Sons of Anarchy (FX)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Sabbe, 07.10.2008.

  1. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mun mielestä tuo hahmo oli loistava ja loistavasti näytelty. Erityisesti finaalijaksossa säälitti se rico-keissin kaatuminen, mutta sitten meni kuitenkin torppaamaan charming heights projektin, jotta saa tehtyä edes jotain. Parhaita hahmoja koko sarjassa tähän mennessä. Loistava kemia monen muun hahmon kanssa tuon kauden aikana.
     
  2. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsekin kyllä mieluusti näkisin Potter & Roosevelt kaksikon sarjassa ensikin vuonna. Mukava nähdä "hyviksiä" (vaikka Potterillakin vähän kyseenalaiset metodit) hyviksien puolella, kun ekojen kausien psykopaattistalkkeriagentti ja ATF-bitch tekivän liian helpoksi kannustaa SAMCROta.
     
  3. Lehtopöllö

    Lehtopöllö Guest Guest

    Liittynyt:
    12.12.2011
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihan hyvä kausi sinänsä, mutta ehkä tuo "yllärikäänne" oli vähän... noh, yllättävä. Pitäisi melkein katsoa kausi uusiksi ja katsoa onko vihjeitä poimittavissa aiemmista jaksoista... Musiikkimontaasi on käytetty ehkä kerran pari liikaa, mutta minusta finaalissa toimi ihan jees. Toki olisi toiminut vielä paremmin jos muutamassa muussa jaksossa olisi jätetty käyttämättä.
     
  4. prkl

    prkl Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    02.06.2006
    Viestejä:
    2 029
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuostahan on muodostunut melkeinpä sarjan tunnusmerkki :naminami:
     
  5. 69DUDE

    69DUDE Guest Guest

    Liittynyt:
    07.01.2008
    Viestejä:
    151
    Saadut tykkäykset:
    0
    olihan tuo
    CIA
    käänne aika yllättävä,mutta jotenkin pettymys. Tuntuu jotenkin että tekijät valitsivat nyt turhan helpon reitin.
    Todella hyvä kausi muuten mutta viimeinen jakso kyllä jätti hieman "paskan" maun suuhun.

    Kyllähän tuo Gemma on loppujenlopuksi melko kiero biaaaatch,Jax varmaan lahtaa sen jos saa tietää.
     
  6. Tume1983

    Tume1983 Guest Guest

    Liittynyt:
    27.01.2009
    Viestejä:
    62
    Saadut tykkäykset:
    0
    HUOM: Sisältää varmaan jotain spoilereita sarjaa näkemättömille HUOM!


    Aloitin itse tämän katsomisen vasta pari viikkoa sitten, ja tänään meni viimeinen jakso. Ja täytyy myöntää, että vitoskautta odotan kyllä kovasti. Mutta itse sarjasta..

    Mun on pitänyt tämä sarja katsoa jo pitkään, mutta jostain kumman syystä en vaan ole saanut aikaiseksi aloittaa. Idea MC jengistä kertovasta TV-sarjasta kuulostaa hyvältä, ja siitä luulisi saavan erinomaista viihdettä. Lisäksi Sutterin edellinen luomus, The Shield, osu ainakin meikäläiselle kun nenä päähän, joten suht kovin odotuksin lähdin liikkeelle. Neljän kauden jälkeen kokonaisarvioksi antaisin varmaan 8-. Näyttelijät ovat erinomaisia, samoin suurin osa roolihahmoista. Ja täytyy myöntää, että itsekin jäin kaipaamaan esim. Half Sackiä sekä Kozikia.

