Samsungin 2011 LCD-mallit

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana temeksi, 29.12.2010.

  1. Hengga

    Hengga Guest Guest

    Liittynyt:
    09.03.2002
    Viestejä:
    353
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hoi,

    vanhemmat hankkivat tässä muutama päivä sitten UE40D6517:sen olkkariinsa. Muuten vaikuttaa mukavalta, mutta perskules, miksi kuvan asetukset eivät säily!? Elikkäs kun kytketään vaikkapa dynaaminen kontrasti ym muu pois ja säädetään muutakin, niin eiköhän vartin kuluessa yhtäkkiä räppäise telkkari kaukosäätimeen koskematta dynamiikan päälle. Ei hyvä. Firmware näyttäisi olevan 1015. Onko jossain joku salainen "settings definitive save" nappula josta en ole tietoinen? ;)
     
  2. Jmt1

    Jmt1 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.04.2009
    Viestejä:
    221
    Saadut tykkäykset:
    12
    Oletko tarkistanut, onko televisio ns. "myymälätilassa"? Muistaakseni tuo saattaa aiheuttaa sen, että asetukset resetoituvat jonkin ajan kuluttua. Kannattaa kokeilla virittää televisio uudelleen Plug&Play valinnan kautta.
     
  3. Hengga

    Hengga Guest Guest

    Liittynyt:
    09.03.2002
    Viestejä:
    353
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitoksia, pitääpä kokeilla.
     
  4. HSN

    HSN Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2011
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla on sama Buffalon USB-kovalevy. Mä laitoin sen joka kulmasta kaksipuolisilla teipeillä kiinni tv:n taakse kortinlukijan viereen, niin ei tarvitse pitempää johtoa. Kiinnitys pitää aika ajoin tarkistaa, ettei pääse putoamaan.
     
  5. seinäkiinnike

    seinäkiinnike Guest Guest

    Liittynyt:
    23.11.2011
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hei. Viimeksi otin Samsungin nettisivuilta Firmware-version 1018.0 ja tänään siellä on vain 1017.1-versio. Mitä Samsung oikein pelleilee? Ainut ero, minkä huomasin tuossa päivityksessä on se, että kanavanumeroni muutokset hävisivät. Televisioni on 46D7005.

    Televisiossa oli aluksi pilviä, mitkä johtuivat siitä, että televisio oli omalla jalustallaan. Tämä kertoo siitä, että ohut ja vain 12,5 kg televisio ei ole kovinkaan jäykkä. Kun laitoin television seinälle vaijerilla (maksoi Gigantissa 29,90€), television jalan aiheuttamat pilvet poistuivat melkein kokonaan, mutta joitain pilviä jäi. Tänään vasta laitoin mukana tulleet noin puolipallon muotoiset muoviosat televisioon ja pilvet hävisivät kokonaan!!! Laitoin tuohon kolme huutomerkkiä, koska tämä on uskomatonta reunaleditelevisiolta. Eli jos tämän television ostat, niin se kannattaa laittaa seinälle.

    Vain kaksi kahdeksan millin reikää, muoviankkurit ja televisio pysyy seinässä. Vatupassia ei tarvittu, kun televisiota voi kääntää kuten taulua. Jos muuten ostatte Gigantista, niin katsokaa ensin aina, paljonko Gigantin netissä tuo maksaa, koska sinun pitää kassalla sanoa, että haluat nettihinnalla, muuten tuo vaijerikin olisi maksanut 49,90€. Jos laitat tämän television seinälle, niin vaijerin mukana tulee vain 16mm ja 20mm pultit. Ylempiin pultteihin tarvitsee 25 mm pultit (ei tule mukana). Pultit menevät kiinni korkeintaan 4,75 kierrosta ilman paneelin vaurioitumista. Tuolla 25 mm pultilla ylemmät pultit menevät kiinni 2,5 kierrosta ja pysyy hyvin seinällä. Alempiin pultteihin riittävät mukana tulevat pultit.
     
