SVS SB12-NSD kokemuksia

Keskustelu osiossa 'Kaiuttimet ja subwooferit' , aloittajana Makkeus, 02.12.2011.

  1. Makkeus

    Makkeus Guest Guest

    Liittynyt:
    02.12.2011
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänne kaipailisin kokemuksia ja kommentteja SVS SB12-NSD subbarista. En ole löytänyt juurikaan tuosta SB koteloisesta subista juttuja tai arvosteluja vaan kaikki on keskittynyt pääasiassa PB malliin.

    Onko subi ostamisen arvoinen vai pitäisikö sijoittaa satanen enemmän ja hankkia "hintaluokan paras"? (ainakin myyjän mielestä)

    Koteloa lukuunottamatta on ilmeisesti kummasakin laitteessa likimain samat osat?

    Tuli nimittäin hankittua tuo SB ja nyt mietityttää ja ahistaa että pitäisikö vaihtaa ja kuinka paljon se on oikeasti parempi kun kerran vaihto on mahdollista...
     
  2. Sniiki

    Sniiki Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.05.2003
    Viestejä:
    262
    Saadut tykkäykset:
    7
  3. Antimidas

    Antimidas Guest Guest

    Liittynyt:
    29.04.2011
    Viestejä:
    254
    Saadut tykkäykset:
    0
    No jos tilaa vaan on, ni tietysti se mahollisimman tehokas mylly tietysti:) Ite jouduin ostamaan ton sb12 nsd, kun tilaa ei ole ja asun kerrostalossa.
     
  4. tukker

    tukker Guest Guest

    Liittynyt:
    08.01.2004
    Viestejä:
    181
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itselläni on muutaman viikon vanha SVS SB12-NSD. Koetin säätää sen korvakuulolta mutta siitä ei tullut oikein mitään. Eri taajuuksien volyymia on aika hankala saada korvakuulolta samalle tasolle. Säädin SVS:n muihin kaiuttimiin desibelimittarilla ja nyt se on tarvittaessa mukavan huomaamaton ja tarvittaessa läsnä varsin miellyttävästi.

    En ole vielä keksinyt huonoja puolia. Olohuone on vain noin 20 neliötä ja talo tiilitalo. Tämä suljettu malli on erittäin helppo laittaa paikalleen pieneenkin tilaan. Suosittelen.

    Muut kaiuttimet ovat pieniä Chorus 662:ia.

    Jos tilaa olisi paljon olisin kallistunut PB:n tai PC:n puoleen.

    Edellinen subi oli Audio Pro 1.35 eikä sekään ihan huono ollut. SVS:ssä tuntuu olevan potkua paljon enemmän. Läsnäolon tuntua tulee tarvittaessa tarpeeksi. Joskus 1.35:sta tuntui potku loppuvan kesken.
     
    Viimeksi muokattu: 17.12.2011
  5. kiewi

    kiewi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla on kyseinen laite. Kaikin puolin olen kokenut hyväksi, paitsi että alemmaksi saisi mennä. Esim legendaarisen bass i love u biisin bassot ei jaksa kuulua. Mulla ei ole kokemuksia muista subeista, joten mielipelleni ei kannata laittaa suurta arvoa. Koen kuitenkin, että Ilman muuta kannattaa ostaa muu, kuin tuollainen suljettu kotelo, jos muija ja tilat antaa myöden.