Pedon jäljillä (Jägarna 2) (2011) (Kjell Sundvall / Rolf Lassgård, Peter Stormare, Eero Milonoff, Juho Milonoff)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 04.10.2011.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Pohjois-Ruotsin Norlannissa tapahtuu raaka murha, ja tapauksen tutkijaksi määrätään Tukholmasta henkirikosyksikön huippukuulustelija Erik Bäckström (Rolf Lassgård). Erik on kotoisin samasta kaupungista ja lähtee vastahakoisesti, kipeiden muistojensa saattelemana takaisin vanhalle kotiseudulleen. Ensi näkemältä tapaus vaikuttaa rutiinijutulta, mutta pian pinnan alta paljastuu synkkä vyyhti, johon ovat sotkeutuneet niin paikalliset metsästäjät ja poliisi kuin Erikin läheisetkin. Tilanteen kärjistyessä tulehtuneet välit paikallisen poliisin kanssa ärtyvät entisestään, ja lopulta edessä on pahempi painajainen kuin Erik olisi koskaan voinut kuvitellakaan.

    IMDb-pisteitä 6.9

    [​IMG] Katso kuvagalleria

    Ensi-ilta Suomessa 11.11.2011
     
  2. varatuomari

    varatuomari Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.04.2011
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ykkösosan olen nähnyt pitkä aika sitten, ja nyt kun luin tuon tekstin kakkososasta niin eikö tämä ole juurikin ykkösen juoni? Jotenkin tuntuu liian tutulta.. Joka tapauksessa ykkösen raaka ja rujo tunnelma ahdistavine hahmoineen toimi todella hyvin joten tämäkin tulee katseltua.
     
  3. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 014
    Saadut tykkäykset:
    150
    Olikohan tämä tv-elokuva? Jos oli, niin tavallista parempi sellainen. Jos tämä oli tarkoitettu ihan teatterilevitykseen, niin olisi kannattanut vielä muutama kruunu laittaa hiomiseen. Vähän tylsä ja ennalta-arvattava, joskaan ei tämä kai koettanutkaan mitään jännitystä ylläpitää. 2/5.