Fenestran "palvelu"

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana Hellcat79, 05.09.2011.

  1. Hellcat79

    Hellcat79 Guest Guest

    Liittynyt:
    18.11.2007
    Viestejä:
    453
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitää oikein foorumille kirjoittaa kun Fenestran toiminta on tehnyt minuun suuren "vaikutuksen" viimeisten kuukausien aikana. Tilasin tuossa alkukesästä kolme ulko-ovea. Reilu vuosi tilasin samasta paikasta kasan ovia ja mitään ongelmia ei tuolloin ollut.

    Nyt ovet ovat kuukauden myöhässä. Viime viikolla tehdyn selvittelyn jälkeen sain myyntijohtajalta tietää, että ovet tulevat nyt tänään maanantaina. Mitään alennuksia / hyvityksiä ei ehdotettu. Ovet eivät ole ainakaan vielä mistään ilmestyneet tontille. Eniten sapettaa se, että usea kuukausi sitten sovittu asennusajankohta ulkopuolisen tiimin kanssa meni persiilleen. Nyt en voi sopia edes uutta ajankohtaa, koska en voi varmasti sanoa koska ovet saapuvat. Lisäksi täällä pääkaupunkiseudulla ei tunnu olevan paljoakaan hyviä tekijöitä vapaana...

    ÄLÄ siis osta Fenestralta ellet halua aikatauluongelmia.
     
  2. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 192
    Saadut tykkäykset:
    1 329
    Aika ikävä juttu. Tuntuu, että nuo ikkuna- ja ovihommat kustaan melkein jokaisen toimittajan puolelta.

    Itselläni on menossa aikamoinen selvitys/reklamaatiorumba erään ikkuna- ja ovitoimittajan kanssa. Huomenna pitäisi selvitä, mitä saadaan hyvitykseksi. Kaksipäiväinen ikkunoiden ja ovien asentaminen venähti melkein koko kesän kestäväksi omakotitalon remonttityömaaksi.

    Jos mitään hyvitystä ei tule, pitää kirjoittaa tänne ja puoleen kymmeneen muuhun foorumiin mukava raportti tarkkoine tuotteiden, yritysten, henkilöiden nimineen.
     
  3. PeteS

    PeteS Guest Guest

    Liittynyt:
    19.11.2005
    Viestejä:
    57
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tarkasta huolella tavara kun sen sitten joskus saat :OI

    Älä missään tapauksessa kelpuuta tehtaan "omaa korjaajaa", mikäli sattuisit saamaan pintaviallisia tuotteita. Ne "pienetkin" virheet muuttuu suuriksi...

    Aikataulujen kuseminen on ihan normia..