  6. Fuerte1

    Fuerte1 Guest Guest

    Liittynyt:
    15.08.2008
    Viestejä:
    40
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuota, itsellä on jalustalla ja havaitsin myös pilviä. Mikä niiden neljän pyöreän muoviosan merkitys on? Itse en laittanut niitä kiinni. Millä ne laitetaan kiinni?
     
  7. HulluHevari

    HulluHevari Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.09.2004
    Viestejä:
    445
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kukaan saanut oikeasti sitä Wifi 5.0:stä yhdistymään pc:lle Kiesiin? Se Samsun ohjelma on todella ehkä huonoin ja epätoimivin ikinä, itsellä ei millään ota
    yhteyttä tabiin(päivittyikin muttei mitään vaikutusta) eikä netin mukaan toimi kenelläkään muullakaan.
     
  8. seinäkiinnike

    seinäkiinnike Guest Guest

    Liittynyt:
    23.11.2011
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noita muiviosia tarvitset vain, jos laitat television seinälle. Tarvitset niitä, koska televisiossa olevat seinätelineen reiät ovat pöyreähkössä syvennyksessä. Laitat siis muovin palat television ja pultin väliin. Saat toki television seinälle ilman noita muovinpalojakin, mutta muovinpalat vähentävät pilviä. Luulen, että osa pilvien valittajista on laittanut television seinälle ilman noita muovinpaloja. tai on on laittanut seinävaijerin ruuvit liian kireälle.
     
  9. lmfmis

    lmfmis Käyttäjä

    Liittynyt:
    17.02.2002
    Viestejä:
    3 019
    Saadut tykkäykset:
    2
    Kyllähän se toimii. Pitää vain TV olla verkossa - omani tippuu koko ajan pois - ja päälläkin.

    Mutta ei se PC:hen pystykkään ottamaan yhteyttä tai en tuosta ymmärrä.

    Mitä olette käyttäneet qwerty näppiksenä wifi 5.0:n kanssa?
     
  10. Kartsu

    Kartsu Guest Guest

    Liittynyt:
    08.05.2009
    Viestejä:
    50
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mistä löytyy ohjeet Samsung D8005 -päivittämiseen? Kokeilin ladata NTFS -muistitikulle Samsungin sivulta ohjelman, mutta TV ei löytänyt sitä, vaikka laittoi, että päivitä USB:lta.

    EDIT: Selvisikin jo. Piti purkaa se tiedosto muistitikulle.
     
    Viimeksi muokattu: 06.12.2011
  11. Elton

    Elton Guest Guest

    Liittynyt:
    20.10.2005
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kenelläkään ollut ongelmia D8005-mallin ja ulkoisen USB kovalevyn kanssa? Ostin ihan sampan oman 500 gigan ulkoisen USB 3.0 kovalevyn ja homma pelittää aina päivän pari ihan kivasti kunnes televisio "hukkaa" kovalevyn.

    Ilmoittaa vaan ettei ole kytkettyjä laitteita vaikka USB liitin on ollut kokoajan kiinni ihan samaisessa USB portissa...?!?
     
  12. tuoppi72

    tuoppi72 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.04.2011
    Viestejä:
    17
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla teki alkuun saman USB-kovalevyn kanssa. WD 500 gb kovo. Parin viikon välein hukkas kovalevyn ja kun käytin levyä irti niin sen jälkeen piti kovo alustaa uudestaan. Viimein töllö hukkas levyn kokonaan, eikä millään enää löytänyt koko levyä. Soitto samsungille ja siellä joku itämeren eteläpuolelta oleva nainen ei tajunnut yhtään mitään. Vaikka kuinka yritin asiaa esittää ja kerroin, että olen palauttanut asetukset televisioon ja tehnyt kaiken voitavan. Tämä "asiakaspalvelija" jankkas vaan, että yritä sitä ja tätä. Vähän väliä kävi kysymässä jostain neuvoa ja taas tuli joku tyhmä ehdotus. Kun yritin selittää, että olen jo tehnyt nuo kaikki toimet ehdotti, että korjaaja tulee käymään. En ottanu vielä korjaajaa. Ratkaisin ongelman siten, että alustin kovalevyn NTFS formaattiin tietokoneella ja tökkäsin kovon kiinni töllöön, jolloin töllö tunnisti levyn ja pyysi alustamaan samsungin omaan formaattiin. Nyt näkyy laitelistassa kaksi usb kovalevyä, mutta toimii eikä ole enää hävittänyt kovoa.
     
