Asioita joita en voi ymmärtää

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana tpi, 28.04.2008.

  1. geru

    geru Käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2007
    Viestejä:
    1 389
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tai antiikkisista shopatuista huumorikuvista. Staran tai vastaavan sivuilla oli tovi sitten linkki johonkin "Mitä jos yritysten nimet vastaisivat niiden toimintaa" shoppausketjuun jossa päivämääräksi oli merkitty 2008.

    "Uutinen (uutiset) tarkoittaa uutta tietoa ajankohtaisista asioista." - Wikipedia :rolleyes:
     
  2. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
  3. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    Katselin vahingossa vähän aikaa Fuengirolaa nelkulta.
    En voi ymmärtää, että jos muuttaa ulkomaille, niin muuttaa paikkaan joka on täynnä suomalaisia juoppoja juntteja.
     
  4. Hattori Hanzo

    Hattori Hanzo Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.02.2004
    Viestejä:
    1 141
    Saadut tykkäykset:
    4
    Jos pitää suomalaisista juopoista junteista, muttei suomen ilmastosta. Ehkä siksi? Etenkin jos on itsekin juoppo juntti...
     
  5. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    "uutiskynnys ylittyy"-sarjasta tämä on ehkä oma suosikkini:
    http://www.findance.com/uutiset/3907/bb-harri-oli-saada-turpaansa-kateenvedon-sm-vitoselta
     
  6. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
  7. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
  8. Kaitzu

    Kaitzu Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.07.2001
    Viestejä:
    3 497
    Saadut tykkäykset:
    41
  9. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
  10. koomapoika

    koomapoika Guest Guest

    Liittynyt:
    13.09.2006
    Viestejä:
    884
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos jossain biisissä puhutaan pillusta ku leivästä ja kiroilaan miten vain englanniksi, niin biisi voidaan soittaa vaikka Novalta keskellä päivää. Mua ei haittaa, mutta se kaksinaismoralismi tai kuulijan aliarviointi on aivan käsittämätöntä.

    Fuck <> vittu?

    http://www.youtube.com/watch?v=u28V-_CLc8c
     
  11. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 082
    Saadut tykkäykset:
    432
    Kyllä näin on... mitenkäs tämän nyt ilmaisisi... ensimmäinen sana tarkoittaa sitä mitä jälkimmäiselle tehdään. Jos tarkkoja ollaan. Yhtäläisyysmerkkiä en menisi noiden sanojen väliin laittamaan.
     
  12. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mutta eikös ainakin SQL:ssä <> nimenomaan tarkoita "on eri kuin". :D



    Mutta siis jenkkilässähän kiroilun suhteen on aina ollut paljon tiukempaa ja fuck-sanalla lienee siellä mediassa paljon sopimattomampi maine kun suomessahan vittua tunnutaan heittelevän ties mihin väliin. Tosin tuntuu että viimeaikoina suomessakin sensuuri on tällaisissa merkityksettömissä kukkahattuasioissa alkanut kiristymään.
     
    Viimeksi muokattu: 11.10.2011
  13. geru

    geru Käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2007
    Viestejä:
    1 389
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiinteistövälittäjien asiakaspalvelua.

    Vanhempani ovat syksyn aikana ostaneet uuden talon ja nyt saivat viimein nykyisen myytyä. Oston ja myynnin aikana on vähän kummeksuttanut kahden eri puljun toiminta. Ensimmäinen tapaus nyt oli lähinnä huvittava. Olimme allekirjoittamassa kauppakirjoja, olin mukana koska omistan neljänneksen nykyisestä (ja tulevasta) talosta, ja huomasimme että sopimuksessa oli pieni virhe. Huomautimme virheestä, ja pyysimme jos välittäjä tulostaisi uuden korjatun sopimuksen. Välittäjä kutsui ilmeisesti esimiehensä apuun, ja tällä meni samantien naama täysin nutturalle, hän alkoi moittimaan alaistaan aika häijyyn sävyyn että miksei hänelle oltu ilmoitettu että papereihin tuleekin muutos. Moittiminen jatkui sen aikaa että teki jo hetken mieli kysyä että jos me asiakkaat menisimme vaikka ulos siksi aikaa että hän voi kunnolla läksyttää tämän välittäjän, emmehän suinkaan halua olla tiellä.

    Esimies näytti hyvin tuskaiselta, ja kysyi vielä että eikö sopimus kuitenkin kelpaisi, lopulta pienen tinkimisen jälkeen hän suostui sitten tulostamaan uuden version, josta oli yksi rivi korjattu. Jäi hiukan mysteeriksi että mikä tuossa sitten oli se elämää suurempi ongelma...

