tarkkaan tiedä mitä tekee, eikä ole asiaa harjoitellut aikaisemmin.

    Aika tämmöistä tylsää telkkaria tämä on. Jähmeää ja hidasta, ja leikkaus kusee pahasti, pahasti.
    Näyttäisivät sitä alkuperäistä jenkkiläistä sarjaa, olisi noin 200x viihdyttävämpää.