  13. skula

    skula Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2001
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    0
    Varmaan jostain kysytty jo mutta haulla en löytäny..

    Eli onko iPhonelle(4) vielä softaa jolla saisi ohjattua/työnnettyä tekstiä (esim YouTube hakuun) suoraan näppikseltä?

    Tifi Remote päästää kirjoittaan tekstiä, mutta telekkarille asti se ei tule, tulee vain se merkki jolla kursori just on..

    Telekkarina on siis 46"D6574.. Kaverin vanhempaan C sarjalaiseen se suostuu heittään sen kirjoitetun tekstin.. Mutta onko nyt joku yhteisymmärrys vielä tekemättä softilla??
     
  14. oqa

    oqa Guest Guest

    Liittynyt:
    09.08.2011
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla on 46D7005 ja (USB-powered) ulkoinen kovo eikä yhdistelmän kanssa ole ollut kovin helppoa:
    1. Aluksi kovalevyn tiedostojärjestelmä meni rikki noin kuukauden jälkeen. Sain palautettua tallenteet levyltä: https://www.dvdplaza.fi/forums/showpost.php?p=1444212&postcount=540
    2. Useamman kuukauden jälkeen päivitin telkkarin softan, käynnistyksen jälkeen telkkari pyyhki tallenteet pois ja tyhjensi levyn. Sain palautettua tallenteet backupista: https://www.dvdplaza.fi/forums/showpost.php?p=1444212&postcount=839
    3. Uusi ulkoinen kovalevy meni rikki, vaikka se oli koko ajan telkkarissa kiinni. Ubuntun Disk Utilityn SMART varoitti että levy on hajomassa, sain pelastettua tallenteet http://www.ufsexplorer.com/rdr_xfs.php :llä. Kovalevy meni vaihtoon, nyt uusi käytössä ilmeisesti uudemmalla firmwarella.

    1 & 2 olivat todennäköisesti telkkarin softavikoja. Kolmas saattaa olla kovalevyn tai telkkarin softavika. Samsungin tuen antamilla ohjaille tallenteita ei saanut pelastettua ja tuntuu että uudemmat ongelmat muuttuvat hankalammiksi ja hankalammiksi. Vaikea kuvitella miten tavallinen käyttäjä saisi pelastettua noita tiedostoja, nyt pelastaminen on onnistunut vain hyvillä Linux-taidoilla.

    Jos levy katoaa telkkarista, käyn itse läpi seuraavanlaisen prosessin:
    1. Ubuntun live-cd tietokoneeseen ja käynnistän Ubuntun testaus-tilassa (ei vaadi Ubuntun asennusta)
    2. Ubuntu Disk Utility näyttää käytössä olevat levyasemat
    - tarkistan SMART-tiedot (näyttää levyn kunnon)
    - mounttaan usb-levyn
    - mounttaan levyn johon tallenteet kopioidaan
    3. kopioin komentorivillä "CONTENTS" hakemiston talteen
    4. formatoin levyn pc:llä
    5. formatoin levyn televisiolla
    6. mounttasin levyn ja kopioin CONTENTS hakemiston levylle

    Viimeisimmän ongelman kanssa tuo prosessi ei enää auttanut. Ubuntu ei suostunut mounttaamaan tiedostojärjestelmää koska kriittinen blokki ilmeisesti hajonnut. ufsexplorer onnistui kuitenkin lukemaan levyn sisällön ja sain sillä kopioitua tiedostot talteen. Pelastuksen jälkeen tiedostojen kopiointi onnistui em mallin mukaan formatoimalla, mounttailemalla ja kopioimalla.

