BF3 vai MW3

Keskustelu osiossa 'PC-pelit' , aloittajana Plisukainen, 09.11.2011.

  1. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Nyt kun molemmat FPS-sotapelit Battlefield 3 ja Modern Warfare 3 julkaistu...niin

    Jos ostaa vain jommankumman, yksin-/moninpeli huomioiden, kumpi on parempi? Ja mielellään näille vähän perusteluja.

    Eikä sitten mitään "osta molemmat"-vaihtoehtoa, sillä kertyyhän nuista Suomen hinnoilla 100 € paketti, konsoleille vielä enemmän.

    Ps. Inspiroitu tuosta MW3 ketjusta, jossa aihe lähtee heti tähän valintasuuntaan, niin ja tietysti PC-peleihin tämä pitää laittaa
     
    Viimeksi muokattu: 09.11.2011
  2. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 993
    Saadut tykkäykset:
    265
    Itse tuli ostettua MW3. Gigantin 40 euron tarjous oli just passeli hinta uudesta pelistä. En ole aiempia osia pelannut lainkaan netissä, kiitos Xbox liven kalliin hinnan, joten nyt PC versiota tästä MW3 voi myös paukutella netissä. Ainakin omalla koneella Core2Duo 3 gigahz ja 5770 näyttiksellä voi ihastella peliä täysillä karkeilla ja peli pyörii ties kuinka monta kuvaa sekunnissa.

    Mitä nyt eilen kokeilin hetkisen moninpeliä, niin sopivan yksinkertaiselta vaikuttaa minun makuun. Ei tarvitse liikoja miettiä, kunhan juoksentelee ja napsii vastustajia. Se ainakin tuli yllätyksenä, että moninpelissä oma äijä kuolee parista osumasta. Sinänsä ihan hauska ominaisuus, ettei tarvitse lipasta tyhjentää yhteen ukkoon. Ensivaikutelma oli yllättävän positiivinen, vaikka näitä räiskintöjä on tullut liuta peliuran aikana pelattua. Heh, olipas kattava kuva pelistä :).
     
  3. prkl

    prkl Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    02.06.2006
    Viestejä:
    2 029
    Saadut tykkäykset:
    0
    BF3 on oma valintani multiplayeriin vaikka ero onkin kaventunut huomattavasti BF2 ajoista ja BF3 on paremminkin Bad Company 3 kuin Battlefield 3. Viihdyttävä peli yhtäkaikki. MW3 täytynee hankkia yksinpelin takia, sillä kahden aikaisemmankin MW:n yksinpeleistä pidin. Kaikki eivät ole scriptattujen putkijuoksuräiskintöjen ystäviä mutta minulle CoD:ien lähes elokuvamainen toteutus toimii, mutta CoD:ien multia en ole oikein ikinä jaksanut napata
     
  4. Hulkki

    Hulkki Guest Guest

    Liittynyt:
    13.09.2007
    Viestejä:
    233
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itselle valinta olisi ainakin helppo, ehdottomasti BF3. MW-sarjassa ei ole tapahtunut oikeaa kehitystä vuosiin. Sarja alkaa muistuttaa NHLää josta julkaistaan joka vuosi miltei sama peli pienillä muutoksilla.

    BF3:ssa kaikki on tuoretta engineä myöten. Oletan tietysti että puhut moninpelistä. Yksinpelin takia kumpikin peli lienee melko kannattamaton ostos.
     
  5. Kiila

    Kiila Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.01.2001
    Viestejä:
    1 660
    Saadut tykkäykset:
    0
    Molemmista sarjoista aiempaa kokemusta oli ajalta:
    - Call Of Duty 1
    - Battlefield 1942 ja Battlefield Vietnam

    Ajattelin että en jaksa lähteä FPS kuninkaiden suolattavaksi MP:iin, mutta videoiden, kehujen sekä tehokkaan koneen vuoksi sorruin BF3 LE:iin. Hetkeäkään en ole katunut hankintaa, tai no muutamat ensimmäiset MP:t kun nekkuun tuli jumalattomasti alkoivat "hiukka" nostaa verenpainetta :) Nousee se vieläkin, mutta nyt menee sellaisilla alemman keskitason sijoituksilla levelillä 14. Mukavaa tiimitoimintaa silloin kun hommaa pelataan oikeasti tiimissä, parin kaverin kanssa toimii tietty parhaiten. Paras fiilis on silloin kun classit käyttävät kykyjään yhteisen päämäärän eteen:

    - Medicit parantavat ja herättävät henkiin
    - Assaultit hyökkivät kohteelle
    - Engineerit tuhoavat ajoneuvoja sekä korjaavat omia
    - Sniput suojaavat kohdetta kauempaa ja maalaavat kohteita muille luokille
    - Support antaa tulitukea ja ammustäydennyksiä

    Tähän päälle vielä monipuoliset kulkupelit: tankit, kopterit, lentokoneet, autot, veneet ja kiinteät aseistukset sekä laajat ja muokattavat upgraded classeihin, aseisiin ja kulkuneuvoihin niin kunnon peli on kasassa.

