Samsung C65x/C67x

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana Zami76, 08.06.2010.

  1. Kalenkki

    Kalenkki Guest Guest

    Liittynyt:
    07.03.2011
    Viestejä:
    316
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä sen kummasti vaan erottaa ja se vaivaa, kun sen tietää, vaikka kuinka yrität itsellesi muuta vakuutella.
     
  2. fartigo

    fartigo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.06.2011
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minun magenta ruksini ei näy puolentoista metrin päähän edes valkoisella taustalla. On joskus tullut eteen täysin päälle jumiutuneita pikseleitä ja ne paistavat kyllä silmään jopa huoneen poikki.

    Suurin "ongelma" on tietysti Chi Mein paneeli. Mutta huoltoporukka nauraa minut pihalle jos menen väittämään että taustavalo on epätasainen ja liian kirkas ja värit vääristyneet. Nämä seikat eivät luultavasti oikeuta takuuhuoltoon edes Nordic-malleissa. (No, ostan varmaan joka tapauksessa kalibraattorin. Vanhassa 223BW-monitorissani on myös C-paneeli ja värit niin pielessä että sen näkee kuka tahansa puusilmä, mutta löysin netistä tälle tehdyn profiilin jolla on pärjätty toistaiseksi. Kaipaisi kyllä säätöä).

    Jollain foorumilla väittivät että huollossa käytetään vain Samsungin omia paneeleita, mutta enpä oikein usko. Jos olisin saanut paremman, en uskaltaisi lähteä vaihtamaan.
     
  3. fartigo

    fartigo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.06.2011
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aikaa on vierähtänyt, mutta pitää kuitenkin päivittää: takuuhuolto ei lopulta onnistunut, mutta sain telkkarista 100 euron hyvityksen. Olen suunnitellut Eye-One Display LT:n tilaamista eBaystä sillä rahalla. Nyt olisi korkea aika ryhtyä tuumasta toimeen, jos se vaikka ehtisi jouluksi.
     
  4. Poy

    Poy Uusi jäsen

    Liittynyt:
    27.09.2004
    Viestejä:
    67
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko muut saaneet noita video vuokrauspalveluita toimimaan Samsungissa? Asensin Viaplayn ja Canalin ohjelman mutta joku niissä tökkii. Jälkimmäisessä pääsee traileria katsomaan mutta vuokraus ei onnistu. Nuo internet jutut on ihan tyhjän kanssa, ei mikään toimi niin kuin pitäisi.
    Ihan syvältä tämä Samsung, taisi olla viimeinen tuon puljun tuote mitä ostin.