Tv-suositus, budjetti 1500 euroa

Keskustelu osiossa 'Muut televisiot, näyttölaitteet ja soittimet' , aloittajana Container, 21.12.2011.

  1. Container

    Container Guest Guest

    Liittynyt:
    21.12.2011
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli telkkarin vaihto ajankohtaiseksi ja sitten viime hankinnan on tekniikka laukannut aikamoisia harppauksia eteenpäin. Alustavasti pyöritellyt, että 55" led-tv voisi olla toimiva ratkaisu. FullHd lienee jo itsestään selvyys, mutta mitä muuta pitäisi osata ottaa huomioon?
     
  2. Masi_K

    Masi_K Guest Guest

    Liittynyt:
    20.07.2004
    Viestejä:
    309
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuolla mid-high budjetilla on valinnanvaraa vaikka kuinka. Eli suosittelen lukemaan foorumia sekä lcd sekä plasmapuolelta. Vuoden alusta tulee lienee jokaiselta valmistajalta uudet mallit ulos. Mitä uutta jännää niissä sitten lie onkaan. Tän vuoden koneita saanee sitten edullisesti. Jokaisessa litteän telkan kuvatuottotavassa on plussansa ja miinuksensa. Toisia ne haittaa hävyttömästi ja toiset ei edes huomaa. Otettava myös vähän huomioon mitä telkalla tehdään ja miten sitä pidetään päällä.
     
  3. Container

    Container Guest Guest

    Liittynyt:
    21.12.2011
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Käyttä pääosin tv:n katselua, mutta lähitulevaisuudessa varmasti konsolipelaaminen nousee myös tapetille muksujen kasvaessa. Lcd ymmärtääkseni olisi siis fiksumpi valinta. 3D tuntuu olevan enempi vakio-ominaisuus, vaikkei se minua vähääkään kiinnosta.

    Netti ja yhteydet kannettavaan tuottaa ehkä enempi ongelmia, kun niitä ei ole ennen ollut ja hankala keksiä mitä käyttöä niille jatkossakaan olisi. Sisäänrakennetusta dvd-soittimesta olisi varmaan enemmän iloa, kun voisi yhden laatikon karsia hyllystä.

    Aihetta enemmän pyöriteltyäni, niin täytynee varautua budjettimielessä 2000 euroon. Vähemmänkin tietty saa maksaa mutta isompi budjetti antaa hieman pelivaraa.
     
  4. Arpa

    Arpa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.12.2006
    Viestejä:
    808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lasten leffat ripataan serverille tai muulle boksille (dlna esim) ja sitten se tv toistaa ne "verkosta" näin jää kaikenlainen likaantuvien ja naarmuntuvien levyjen kanssa säätely pois. Toimivimmat ja kattavimmat dlna tuet taitaa löytyä samsungin ja LG:n malleista. Sonyn tuki on tietääkseni rajoittuneempi. Jos dlna ei nappaa niin sitten satasen verkkotoistin toistaa lähestulkoon kaiken materiaalin.