The Walking Dead

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Samppa, 13.08.2009.

  1. Sädettäjä

    Sädettäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.08.2010
    Viestejä:
    558
    Saadut tykkäykset:
    12
    No pyhyy kun Glenn pääsi pukille... Onhan siinä jätkässä munaa, kun sooloilee kaupungilla joka kuhisee zombeja!

    Jakso oli jälleen ihan hyvä, mutta neljäshän tämä vasta oli, joten eiköhän kohta kaasua anneta rutkasti. Ainakin jos viidennen jakson promon katsoo, niin kaasua annetaan.

    Merle Dixon tulee takaisin vanhoja muistelemaan, tosin ei nuotion ääressä... http://www.youtube.com/watch?v=CVEd3aDQPQk
     
    Viimeksi muokattu: 08.11.2011
  2. satanthresher

    satanthresher Guest Guest

    Liittynyt:
    11.07.2006
    Viestejä:
    274
    Saadut tykkäykset:
    1
    :D Ihan kirjoja lukemallako tuohon johtopäätökseen päädyit?
     
  3. Kadaver

    Kadaver Guest Guest

    Liittynyt:
    30.07.2010
    Viestejä:
    19
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei jestas miten epäuskottava ja typerä kaivokohtaus tuossa neljännessä jaksossa oli. Ja tottakai sinne laitetaan se kaikista pelokkain Glenn. Aivan hyvin olisi jonkun noista ärsyttävistä akoista voinut sinne laskea, olisivat olleet jopa kevyempiä.
     
  4. Sädettäjä

    Sädettäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.08.2010
    Viestejä:
    558
    Saadut tykkäykset:
    12
    Viides jakso oli taas sellanen ihan jees, mikä ei ole jees juttu. Sarja on jämähtänyt tuohon yhteen juttuun, eli Sophian etsimiseen ja joku aina loukkaantuu.

    Merle olikin sitten pelkkää harhaa ja meinas pää räjähtää... Oikeasti nyt tässä on kaksi jaksoa jäljellä ennen taukoa ja farmilla heilutaan edelleen kahden kersan takia. Sarjakuvassa farmista edettiin varsin nopeasti uusiin ongelmiin, mutta nähtävästi pitkittäminen on tv:n juttu. Leikattiinkohan budjettia liikaa ja ei ole varaa uusin juttuihin? Toivottavasti kaksi seuraavaa petraa ja tauon jälkeen ollaan jo pois farmilta.
     
  5. Kese

    Kese Guest Guest

    Liittynyt:
    19.09.2002
    Viestejä:
    159
    Saadut tykkäykset:
    0
    Spoilaa myös sarjakuvan tapahtumia 2 volumen loppuun:

    Sarjakuva etenee kuuden lehden pituisilla volumeilla, ja tv-sarjan eka kausi tuota noudatti, mutta toiveita on, että tämä farmin juonenkaari tulis päätökseen tuossa mid-season finalessa. Itseä ei nyt tää rytmitys ole niin häirinnyt, tapahtumat kuitenkin ovat olleet suht uskollisia sarjakuvalle. Toivottavasti tämän kauden lopussa päästään edes näkemään vankila. En usko, että toi farmilla pysyminen on budjettileikkauksesta johtuvaa, vaan ihan järkevää budjetointia pysyä samalla paikalla tovi. Kersa varmaankin viimeistään löytyy 7 jaksossa, toivottavasti zombie ruokana tuolta ladosta.

    Kirkman kommentoi vasta haastattelussa tuota sarjan nopeutta:

    Overall, the comic breaks down more or less to around six-issue arcs, and the rhythm of how plots break down within that format has been one of the things that really defines "Walking Dead" on the page. What's the difference been in pacing this story for TV?

    We always try to give the important moments enough breathing room to have weight. The pace is very methodical at time in order to establish a lull so that when something big does happen it's jarring like we want it to be. It's a fun back and forth to try and figure out how you want to alter the pace from scene-to-scene. That's always on our minds when we're working on the show. But like the comic book, it's going to be frantic sometimes and very slow sometimes. It's a fun seesaw game to play with the audience in terms of expectations.
     
  6. J-dee

    J-dee Guest Guest

    Liittynyt:
    05.03.2006
    Viestejä:
    316
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tää kaivokohtaus oli kyllä niin monelta kantilta älyttömyys, että ei vaan voi tajuta mitä käsikirjoittajat ajattelee.
     