    Laitettiin sitten nykyinen talo myyntiin, löydettiin välittäjä paikallisesta firmasta. Ostajaehdokaskin löytyi aika nopeasti, mutta välittäjästä ei meinannut kuulua mitään. Useiden soittoyritysten ja viestien jälkeenkään välittäjä ei saanut aikaiseksi ottaa uudestaan yhteyttä ostajaehdokkaisiin, tai välittää heille tarjouksia, tai juuri mitään muutakaan. Ensin kuulemma "ostajien puhelin ei ollut päällä, olivat varmaan lomamatkalla", kumma kyllä ostajat vastasivat kun me soitimme heille. Äitini kävi pitkän puhelun ostajien kanssa, kävi läpi kaikkia kysymyksiä mitä heillä oli, ja lopuksi sovimme hinnankin. Sovimme alustavan sopimuksen allekirjoittamisen tälle viikolle, ostajilla kun oli aika hoppu saada nimet paperiin, mutta taas kerran välittäjästä ei kuulunut mitään. Tällä kertaa hänellä oli kuulemma ollut ongelmia oman puhelimen kanssa.

    Herää hiukan kysymys että mistähän tässä ollaan maksamassa tuhansien eurojen välityspalkkiota, siitä että välittäjä vaivautui keksimään muutaman tekosyyn miksei ole hoitanut työtään?

    Mielenkiintoista oli muuten sekin että muutamalta välittäjältä saatujen hinta-arvioiden pienin arvio oli noin puolet suurimmasta arviosta. Lopullinen myyntihinta on yli 1,5x pienimmän arvion verran...
     
  14. pake

    pake Guest Guest

    Liittynyt:
    17.07.2004
    Viestejä:
    200
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse ihmettelen parasta aikaa samaa! Olen lähettänyt kaksi sähköpostia välittäjälle kohteesta, josta muuten pyydetään ylihintaa ja sen kiinnostus on (muilla kuin minulla) ollut vaisua. Silti välittäjää ei kiinnosta vastata potentiaalisen ostajan pyyntöön. Ilmeisesti saa rahansa vaikkei kukaan ostaisikaan tuota asuntoa... :OI

    Yhden vastauksen sain jo aiemmin - pyysin esittelyä viikolle, mutta ei onnistunut, sillä esittelyä on ajateltu seuraavalle viikonlopulle. Ilmoitin, ettei viikonloppu käy ja pyysin samalla esitteitä yms. Mitään ei ole sen jälkeen tosiaan kuulunut. :mad:
     
  15. theshrike

    theshrike Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.09.2008
    Viestejä:
    102
    Saadut tykkäykset:
    0
  16. Ari

    Ari Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Tuossa yksi syy, miksi viimeksi nykyistä asuntoa ostaessani emme käyttäneet myyjän kanssa lainkaan välittäjää. Myyjä tarjosi asuntoa suoraan minulle, latasimme kauppakirjapohjat netistä, täytimme ne ja täytimme paperit pankissa. No problem ja ei välityspalkkioita kenellekään ulkopuoliselle. Tässä tapauksessa toki sekä myyjä että ostaja olivat ennestään tuttuja toisilleen. Välittäjää tarvitaan oikeastaan siis vain ostajien etsimiseen.
     
  17. Crimson

    Crimson Guest Guest

    Liittynyt:
    03.08.2001
    Viestejä:
    3 318
    Saadut tykkäykset:
    2
    Osakekaupassa on täysin järjeöntä käyttää kiinteistövälittäjää. Kiinteistökauppa on sitten hieman asia erikseen.
     
  18. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2011101314565243_jk.shtml
    Mitä vittua? Onko Teemu aukonut päätä iltapulun urheilutoimittajalle kun pitää äänestellä siitä onko Teemu muka arvostettu liian hyväksi (ei ole).
    Voiko joku kuvitella että Ruotsissa mietittäisiin onko joku Zetterberg liian arvostettu sentteri tai Venäjällä jotain Seminin sijoitusta?
    Mikä vittu meitä oikein vaivaa kun pitää aina omia dissailla:OI:hitme::mad:?
     
