Ongelmia Canal boksin kanssa

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana pizzanaama, 14.11.2011.

  1. pizzanaama

    pizzanaama Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2010
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ostimme hiljattain canal digitalin peruspaketin ja nyt on ilmennyt seuraava ongelma. Kun canal boksi on päällä niin boksi menee jumiin jos kytkee virrat päälle vieressä olevaan sonyn digiboksi/dvd/hdd tallentimeen.

    Canal boksissa kun on vain 1 scart liitäntä niin olen siitä vienyt johdon toiseen tallentimeen Procasteriin, joka toimii ongelmitta sen kanssa. Procasterista ulostulo menee scartilla telkkariin.
    Tätä systeemiä siis kun käyttää niin canalin boksi ei jumita, mutta heti kun laittaa sonyn tallentimen päälle ja valitsee sieltä guiden esiin niin canalin av-kanavalla kuva jämähtää jumiin.

    mun telkkarissa on 3 scart liitäntää ja niihin menee Sonyn rdr-105v tallennin, Procaster tallennin, sekä lisäksi Viasatin boksi.
    Kokeilin ottaa procasterista tulevan scartin irti telkkarista koska silloinhan mikään signaali ei pitäisi mennä telkkarille canalin boksilta enää kun se on kytketty vain procasteriin. Eilen testasin tätä ja kuva ei enää jumittanut vaikka kytki Sonyn päälle samaan aikaan ja käytteli sitä.
    Jostain syystä tänään kun laitoin ajastimelle canalin leffan, otin scartin telkkarista irti ( jotta ei saisi signaalia sonyyn ) niin kappas vaan procasterin kiintolevyllä oli 2 tuntia jumituskuvaa. Ei siis jostain syystä enää
    pelannut tuokaan homma.

    Mistähän ihmeestä tämä mahtaisi johtua? Mikä voi sekoittaa canalin signaalin? Sonyn tallennin on kytketty aiemmin ihan samalla tavalla kuten nyt Procaster tallennin siihen canalin boksiin. Procasterin kanssa siis toimii ongelmitta.

    Jos käytän Sonyn boksia niin canalin boksista on virrat laitettava pois, sama koskee viasattia. keksisikö tähän kukaan mitään? :confused::confused:
     
  2. eke

    eke Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2005
    Viestejä:
    95
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miten antennipiuhat menee ? Onko tuo Procaster kovalevyllinen digiboksi vai mikä ? Jos se on digiboksi, ei kai se scartista voi tallentaa.
     
  3. p306

    p306 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.01.2003
    Viestejä:
    243
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mahtaisko johtua laitteiden kaukosäätimistä?
    Eli yhden laitteen säädin jumittaa toisen laitteen toiminnan.
     
  4. pizzanaama

    pizzanaama Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2010
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sonyssa on digiviritin ja siihen menee siis antennipiuha seinästä. Procasterissa on vanha analoginen viritin, jossa tallennin ja kovalevy, ei mene antennipiuhaa.Nauhoitus tulee scartilta, valitsen sen aina kun tallennan ajastimella jotain canal boksilta.
     
  5. pizzanaama

    pizzanaama Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2010
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaukosäätimistä en tiedä, mutta on kyllä mahdollista. Sonyn kauko-ohjainta räplätessä kuva jumittuu canalin boksista.