    Kuitenkin muutamia asioita sarjassa jäi ärsyttämään;

    - 3. tuotantokausi jatkuvine kaappauksineen puudutti ainakin meikäläistä, ja jotenkin odotti että joko tämä voisi loppua. Toisaalta, kolmoskauden päätösjakso oli ehdottomasti kovin tähän mennessä.
    - Jatkuvat valehtelut/seläntakanapuhumiset/juonittelut/salaisuudet. Jotenkin alkaa tuntua, että niitä on jo aivan vit***ti liikaa
    - Jaxin alkusarjasta harrastama pohdiskelu
    - Suurten "käänteiden" olemassaolo, ensin mennään esim koko kausi kartellin kanssa, ja sitten lopuksi kaikki kääntyykin päälaelleen.

    Kokonaisuudessaan, ja suurten ärsytysten aiheidenkin kanssa, ihan mukavaa katsottavaahan tämä on. Jotenkin vaan toivoo pientä muutosta, sillä hankkimalla muutaman hyvän käsikirjoittajan tämä voisi vaan olla NIIN paljon parempi.

    Kenelläkään muuten tietoa, koska tämä palaa jenkeissä ruutuun? Syksy 2012?
     
  7. Make73

    Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.01.2004
    Viestejä:
    3 404
    Saadut tykkäykset:
    130
    Kaikki aiemmat kaudet ovat alkaneet syyskuun ensimmäisellä tai toisella viikolla, joten eiköhän tuo viideskin sitten.
    http://www.tv.com/shows/sons-of-anarchy/episodes/
     
  8. Veron

    Veron Guest Guest

    Liittynyt:
    18.10.2005
    Viestejä:
    225
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samaa mieltä, Shield on meikäläiselle yksi kaikkien aikojen sarjoista, vaikka loppua kohti vähän heikkeninkin. Ei Sons of Anarchykään huono ole, kolmas kausi oli pettymyt, mutta tämä neljäs taas oli viimeistä jaksoa lukuunottamatta loistava.

    Mutta, Shawn Ryan kuitenkin loi Shieldin, Sutter toimi tuottajana, käsikirjoittajana, ohjaajana ja näyttelijänä...
     
  9. Maverick

    Maverick Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    03.04.2002
    Viestejä:
    4 289
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämän sarjan pahin ongelma on totaalinen epäuskottavuus. Näin avointa kriminaalielinkeinoa harjoittava poikakerho olisi missä tahansa länsimaisessa yhteiskunnassa kiven sisässä viimeistä partajaakkoa myöten puolikkaan jakson jälkeen.

    Kerhon "varapresidenttiä" esittävä hymypoju on erikoishuomiota herättävän väärässä roolissa.
     
  10. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Sarja kilpailee tuossa, erityisesti tyhmien hahmojen ohella, vahvasti Dexterin kanssa. Kertoo nykysarjoista paljon että tällaiset jutut ovat "kärkitasoa". Eiköhän nämä ensi kaudella paljastu vielä vampyyrihomoiksi tai jotain muuta jännää. Enpä olisi yllättynyt mikäli sarjoja kirjoittaisi joku paikallisen tarkkailuluokan lupaavin kyky.
     
  11. Tume1983

    Tume1983 Guest Guest

    Liittynyt:
    27.01.2009
    Viestejä:
    62
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tavallaan toi "avoimesti" rikollisen elinkeinon harjoittaminen vielä selittyy sillä, että poliisit olivat kerhon taskussa. Ja ei niitä ruumiita usein esille jätetä, vaan ne "häviävät". Epäuskottavuuden kuitenkin allekirjoitan siinä mielessä, ettei noita ruumiita, sotia, asekuljetuksia jne voisi kyllä ihan noin hoitaa..

    Lisäksi epäuskottavuudesta vielä sen verran, että ei tollasia juonitteluja ole kyllä missään. Jokaisella on jokaisen kanssa kymmenen salaisuutta, joista taas ei tiedä kuin ehkä X, mutta ei Y. Itseä alkoi juuri eniten kyrsiä se, ettei noita suhdekiemuroita jaksa enää seurata. Kuitenkin jollain hassulla tavalla tää saa pidettyä otteessaan, ja eiköhän se 5. tuotantokausikin tule katsottua.
     
