HD 106-S / LG TV:n yhteensopivuus

Keskustelu osiossa 'Satelliitti-TV' , aloittajana donmuang, 25.11.2011.

  1. donmuang

    donmuang Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.12.2010
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Canalin HD 106-S vastaanottimen katselukortti (rinnakkaiskortti) ei ollut päivittynyt ja aspan kanssa tehtiin joku "resetointi" jonka jälkeen kortin piti päivittyä kahden tunnin, mutta sei päivittynyt edes 24h aikana ja taas aspan kanssa tehtiin kaikki mahdollinen asian hyväksi ja jostain kumman syystä tämä HD boxi meni täysin jumiin, kuvaruutu pimeenä ja kauko-ohjain täysin "kuollut".
    Tämän jälkeen aspa kysyi TV:n merkkiä jolloin kerroin sen olevan LG, niin aspa kertoi vian aiheuttajaksi tämän LG telkkarin ja näitä vikoja on kuulemma ilmennyt paljon. Tämä yhdistelmä (HD 106-S - LG tv) on toiminut täysin virheettömästi yli vuoden ja TV toiminta on nyt muuten ok.
    Onko kellään LG:n tv:n kanssa ollut mitään ongelmia Ganalin boxien kanssa tai edes kuullut vastaavaa, vai onko tämä taas sitä aspan kusetusta?
     
  2. Hunt

    Hunt Guest Guest

    Liittynyt:
    12.07.2004
    Viestejä:
    106
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla oli ongelmia tallentavan hd-boksin ja LG:n kanssa. Softapäivityksessä hdmi:n toiminta muuttui: kuva ei välillä käynnistyksessä tullut telkkariin. Ilmeisesti joku kättelyongelma. Ongelma ei ole vaivannut sen jälkeen kun kierrätän kuvan ja äänen AV-viritinvahvistimen kautta.
     
  3. jupezone

    jupezone Guest Guest

    Liittynyt:
    20.01.2007
    Viestejä:
    17
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täällä on toisella telekkarilla (samsung lcd) tuo boxi ja jos sen erehtyy resetoimaan, niin kortti lopettaa toimimisen. Eikä aukea muuten kuin soittamalla aspaan ja siellä laittavat kortille parituksen? uusiksi. Jollakin niitten perusjutskalla se ei kummiskaan alkanut toimimaan.
    Onhan tuohon boxiin pari päivitystäki tullut viimesen tiltin (resetoinnin) jälkeen, mutta en uskalla kokeilla resetoimisella, että ovatko päivityksissä tuota vikaa korjanneet...tuskin.

    Enkä myöskään usko telekkarista johtuvan korttiongelmien.