PS3+onkyo temppuilee

Keskustelu osiossa 'Blu-ray sekä UHD -laitteet' , aloittajana jula, 27.11.2011.

  1. jula

    jula Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2011
    Viestejä:
    19
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eli ostin Onkyo TX-NR809 vahvarin ja kytkin pleikkarin siihen hdmi piuhalla ja siitä telkkariin hdmi piuhalla mutta välillä kuva ei mene vahvarin läpi telkkarille asti ja välillä menee? välillä vahvari sanoo no signal? vaikka pleikkari on päällä, kokeilin eri hdmi sisään menoilla vahvarissa ei vaikutusta, kun laitto asetuksista että signaali menee vahvarin läpi vaikka se olis sammuksissa niin silloin toimii ok. ennen ei ollu ongelmaa ku pleikkari oli suoraan telkkarissa kiinni. oisko vika hdmi piuhoissa? kannattaisko investoida laadukkaammat piuhat? lähi kaupasta sais Bandridge merkkisiä, ainakin laadukkaan näköisiä..
     
  2. karik134

    karik134 Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.10.2008
    Viestejä:
    2 059
    Saadut tykkäykset:
    30
    Tuo on ollut perusvika Onkyossa jo monena vuonna. Se ongelma taitaa poistua kun ottaa PS3:sta Deep colour -asetuksen pois päältä.
     
  3. jula

    jula Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2011
    Viestejä:
    19
    Saadut tykkäykset:
    0
    laitoin asetuksen pois päältä ei vaikutusta, tekee sellasta että kun pleikkari signaali menee suoraan vahvarin läpi eli vahvari pois päältä toimii ja kun vahvarin laittaa päälle niin n. 4min. hokee NO SIGNAL ja sitten kuva ilmestyy telkkariin ja kun käynnistää sitten esim. kiintolevylta pelin tai laittaa dvd:een sisään niin telkkari pimenee ja taas hokee muutaman minuutin NO SIGNAL kunnes lopulta kuva ilmestyy telkkariin.. menee kyllä yli oman ymmärryksen kokeilin säädellä pleikkarin eri asetuksia mutta ei tuntunut olevan vaikutusta :OI
     
  4. karik134

    karik134 Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.10.2008
    Viestejä:
    2 059
    Saadut tykkäykset:
    30
    Voihan se vika olla sitten johdoissakin, mutta ei niihin kovin paljon kannata sijoittaa, 10-15€ 2-3m johdoilla(high-speed) pitäisi toimia.
     
  5. jula

    jula Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2011
    Viestejä:
    19
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lueskelin jotain amerikkalaista testiä kyseisestä vahvarista ja silmiin osui kohta Another included connection feature is a front-mounted HDMI input, which is great for Game Systems, such as the Sony Playstation 3 or high definition Camcorders no eikun kokeilemaan kytkeä pleikkari etupaneelissa olevaan HDMI liittimeen ja kappas toimii:D vanha HDMI piuhakin näytti olevan mallia 1.3:nen täytyy huomenna hakee paremmat piuhat ja kokeilla saada se vielä toimimaan takana olevien liittimien kautta mutta jos ei niin täytyy käyttää tuota etummaista liitintä, toivottavasti toimii vielä huomennakin..:naminami:
     
  6. pamataku

    pamataku Guest Guest

    Liittynyt:
    24.12.2004
    Viestejä:
    49
    Saadut tykkäykset:
    0
    Soitin vastaavasta ongelmasta aikoinaan Onkyon huoltoon. Neuvoivat laittamaan HDMI:n kiinni Game porttiin koska HDMI olisi kuulemma hyvinkin herkkä eri porttien välillä olevista eroista. Auttoi kyllä, silti joskus jostain syystä erityisesti lasten piirrettyjä DVD elokuvia katsottaessa tulee ongelmaa. Itsellä käytössä Logitechin kaukosäädin joka käynnistää laitteet tietyssä järjestyksessä. Käynnistysjärjestyksellä ja käynnistysviivelläkin saattaa olla vaikutusta ongelmaan, mutta ei ole tullut sen enempää säädettyä.

    -pk