PS3 ääniliitännöistä?

Keskustelu osiossa 'Blu-ray sekä UHD -laitteet' , aloittajana jjabi, 03.12.2011.

  1. jjabi

    jjabi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.01.2011
    Viestejä:
    532
    Saadut tykkäykset:
    2
    Eli minulle on tulossa PS3 Slim 320Gb jouluksi kotiin, ja aloin mietiskelemään, että miten kytken sen omaan äänijärjestelmääni.

    Ongelmaahan ei olisi jos minulla olisi vahvistin, mutta minulla on käytössä M-Audio AV40 aktiivimonitorit ja Q-Acousticin aktiivisubwooferi. Nämä on kiinni 3,5mm johdolla tietokoneeni sub ja etukaiutinlähdöissä, ja tietokone kiinni televisiossani HDMI piuhalla.

    Etsin siis halpaa ratkaisua liittää PS3 kätevästi kaiuttimiin ja subwooferiin, koska vahvistimeen ei tällähetkellä rahaa ole.
    Onko siis jotain "äänenjakajaa" tms. jolla saisin nämä liitettyä? Kaiuttimissani on 2 RCA sisääntuloa left ja right ja lisäksi AUX sisääntulo joka on 3,5mm plugilla, sitä en mielelläni käyttäisi koska se on kaiuttimien etuosassa ja ei mikään silmiä miellyttävä. Subwooferissa on samanlainen 2 x RCA liitäntä.

    Toivon siis teiltä joululahjakseni että autatte minua saamaan nämä halvalla ja kätevästi liitettyä, ettei minun tarvitse mennä aina ryömimään tuonne johtojen sekaan että saisin pleikkarin äänet muutenkin kuuluviin kuin television paskakaiuttimista.

    Kiitos!

    PS: Telkkarissa on optinen ulostulo ja kuulokelähtö jos jotain vaikutusta asiaan =)
     
  2. jardahl

    jardahl Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.11.2000
    Viestejä:
    690
    Saadut tykkäykset:
    1
    PS3:n analogilähdöistä (RCA-liittimet) tietokoneen line-in liitäntään... windowsin mikserillä sitten säätelee "volumea".
     
  3. jjabi

    jjabi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.01.2011
    Viestejä:
    532
    Saadut tykkäykset:
    2
    Kiitos, enpä tullutkaan itse ajatelleeksi! =D Ongelma on vain enää se että koneen täytyy olla päällä kun pleikkarilla pelailen tai mitä ikinä teenkään. Eihän tuo mikään mahdottomuus ole mutta jos ei muita keinoja ole niin sitten.

    Jonkun kaukosäätimen tarvitsisi kyllä jolla noita Windowsin ääniä saisi säädeltyä? Jos vaikka androidille saisi semmoisen?
     
  4. Larkko

    Larkko Guest Guest

    Liittynyt:
    31.07.2007
    Viestejä:
    90
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos haluat säätää ääntä kaukosäätimellä ja et halua käyttää telkkarin omia kaiuttimia, niin eikö olisi helpoin kytkeä kaiuttimet suoraan telkkariin?

    Kyllähän nuita kytkimiä on myytävänä joka lähtöön. Googleen vain hakusanaksi esimerkiksi RCA-kytkin ja alkaa löytymään. Esimerkiksi tällaisella (http://www.kauppasatama.fi/info.asp?tuote=HQSW-AV100) saat kaksi erillistä äänilähdettä yhteen.