Loputon gehennan liekki 27.10

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana tsinivuo, 28.10.2011.

  1. tsinivuo

    tsinivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2002
    Viestejä:
    3 907
    Saadut tykkäykset:
    1
    Mennyt ihan ohi huomio tämän paremmin ysärillä pinnalla olleen aiheen dokumentoidusta käsittelystä. Traileria löytyy tuubista tästä linkistä. Genrestä löytyy muutamia hyviä artisteja ja biisejä, mutta itse alakulttuurin ilmiöt ei ole niin koskaan vedonneet, johon tämä dokkarikin taitaa enemmän keskittyä kuin itse bändeihin ja heidän musiikkiin. Norjassahan noi kirkot paloi ysärinä tiheään, mutta täältä en muista pahemmin muuta kun sen Porvoon kirkon, jonka palossa ei mitään tekemistä tainnut olla Black metalin kanssa. :D

    Tuo traileri kannattaa tsiigata. Darwin awards materiaalia joiltain osin. :king:
     
  2. Jasu1

    Jasu1 Guest Guest

    Liittynyt:
    02.07.2007
    Viestejä:
    125
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toivottavasti tämä ei ole samanlainen yli-ihmis dokumentti kuin Gaahlista tehty dokkari, joka näytettiin subilla. Genre on mielenkiintoinen, mutta nämä jotkut asiat menevät vain liian pitkälle.. Suomalainen "bläkkis" musiikkina on minun mielestä vielä lasten kengissä, ja tämä on nyt sitten vain minun mielipiteeni.
     
  3. tsinivuo

    tsinivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2002
    Viestejä:
    3 907
    Saadut tykkäykset:
    1
    Se on ihan siitä kiinni, miten tiukasti ja puritaanisti vetää rajoja. Esim Eternal tears of sorrow:in sijoittaisin bläkkisbändiksi, mutta taatusti minua pidettäisi harhaoppineena tjms. :D

    Norjalaisilla bändeillä on nuo ulkomusiikilliset tekijät olleet hallussa kyllä paremmin kuin Suomalaisilla. Tyylikkäät corpset ja lumihankivideot. Parhautta. :thumbsup:
     
  4. Baphomet

    Baphomet Guest Guest

    Liittynyt:
    04.04.2008
    Viestejä:
    624
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, kyllä tää on katottava kun on tätä genree tullu seurattua sen syntyajoista asti.
    Itse en kyllä sanoisi suomalaisten olevan "lasten kengissä" mutta kyllä joukkoon valitettavasti mahtuu liian paljon "pellejäkin". Suomesta kuitenkin löytyy muutamia todella kuuluisia ja maailmalla kulttimaineessa olevia bläkkis bändejä esim. Archgoat, Beherit, Horna, Behexen ja Satanic Warmaster ym. ym.

    Eternal tears of sorrow ei valitettavasti kuulu tähän porukkaan... :D
     
  5. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 694
    Saadut tykkäykset:
    351
    Kun trailerin ensimmäistä kertaa näin, olin lähes sataprosenttisen varma että kyseessä on joku parodia. Meinasin tikahtua nauruun, tosin hauskempaa taitaa olla että se on ihan totisinta totta. No oli niin tai näin, tässä on pakkokatsottava tapaus, ehkä kenties jopa vuoden hauskin elokuva. Niin ja kuuntelen kyllä itsekin blackmetallia silloin tällöin, joten en ole allerginen genrelle. Toki tämä aihe noin ulkomusiikillisestikin ja lieveilmiöiltään on kiinnostavaa ruodittavaa lähes aina, tiedä sitten onko tästä kyseisestä dokkarista mihinkään. Eipä kai, melko noloja pellejä näytti olevan tuossakin äänessä. Mielessäni kummittelee edelleen se toinen kotimainen heavydokkari, Promised Land of Heavy Metal. Voi luoja, mitä tunarointia sekin oli.

    Ai niin, Varg :thumbsup: : http://i55.tinypic.com/14nn2g1.jpg
     
  6. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Trailerin perusteella tosiaan vaikuttaa parhaalta kotimaiselta komedialta miesmuistiin.



    Musiikkina jotkut black metal bändit on ihan ok, mutta larppausmeininki ei juurikaan kiinnosta. Vandaaleja ja murhamiehiä en myöskään arvosta, mutta tämä dokumentti vaikutti oikeasti hauskalta, kun traileristakin irtosi parit naurut.
     
  7. Kari Häkkinen

    Kari Häkkinen Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.08.2008
    Viestejä:
    1 950
    Saadut tykkäykset:
    9
    2005 valmistui vastaava dokkari Tunrida-nimisestä bändistä. Kun paljastui, että bändin jäsenet yrittivät kieltää elokuvan esittämisen ja vaativat nimiään poistettaviksi elokuvan krediiteistä, niin syötin heti kaikki tiedot IMDb:hen: Naamioitu kapina

    En tiedä onko elokuva enää nähtävillä missään, mutta Rokumenttifestareilla tuo on esitetty 2008. Meininki elokuvassa on niin hurjaa, että ikäraja on K7.

