Canal Digitalilta tallentava HD-purkki HD PVR 101 ST

Keskustelu osiossa 'Satelliitti-TV' , aloittajana tlogist, 29.04.2008.

  1. temee99

    temee99 Guest Guest

    Liittynyt:
    07.08.2002
    Viestejä:
    143
    Saadut tykkäykset:
    0
    valittakaa hyvät ihmiset Analille asiasta kun ei ne tee mitään jos VAAN me pari ihmistä teemme ilmoituksen asiasta:sleep:
     
  2. Sepil

    Sepil Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.09.2010
    Viestejä:
    97
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei, kun sanokaa sopimuksenne irti. CD ei ole asiakasta varten, ainakaan suomalaista.
     
  3. Iso-Mies

    Iso-Mies Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2006
    Viestejä:
    693
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mä uin vaikka ihan kostoksi vastavirtaan.

    En tosiaan allekirjoita kaikkea paskaa Canalia kohtaan, hoen ihan piruuttain vähän väliä täällä että laite toimii han ok. Koska se yksinkertaisesti toimii. Ei tämä ole ensimmäinen digiboksi markkinoilla jossa on bugeja ja tämä laitos kuitenkin mahdollistaa HD-materiaalin tallennuksen, HD-virittimiä on kaksi + antenniviritin. Maksoi alle 200€.

    Erittäin vähillä bugeilla itse olen selvinnyt viimeiset 3-4kk, toisin sanoen kaksi viimeistä softapäivitystä on tuonut laitetta vakaammaksi ja bugittomammaksi.



    Iso
     
  4. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Toki on kolmaskin vaihtoehto: ostakaa toisen valmistajan satelliittiviritin. Tätä ketjua lukiessa on pakko hämmästellä porukan kärsivällisyyttä. En toki tiedä, tuleeko tänne sitten koko ajan uusia ongelmaboksin omistajia vai valitettavatko samat henkilöt täällä kuukaudesta toiseen. Jotenkin vaan tuntuu siltä, ettei monikaan näe muuta ratkaisua kuin kituuttaa ja kituuttaa Canalin boksin kanssa. Kun joku (kuten vaikkapa allekirjoittanut) sitten mainitsee muista bokseista (esim. Vantage), se ikäänkuin ohitetaan. Ilmeisesti syitä tähän voi löytyä monia: 1) ei haluta luovuttaa kun on Canalin tallentavasta boksista maksettu, 2) ei uskalleta ostaa boksia ulkomailta (joskin Suomestakin noita saa), 3) pelätään sitä iänikuista "Conax pairingia" jne. Tietenkin täytyy muistaa, että Canalin kanavapaketit maksavat kuussa ihan mukavasti, ja jos oikutteleva boksi on olla, niin kyllä silloin tappiota tulee.

    Allekirjoittanut hommasi 60v-vanhemmilleen Vantagen tallentavan virittimen, eikä edes harkinnut CD:n tallentavaa. Kas kummaa Vantagessa ei ole ollut mitään ongelmia, sen käyttäminen on hyvin selkeää, sillä voi katsoa ja tallentavaa useita kanavia ja sen toimintanopeus on järisyttävän paljon nopeampaa kuin minkään aiemmin omistetun CD:n purkin. Ainoa ongelma on ollut jonkinlaiset ongelmat Yle-kanavien tekstityksien saamisessa, mutta jos 60-vuotiaat selviävät ilman ongelmia tästä, niin luulisi nyt ainakin sitä nuorempien selviävän myös. Näin ollen ymmärrän kyllä sen, että halutaan saada sitä, mistä on maksettu, mutta kylläpä se huolettomuus boksin suhteen maksaa itsensä takaisin.
     
  5. Brahms

    Brahms ent. antiHD

    Liittynyt:
    09.05.2011
    Viestejä:
    333
    Saadut tykkäykset:
    26

    Mun täytyy kanssa puolustaa Canal Digitalia sen verran että niillä on hiton hyvä valikoima kanavia :thumbsup: ja aion siksi pysyä CD:n asiakkaana. Mutta niiden boksia en kyllä huoli. :D

    Ja kuten ElvisThePelviskin sanoi, onhan niitä toisten valmistajien boksejakin olemassa. Suosittelen jokaiselle kieltäytymään määrätietoisesti CD:n bokseista tai korkeintaan huolimaan sellaisen boksin jonka hinta on tasan nolla euroa (ne perusboksit joskus ovat 0 euron hintaan) ja ostamaan varsinaiseen käyttöön kunnon boksin.
     