    Katselin eilen ensimmäistä kertaa MW3:n videoita sekä tietoa pelistä. Ensimmäisistä videoista tuli mieleen että kuinka monta vuotta sitten julkaistusta pelistä oikein on kyse. Katselin pari videota lisää, ja uskottava se oli että näyttävyydessä BF3 vie MW3:a 10-0. Lisäksi MW3 näytti jotenkin niin piirretyltä ja yksinyritys ADHD toiminnalta, että oikein ihmetytti. Siinä ei ilmeisesti ole kulkuneuvoja ollenkaan? BF3:n näyttävyys ei ole vain karkkia, sillä savut, kasvillisuus sun muu ryönä ovat osa tunnelmaa ja taktikointia.

    Mulla on BF3 PC:llä ja pyörii ultimate asetuksilla. Jos vain mahdollista niin hanki BF3 LE PC:lle. Yksinpeli on lyhyt putkijuoku, mikä sriptattuine juonineen oli vähän ontto. Hävittäjä chapter on kyllä komeaa katsottavaa vaikka onkin pelillisesti repsikassa istumista.
     
    Viimeksi muokattu: 09.11.2011
  6. Arttu78

    Arttu78 Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.04.2005
    Viestejä:
    2 452
    Saadut tykkäykset:
    85
    BF3:n hankin Pleikkarille kun historiasta löytyy jo BC1, BC2 ja 1943. Grafiikassa ja vauhdissa on menty eteenpäin, vaikkakaan vauhtia en itse olisi lisää kaivannut.
    Bad Companeissa pelasin enimmäkseen engineeriä ja se on hauskaa tässäkin. jalkaväkiaseissa engineer antaa aiempaa enemmän tasoitusta muille aseluokille, mikä voi olla balanssin kannalta loppujen lopuksi ihan oikein. BC2:ssa tuntui nimittäin joskus siltä, ettei muilla ollut paljon mahdollisuuksia pistetaulukossa. :cool:
     
  7. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    BF3 on ainakin graffoiltaan käsittämättömän upea. En olisi uskonut että näen hetkeen Crysistä hienompaa graffaa mutta voittaja on löytynyt.
    En suostuisi kirveelläkään sortumaan konsolilla sitä hakkaamaan, jää aivan käsittämättömän komeat graffat näkemättä.
    Crysisten ohella varmaan se peli missä on kaikkein suurin ero puuseen hyväksi konsoleihin verrattuna.
     
  8. paaton

    paaton Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    848
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos bf3 on grafiikoiltaan upea, niin osta se. MW3 on täysi susi, peli ei ole kehittynyt yhtään edellisestä versiosta. Black ops on grafiikaltaan jopa parempi.
     
  9. Jambo

    Jambo Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2004
    Viestejä:
    216
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tosin MW3:ssa kaikki toimii kuin junan vessa,myös grafiikka joka ei glitsaile koko ajan niinkuin BF3:ssa.(ja ei pitäisi trolliin vastata ollenkaan:grr:)
     
  10. Vorkkis

    Vorkkis Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.11.2005
    Viestejä:
    702
    Saadut tykkäykset:
    4
    Vielä ei MW3:sta ole kokemuksia, mutta ainakin BF3:n on vakuuttanut kovalla menolla ja hienolla grafiikalla.
     
  11. paaton

    paaton Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    848
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noin se vaan itsellä menee. Olen yrittänyt monasti uudelleen mw3:sta, mutta jokin siinä mättää ja pahasti. Olisiko tuo paljon puhuttu 60 asteen kuvakulma?
    Eniten tässä harmittaa etten tehnyt uutta steam tunnusta mw3:lle, nyt tuota ei voi edes myydä pois. En siis ole BF3:sta edes koettanut, codeja olen pelaillut satunnaisesti nelosesta lähtien ja nyt black opsia enemmän, jonka pelaamista jatkan tästä lähtienkin.
     
  12. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 993
    Saadut tykkäykset:
    265
    Nyt hieman enemmän moninpeliä pelanneena voi yhtyä tuohon kommenttiin. Kaikki vain toimii helkutin hyvin. Erittäin nopeasti pääsee pelaamaan ja ei ole kertaakaan lentänyt kesken pelin ulos. Kerran hosti vaihtui lennosta ja peli jatkui siitä, missä oli ennen "taukoa".

    Ainut ongelma moninpelissä on se, ettei oikein pääse samalle tasolle kuin vastustajat - kuolo korjaa liian usein. Tosin helkutin koukuttava peli, ainakin näin ensimmäistä Codia netissä pelaavalle :). Parhaat peli olleet noita "suuria" tiimimatseja.Se, että pelaisi vain omaan pussiin ei paljoa kiinnosta. On se vaan hienoa nähdä xp:eiden lentelevän ilmassa tapon jälkeen...