    Testatut levyt:
    - Verbatim 47581 500GB (ongelmat 1 & 2)
    - Lacie Rikiki 1TB (1. rikkoutui, 2. käytössä viikon)
     
    Viimeksi muokattu: 08.12.2011
  15. Taky

    Taky Guest Guest

    Liittynyt:
    26.11.2004
    Viestejä:
    251
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ko tuotetta en tunne, mutta taistelin Verkkokaupan kanssa LG telkkarista.
    Tyyppinumero heidän nettisivuillaan ja kassakuitissa eri kuin pakkausessa, yksi N-kirjain eroa ja kuinka ollakkaan Verkkokaupan vakuutteluista huolimatta kysessä ei ole sama tuote.
    Ko kirjaimen ero on niinkin vähäpätöinen kuin HD virittimen puuttuminen antennipuolelta joka nimen omaan oli haussa.

    Ensin Verkkokauppa oli sitä mieltä että kysessä on vain asetus juttu huoltovalikosta - sain Kungein kaukosäätimen sen hoitamiseksi mutta eipä olekan vaan laitteissa on ihan eri firmware ja rauta.
    Vasta neljäs laite, 2*LG, Phillips, Samsung, josta antenni HD ominaisuutta haettiin natsasi - Verkkokaupan nettisivulle on kirjoiteltu/pastettu ilmeisesti maahantuojan ilmoituksia mutta eivät vastaa todellisuutta sillä tyyppinumerot eivät ole tismalleen samat.

    Eli ole tarkkana että saat todella sitä mitä haluat/ostit eikä Verkkokaupan omaatuontia olevan laitteen jossa eri ominaisuudet kuin virallisen maahantuojan laitteissa.
     
  16. Elton

    Elton Guest Guest

    Liittynyt:
    20.10.2005
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllähän tässä on hitusen kusetettu olo... Kyllä sitä luulisi saavansa laatu vehkeen, kun melkein 2500€ telkkariin satsaa...:confused::OI
     
  17. KnightOfNi

    KnightOfNi Guest Guest

    Liittynyt:
    05.04.2003
    Viestejä:
    815
    Saadut tykkäykset:
    1
    Mulla UE55D8005 ja sillä käytössä ollut Lacien 320GB levy. Ei minkäänlaisia ongelmia.

    Sinuna kokeilisin jotain muuta usb levyä. Eikö toi Samsung ole 7200rpm levy ? Noinkohan riittää nopeille levyille virta pelkästä telkkarin usb liitännästä...
     
    Viimeksi muokattu: 08.12.2011
  18. Elton

    Elton Guest Guest

    Liittynyt:
    20.10.2005
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla on jossakin jemmassa Philipsin ulkoinen kovalevy missä on oma virtalähde. Vois tuota vaikka kokeilla...
     
  19. HoXXMa

    HoXXMa Guest Guest

    Liittynyt:
    09.07.2008
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsellä on myös Sampan 640GB USB 3.0 ulkoinen levy kiinni 46D6507 tv:ssä ja hyvin toimii.
     
  20. hxe

    hxe Guest Guest

    Liittynyt:
    17.04.2008
    Viestejä:
    38
    Saadut tykkäykset:
    1
    Onko kukaan sattunut lukemaan uusinta TM 3D parivertailua jossa LG 55LW980W hakkaa Samsung UE55D8005:n? Pitäisi päästä testaamaan tuota LG:tä kuinka paljon parempi 3D kuva siinä on ja kuinka LG on onnistunut saamaan 3D kuvasta terävän passiivitekniikalla. Olen ymmärtänyt ettei passiivitekniikalla saada tuotettua 1080p 3D kuvaa.