  19. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011101414565053_uu.shtml?ref=telkku

    Pitkästä aikaa otan kantaa tuttuun aihepiiriin. :D Jälleen kerran kyseessä on toki herkkä, räjähdysaltis ja vaikea asia, mutta ns. oikeus ja kohtuus jää kyllä tässä tuomiossa uupumaan pahemman kerran. :hitme:

    Kysehän on siitä, että nuori (kuitenkin täysikäiset) mies ja nainen, jotka olivat aiemmin olleet intiimissä kanssakäymisissä, viettivät iltaa. Nainen oli sanonut haluavansa vain jutella, mutta oli muun muassa suostunut täysin siihen, että mies riisuu hänet, kantaa hänet sylissään kylpyyn ja että mies tulee alastomana hänen kanssaan ammeeseen. Uutisessa sanotaan, että mies oli nostanut kylvyn jälkeen naisen jalat syliinsä ja seuraavaksi nainen oli herännyt sormetukseen. Tästä nainen oli sitten (johdonmukaisesti?) järkyttynyt syvästi, lähtenyt pois, itkenyt hädissään ystävilleen ja nostanut lopulta syytteen. Nainen oli vetänyt syytteen kyllä pois ja sopinut asiasta miehen kanssa, mutta innokas syyttäjä vei asian oikeuteen ja päätöksenkin jälkeen haki vielä kovemman tuomion: viisi kuukautta ehdollista. :hitme:

    Aiempi intiimi kanssakäyminen ei toki anna oikeutta olettaa, että koskettelu on vastaisuudessakin sallittua. Toisaalta moisesta syntyy tietynlainen tuttavallisuus toiseen -- jossa ehkä jättää herkemmin tiettyjä askeleita välistä edetessään toisen kanssa fyysisessä tilanteessa. Toki suurin epäkohta tässä on se, että nainen oli suostunut siihen, että mies riisuu hänet alastomaksi ja kylpee hänen kanssaan. Tätä kun voi helposti kutsua viettelyyn suostumiseksi. Valitettavasti etenkin ulkopuoliset unohtavat tällaiset asiat täysin, ja ajattelevat kai asian niin, että mies käytännössä suoraan käsipäivän jälkeen työnsi sormensa toisen sisään. On ironista, että inhimilliset seikat unohdetaan asiassa, joka käsittelee inhimillisyyttä.

    Olisi kyllä mielenkiintoista tietää tästä syyttäjästä enemmän. Vaikka uhrin reagointi tapahtuneeseen tuntuikin hieman liioitellulta ottaen huomioon aiemmat kanssakäymiset sekä viettelyyn suostumisen, niin hän sentään sopi asian tämän "raiskaajan" kanssa. Ilmeisesti tällä syyttäjällä on ollut jotain hampaankolossaan, kun piti ihan hovioikeudesta saakka hakea kovempi tuomio. On mielenkiintoista, että tällaisessa asiassa haetaan erityisellä kiihkolla kova tuomio, ja sitten kuitenkin varsinaisissa pahoinpitelyraiskauksissa tuomiot ovat tekoon suhteutettuna todella lievät. Ei tämä mies tietenkään järin fiksusti omaa puolustustaan hoitanut, sillä tuo "koitin vain pulssia" -selitys on kieltämättä typerä.

    Nämä tosiaan ovat vaikeita asioita ja jokaisella on totta kai seksuaalinen koskemattomuus ja itsemääräämisoikeus. Joissain tapauksissa (kuten nyt tässä, jos tiedot pitävät paikkaansa) vaan tuntuu, ettei oteta kaikkia seikkoja huomioon. Minusta tällaiset asiat puskevat tasa-arvoa katuojaan, kun naisesta muodostuu näissä jonkinlainen arvoesine, jolla ei ole vastuuta omasta käytöksestään vaan jolla on vain merkitystä, kun sitä jollain tavalla loukataan.

    Tehdään se nyt kuitenkin selväksi, että minusta miehen teko oli silti väärin, mutta jos jopa itse uhri oli päässyt sopuun tämän miehen kanssa, niin en sitten tiedä, oliko vankilatuomio tarpeen. Haluaisinpa nähdä jutun, jossa mies haastaisi vastaavasta naisen oikeuteen. Epäilemättä silloin uhri ei olisikaan sukupuolensa takia "arvoesine", vaan omasta käytöksestään vastuussa oleva ihminen, jota ei saa kohdella väärin mutta jonka pitäisi ymmärtää "syyn ja seuraamuksen" periaate.
     
    Viimeksi muokattu: 14.10.2011
  20. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 181
    Saadut tykkäykset:
    1 325
    Tuohan on aivan loistava. Tiedänpä nyt itsekin, mistä kokeilla pulssia, jos sellaiseen tilanteeseen joutuu. :D