    Satanistista maailmankatsomusta edustanut ja kiljumpialaisissa menestynyt Tunrida perustettiin pääsiäisenä 1996 ja hajosi pääsiäisenä 2005 pääsemättä koskaan levyttämään. Bändin rempseätä musisointia on onneksi tallentunut YouTubeen.

    Naamioitu kapina olisi sopiva bonus Loputon Gehennan liekki-DVD:lle ...
     
  8. G.P.O.

    G.P.O. Guest Guest

    Liittynyt:
    24.09.2008
    Viestejä:
    36
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt muistelet väärin. Tunridalta tuli näköjään kaksikin levyä. Ensimmäisen levyn sain joskus promona, mutta en muistaakseni jaksanut koskaan kuunnella sitä loppuun asti.
     
  9. Andrei3000

    Andrei3000 Guest Guest

    Liittynyt:
    01.11.2009
    Viestejä:
    398
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tulipa katsottua tämä vallan mainio dokumentti. BM:lle on aina ollut paikka sydämessä konemusiikin ollessa kuitenkin päälimmäisenä.

    V*@#u mä vihaan punkkia!!!-karjahduksesta muistuu mieleen parin kesän takainen episodi kun istuimme duunikaverin kanssa leipomonkahvilan terassilla hörppimässä sumppia kaverin lukiessa Ilta-Sanomaa jonka etusivun lööpissä hehkutettiin punkkien aiheuttamaa borrelioosia...jolloin meikäläinen sai kerrankin kuningasajatuksen karjahti kovaan ääneen tuon niin hellyyttävän mielenilmauksen. Kahvimuki kaatui lattialle ja pullanmuruset vaan lensivät ilmassa...:king:
     
    Viimeksi muokattu: 20.01.2014
  10. dixi

    dixi Guest Guest

    Liittynyt:
    25.02.2003
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    Olitpas hurja! Seuraavaksi voisitkin miettiä, että mistähän tyylilajista esim. Venomkin alunperin otti vaikutteensa ja loi black metal -genren perusteet :) Muutenkin vaikkapa joku Burzum äkäisimillään on mielestäni lähempänä hc-punkia kuin vaikkapa jotain Metallicaa.

    Mitä tulee itse dokkariin, niin tämä on valitettavasti vieläkin katsomatta. Onneksi se julkaistaan kohta dvd:llä, joten pääsee vihdoin tsekkaamaan. Parit tanskalaiset dokkarit olen aiheesta katsonut, mutta tässä Suomi-teoksessa tuntuisivat olevan vähän kevyemmällä (=harrasteliljamaisemmalla) lähestymistavalla liikenteessä. Toivottavasti ei sentään mene ihan niin sekasotkuksi kuin parin vuoden takainen Promised Land of Heavy Metal.
     
  11. Andrei3000

    Andrei3000 Guest Guest

    Liittynyt:
    01.11.2009
    Viestejä:
    398
    Saadut tykkäykset:
    2
    :rolleyes: Niinpä niin, väännetään nyt rautalangasta että tuo karjahdushan on aiheuttanut hymyilyä jo siitä asti kuin dokumentin traileri ilmestyi. Eli ei ole oma kannanottoni kyseistä genreä kohtaan sillä Oi!-musaa tuli kuunneltua nuorempana ahkerastikin. Kyse oli siis pelkästään ns. huumorista sopivasti sattuneeseen asiayhteyteen.

    Karjahdus kuullaan trailerissa suunnilleen kohdassa 0:15

    http://www.youtube.com/watch?v=RWzlSeGR5bU

    PS: Night Visions-DVD on jo ilmestynyt...
     
  12. dixi

    dixi Guest Guest

    Liittynyt:
    25.02.2003
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    :thumbsup:
     
  13. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 014
    Saadut tykkäykset:
    150
    Olen halunnut nähdä tämän elokuvan sen ilmestymisestä saakka, mutta eipä vaan ole osunut kohdalle. DVD-julkaisua ei löytynyt aikoinaan mistään ja sitten unohdin koko rainan pitkäksi aikaa. Nyt sitten odotus palkittiin ja pääsin näkemään tämän dokumentin. No aihe on tietysti aivan uskomattoman herkullinen, kameran eteen on saatu kattava valikoima erilaisia genren sankareita ja käsittelytapa on hersyvän hauska. Liian lyhyt ja pintapuolinen elokuva jätti kaipaamaan lisää tätä herkkua. Ei tätä nyt varmaan voi kaikille suositella, mutta ainakin minua nauratti useaan kertaan ihan ääneen. Melkoisia velikultia! 3½/5