  12. Maverick

    Maverick Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    03.04.2002
    Viestejä:
    4 289
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sons of Anarchy:ssä on kaikesta huolimatta kyllä ihan ainesta. Täytyy myöntää.
     
  13. VastActiv

    VastActiv Guest Guest

    Liittynyt:
    22.06.2004
    Viestejä:
    388
    Saadut tykkäykset:
    0
  14. aaveilija

    aaveilija Guest Guest

    Liittynyt:
    23.11.2009
    Viestejä:
    252
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse en erityisemmen Sonsista välitä, joten ei ole tarvetta sarjaa puolustella. Sen verran kuitenkin kommentoin, että ymmärtääkseni sarjan teossa on mukana ihka aitoja moottoripyöräjengiläisiä - käsittääkseni ainakin joku sivuosan näyttelijä on taustoiltaan jengiläinen. Ja Imdb:n mukaan sarjan luoja Kurt Sutter on ollut mukana käsikirjoittamassa Shieldiä, joten kai hänellä kokemusta on - koulutustakin näyttää olevan ihan kivasti.
     
  15. Make73

    Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.01.2004
    Viestejä:
    3 404
    Saadut tykkäykset:
    130
  16. WALTER HILL

    WALTER HILL Guest Guest

    Liittynyt:
    03.12.2006
    Viestejä:
    335
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kaikki muut missanneet 5 kauden alun? Oli taas kyllä kova aloitus tälle kaudelle, ekan jakson tapahtumat pohjaa aika mukavaa menoa loppukaudelle ja mukaan tulleet uudet hahmot vaikutti olevan kiinostavia tapauksia (Eritoten Jimmy Smitsin esittämä hahmo sekä hahmo sisääntulo sarjaan :D ).

    Kim Coatesin näyttelysuoritus siinä tietyssä kohdassa jaksoa oli tosin ehkä vähän ontuvaa, mutta eiköhän tuo tuosta, selkeästi laadukasta viihdettä tulossa tätä sarjaa uuden kauden verran! :)
     
    Viimeksi muokattu: 14.09.2012
  17. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse tykkäsin paljon jaksosta ja erityisesti siitä kohtauksesta. Minusta se oli ehkä koko sarjan paras kohtaus tähän mennessä, reaktiot vastaavassa tilanteessa ovat vaikeasti ennustettavia. Minusta se näyttelijäsuoritus oli uskottava ja voimakkaasti tunteisiin vetoava.
     
  18. Kese1

    Kese1 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.04.2012
    Viestejä:
    185
    Saadut tykkäykset:
    4
  19. WALTER HILL

    WALTER HILL Guest Guest

    Liittynyt:
    03.12.2006
    Viestejä:
    335
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuosta kohtauksesta väki on todellakin jakautunut kahtia netissä. Itse olen samalla linjalla kuin valtaosa, että tuo tilanne johon Coateksen hahmo joutui on toki semmoinen että on aika vaikea sano miten kukin reagoisi omalle kohdalle tuommoisen osuessa.

    Se ainainen "nooo! noo!" huutelu toki klisee mutta tuo pehmoporno "oh baby...oh baby" hokema jotenkin pisti hymyilyttämään.

    Mutta se on ainakin varma, että tämän jakson tapahtuman luomat tunneskaalat sopii luultavasti coateksen "Tigille" kuin nyrkki silmään :)
     
  20. Macu

    Macu Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.05.2000
    Viestejä:
    1 287
    Saadut tykkäykset:
    2
    Aikaisemmin kommentoin tässä ketjussa, että minulle sarja ei voi enää säilyttää mielenkiintoaan uusille kausille ja olen mainitsemistani pointeista edelleen samaa mieltä, mutta olihan tämä aika kova aloitus tälle kaudelle. Tämän kauden suurimmat draamat keskittynevätkin sitten kai Tigin kostoretken ja sen seurausten ympärille ja tuohan se kyllä kaivattua uutta painotusta sarjaan. Kassotaan.