  7. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jotenkin muilta kuultujen kehujen ansiosta sitä on onnistunut suggestoimaan itsensä katsomaan sarjaa nyt sen 12 jaksoa. Kokoajan on odottanut jotain keskiarvoa parempaa, mutta karu totuus alkaa jakso jaksolta käymään pahemmin selville kun aivoissa sijaitsevat bullshit-sensorit huutaa villinä episodien alusta loppuun.

    Hahmot pahvisia, tapahtumat tylsiä. Maailma on zombeja täynnä, mutta silti vaarallisimmat tilanteet tulee joka jaksossa siitä kun porukka teloo itseään toinen toistaan typerimmillä tavoilla. Ampuvat vahingossa toisiaan, kompastuvat mäkeä alas, roikottavat toisiaan kaivossa, raapaisevat itsensä autonromuun..... :hitme::hitme::hitme:
    Kaiken kruunaa koomisia mittasuhteita saava jatkuva headshottien ampuminen. Kyseessä on kuitenkin jossain määrin realismia(no niin realistinen kun zombisarjalta voi odottaa) tavoitteleva sarja. Ei millään huvittaisi olla se asefaktoista nillittävä nörtti, mutta ei tavallinen kaduntallaaja tai edes rivijepari pistoolilla voi millään osua jatkuvasti pieneen liikkuvaan maaliin, kun aletaan puhumaan kymmentä metriä pidemmistä matkoista. Varsinkaan juostessa, kuten tämän sarjan hahmojen bravurina tuntuu olevan. Hankala suhtautua sarjaan vakavasti kohtausten jälkeen, jotka saavat 24:n vaikuttamaan dokumenttikuvaukselta.

    The Walking Dead on ollut iso pettymys, nyt se vasta alkaa kunnolla valkenemaan. Sinänsä harmi, että kuuleman perusteella alkuperäissarjakuva on huomattavasti parempi.
     
  8. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Kyllä ne siinä sarjakuvassakin headshottaa aika hyvällä tahdilla, en edes muista milloin viimeksi olisi osunut muualle kuin päähän. Itseasiassa viimeisimmässä osassa hahmo ampuu toista hahmoa vahingossa päähän.

    Omasta mielestä tämä on ollut ihan hyvää menoa. Ei nyt mikään paras sarja, mutta en koe sarjan katsomiseen käytetyn ajan menevän hukkaan.
     
  9. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllähän tätä tulee seurattua niin kauan kuin vain jaksoja tulee ulos. Kaikesta huolimatta 2 kausi on ollut tähän asti jonkinsortin pettymys. Ihan ok jaksoja toisaalta mutta tapahtumat polkee paikallaan ja välillä tulee mieleen että katsoo jotain kauniita ja rohkeita kun tässä vatvotaan "kuka nai ketä" juttuja. Kaudessa kumminkin on vain 13 jaksoa joten tahti on ainakin omasta mielestä liian hidas. Tuntuu väliltä siltä että nuo zombiet ovat tässä vain kakkosjuoni. Toki ymmärrän että pääjuonta ei voi viedä joka jaksossa eteenpäin ettei tarina lopu liian nopeaa etc.... Mutta joku kompromissi tähän tahti hommaan pitäisi löytää.

    Hakisivat vaikka jostain armeijan tukikohdasta rynkkyjä ja Rambo konekiväärejä/bazooka kamaa ja panssari ajoneuvoja ynnä muuta shittiä :king: Saatas vähän äksöniä :p
     
  10. Sädettäjä

    Sädettäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.08.2010
    Viestejä:
    558
    Saadut tykkäykset:
    12
    Tämä kuudes jakso oli mielestäni pieni parannus aiempiin jaksoihin. Draama oli uskottavaa ja mikä tärkeintä salaisuuksia paljastui, sillä vähän jo pelkäsin, että noita peitellään vielä kauan. Sellainen hyvä jakso ja kyllä tätä katsoo, kun toisena sarjana katselluksessa on SoA ja Hell on Wheels tossa odottelee, kunhan TWD taukoaa ensi jakson jälkeen.
     
  11. perkins

    perkins Guest Guest

    Liittynyt:
    08.01.2004
    Viestejä:
    238
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei kyllä mitään erikoista parannusta ole tapahtunut; pitkästä aikaa meinasin nukahtaa telkkarin ääreen. Jos ei kohta ala tapahtumaan niin voi olla, ettei helmikuussa enää muista tämmöisen sarjan olemassaoloa.
     
