LG:n 2010-plasmamallien hinnat

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana Anssi_H, 09.03.2010.

  1. Frosty_

    Frosty_ Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.01.2007
    Viestejä:
    59
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oli näköjään jo valmiiksi tuo "ulko" valittuna, mutta ei vaikutusta kun testasin myös "sisä" asetusta. Itselläni myös edistynyt 1 -kuvatila käytössä. Luulisi, että erot PK550 ja PK250 välillä ei niin suuret olisi, että toiseen olisi jätetty näin typerä ominaisuus pakolliseksi.

    Tämän huomaa esim. Windowsissa, kun suurentaa ikkunaa. Mitä suuremmaksi ikkunaa vetää, sitä harmaammaksi se muuttuu. Vaikuttaisi selvästi joltain virransäästöominaisuudelta, mutta kun tätä ei saa mitenkään pois.

    Näitäkin kuitenkin paljon myyty Suomessa, niin pidän melkoisena ihmeenä jos olen ainoa, jota ominaisuus häiritsee? Vai onko omassa tv:ssäni joku vika...
     
  2. sonof

    sonof Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.06.2004
    Viestejä:
    220
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuo sama ominaisuus löytyy myös uudemmasta PV350-mallista. Juurikin Windowsin muistion ruutua suurentamalla efektin näkee selvimmin.

    Onko PK350-mallissa yhtä surkea tuki USB-median kautta toistetuille äänille. En saa DTS tai edes AC5.1 ääniä kuulumaan television kaiuttimien kautta, jos törkkään USB-kovalevyn televisioon kiinni. Lukee vain, että äänimuotoa ei tueta tjms. Tämän takia suurin osa 720p tai 1080p netistä ladatuista videoista toistuu ilman ääniä tehden tuon ominaisuuden melko hyödyttömäksi. Ehkä se lähettäisi äänisignaalin digitaalisten äänilähtöjen kautta vahvistimeen, mutta en omista sellaista.
     
  3. laksu1

    laksu1 It´s all crap. Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    12.07.2007
    Viestejä:
    525
    Saadut tykkäykset:
    0
    Palaan edelleen tähän...nyt tuli ostettua Xbox360 ja sama ongema jatkuu, eli digiboksi toimii, PS3 toimii, mutta HTPC ja XO eivät tuon LG:n surkean HDMI-parituksen takia toimi vahvarin kautta kierrätettynä...onko jollain muulla ollut tämä ongelma ja siihen löytynyt ratkaisu? Vai onko tässä lähdettävä vaihtamaan vahvistinta? Onko Plazalaisilla mitä AV-vahvistima tämän LG:n kanssa käytössä ja millä homma on pelannut ilman ongelmaa? (edellämainituilla kuvalähteillä siis)

    Firmis on ajan tasalla.
     
  4. Julle-

    Julle- Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.04.2007
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sama ongelma on itselläkin. Ennen Xbox360->vahvari->Samsungin telkkari toimi moitteetta mutta kun telkku vaihtui PK250N:ään niin eipä toimi enää. Tuuppasin siis Xboxin toiseen HDMI-liitäntään telkussa suoraan, jolloin se toimii moitteetta. Onneksi televisio osaa välittää monikanavaäänet optisesta ulos vahvarille (mitä Samsung ei sen sijaan osannut) joten ei tuossa mitään varsinaisesti menetä.