Antennipistorasian mittaus

Keskustelu osiossa 'Aloittelija kysyy' , aloittajana sharkki, 11.12.2011.

  1. sharkki

    sharkki Guest Guest

    Liittynyt:
    11.12.2011
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen juuri muuttanut tyhjään vanhaan asuntoon, jossa on pari epämääräistä antennipistorasiaa. Minulla ei ole televisiota, jolla tarkastaa mikä rasia toimii ja mikä ei (todennäköisesti kaikki eivät toimi), joten haluaisin remontin yhteydessä purkaa turhat pois. Onnistuuko signaalin mittaus perusyleismittarilla ja jos kyllä, niin mitä arvoja sieltä pitäisi saada. En ymmärrä näistä mitään.
     
  2. janne_k_i

    janne_k_i Guest Guest

    Liittynyt:
    05.06.2009
    Viestejä:
    57
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lainaa suosiolla se televisio jostain. Antennisignaalin mittaus vaatii tarkoitukseen tehdyn mittalaitteen ja tulosten tulkinta ammattitaitoa.
     
  3. miksu

    miksu Amatööri - monella tapaa Tukijoukot

    Liittynyt:
    02.04.2001
    Viestejä:
    1 702
    Saadut tykkäykset:
    16
    Kannattanee ennen lopullista purkamista ja umpeentapetointia ottaa valokuvat rasioista ja piirtää jonkinlainen mittakuva sijainneista. Ja jos vuokrakämppä, niin lupa omistajalta. Ainakin...
     
  4. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Ja jos on taloyhtiöstä kyse, niin ota yhteys isännöitsijätoimistoon ja/tai talonmieheen/huoltoyhtiöön. Niissä saattaa olla vielä tuoreessa muistissa mahdollinen antenniverkon uusimistyö tms.

    Älä nyt missään nimessä ainakaan muuraa niitä seinän sisään, jos on kyse asunto-osakkeesta, joka mahdollisesti vaihtaa omistajaa tulevaisuudessa tai saatikka jos olet vuokralainen. Joku muu nimittäin niitä (toimivia) tulee erittäin todennäköisesti vielä joskus kaipaamaan.