  12. paradigmeclipse

    paradigmeclipse Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.01.2008
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    se kyllä pissii eeerittäin pahasti että niillä ei oo mitään armeija kamoja... joku prkl vanha revolveri roikkuu taskussa vaikka kuolleita sotilaita on ollu pilvin pimein matkan varrella. Ne mä olisin tyhjentäny ensimmäisenä.
     
  13. J-dee

    J-dee Guest Guest

    Liittynyt:
    05.03.2006
    Viestejä:
    316
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kuudes jakso oli jopa huonoin so far. Mulla ei oo mitään draamaa vastaan, mutta pelkkä draama asettaa kovat vaatimukset hahmoille, näyttelijöille ja käsikirjoitukselle. Tällä hetkellä kusee enempi tai vähempi kaikki noista.

    Mitäs täällä valitan taas, kun vois lopettaa kattomisen, mutta pakko se on jossain purkaa vitutustaan :rolleyes:
     
  14. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    No en sanoisi noita aseita olleen pilvin pimein, Atlantassa ja CDC:ssä vain ja molemmissa paikoissa tuntui olevan kiire eikä ollut aikaa alkaa shoppailemaan. Muutenkin järkee käyttää asetta, josta on kokemusta ja johon on tottunut kuin ottaa vain se isoin tarjolla oleva tykki.
     
  15. Freekster

    Freekster Guest Guest

    Liittynyt:
    03.05.2005
    Viestejä:
    1 345
    Saadut tykkäykset:
    2
    Lauren Cohan = HOT pelastaa tän sarjan suosta.
     
  16. 69DUDE

    69DUDE Guest Guest

    Liittynyt:
    07.01.2008
    Viestejä:
    151
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ensimmäinen kausi oli loistava.
    Toisen kauden ensimmäinen jakso myös loistava...Mutta
    Sen jälkeen jäätävää paskaa. Taitaa kohta loppua seuraaminen jos ne ei painu helevettiin tuolta käppäseltä farmilta nysväämästä:sick:

    Nyt vähän ryhtii,puhtii tahtii mars eteenpäin.
     
  17. 69DUDE

    69DUDE Guest Guest

    Liittynyt:
    07.01.2008
    Viestejä:
    151
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo kunnon kamaa lojuis joka puolella,mut ei... Sama ne vanhat paskat autot mitä ne korjaa koko ajan, ku tien varret ois pullollaan army hummereita konekiivääreillä tai pakasta vedettyjä maastureita.Hoh hoijjaa.


     
  18. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Kannattaa ottaa huomioon, että Hummerit yms. vievät paljon polttoainetta. Toki niin tekee tämä matkailuautokin, mutta siellä voi matkustaa suurempi määrä ihmisiä ja tavaroita, sekä sitä voi käyttää nukkumiseen.

    Siitä kyllä samaa mieltä, että toinen kausi on ollut iso pudotus ensimmäiseen verrattuna. Vaikka tässä nyt tietääkseni mennäänkin sarjakuvan vauhdilla, niin ei näin hidastempoinen (ja valitettavasti tylsä) meno ole toiminut.
     
  19. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Omasta mielestäni toinen kausi on ollut selvä tasonnosto ykköskauden lopun sekoiluun. On hyvä, että hahmoja kehitetään välillä eikä kokoajan juosta paikasta toiseen kiljuen.
     
  20. Sädettäjä

    Sädettäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.08.2010
    Viestejä:
    558
    Saadut tykkäykset:
    12
    Kuudes jakso oli jo keskiverron yläpuolella, mutta tämä seitsemäs ja viimeinen kunnes tauko loppuu, on yksi sarjan parhaimmista jaksoista. Loppu oli kyllä yllättävä ja nähtävästi sarja voi mennä mihinkä suuntaan vain.
    Sophie sitten oli ladossa zombina ja se yllätti. Sarjakuvassa edelleen hengissä.

    Pakko sanoa, että tämä eka puoliska oli hyvä. Sellainen 4/5 kokonaisuudessaan ja kaksi viimeisintä jaksoa nostavat 3½ tuohon neljään. Ei huono sarja ollenkaan, vaan hyvä. Tulee seurattua hamaan loppuun asti.