    Viimeksi muokattu: 05.09.2011
  6. Iso-Mies

    Iso-Mies Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2006
    Viestejä:
    693
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihmiset tosiaan toistelee täällä samoja asioita. Toiset ongelmia ja toiset, ne harvat kuten minä tyytyväisyyttään. En todellakaan kituuta boksin kanssa joka toimii jotakuinkin niin kuin pitääkin?! Ilmeisesti monilla on vaikea uskoa että itselläni ei ole ollut ongelmia boksin kanssa kuin ne pari täällä mainittua bugia. Jumiutumisia puoleen vuoteen mahtuu ehkä kaksi tai kolme. Miksi pitäisi vaihtaa boksia?

    Uskon että Vantage on kokonaisvaltaisesti parempi boksi. Se että saan nopeamman käyttiksen ja bugittoman(mitä kyllä epäilen suuresti, kaikissa digibokseissa on pienet ongelmansa, on ne sitten bugeja taikka tekstitysongelmia jne) ei riitä mulle perusteluksi maksaa satoja euroja uudesta boksista. Korostetaan nyt vielä kymmenennen kerran että Sagem on nykyään huomattavasti vakaampi kuin esimerkiksi vuosi takaperin.

    Itselläni parin vuoden Canal -jakso umpeutuu vuodenvaihteessa joten silloin avataan paletti uudelleen ja katsotaan mitä on tarjolla.



    Iso
     
  7. Sepil

    Sepil Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.09.2010
    Viestejä:
    97
    Saadut tykkäykset:
    0
    Boxi on mitä on. Mutta onko CD:llä YLE HD, MTV3 HD, Eurosport 2 HD ja Canal+ Premier HD? Kaikki kanavia, jotka näkyvät kaapelissa ja joita CD ei välitä. Suomalaisena katselen kotimaisia ohjelmia ja mieluiten HD:na. CD oli HD lähetyksien edelläkävijä, mutta vain oli. Myöskin antenniverkossa saa suomeksi enemmän HD kanavia kuin CD:ltä. Itse hankin CD:n 2008 olympiakisojen alla saadakseni HD lähetykset.
    Toinen asia, joka CD:ssä närästää, on töykeä ja ylimielinen asiakaspalvelu.

    Hyvästi CD!
     
  8. Tallaaja

    Tallaaja Guest Guest

    Liittynyt:
    27.04.2009
    Viestejä:
    100
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hienosti sanottu !

    Tällä tavalla kun tekisi mahdollisimman moni niin ehkä silloin CD alkaisi vähitellen ottamaan asiakkaankin huomioon !
     
  9. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 040
    Saadut tykkäykset:
    16
    Kyllähän nimenomaan asiakaspalvelu on se, mikä Canalilla pelaa. Taitaa vain olla, että ylempi taho on sitonut aspalaisten kädet niin tiukkaan, että ongelmaan kuin ongelmaan tarjotaan aina samaa ratkaisua.
    Itse sain aina nopeasti vastauksen sähköposteihin, enkä missään vaiheessa ole havainnut ylimielisyyttä. Nyt ei ole Vantagen myötä tarvinnut pitkään aikaan ollakaan aspaan yhteyksissä...
     
  10. Iso-Mies

    Iso-Mies Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2006
    Viestejä:
    693
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämäkö olisi vaihtoehto Canalin tarjoamille kanaville:
    http://www.welho.fi/fi/yksityisille/kanavapaketit/kanavalista

    Salli mun nauraa.

    Itselläni ei ole mahdollisuutta kaapeliin. Ja MTV3 kanavapaketti on HD-kanavien lisäksi kovassa käytössä.

    Aspan kanssa ei ole ollut kuin ehkä kerran ongelmia, isoin ongelma oli kun boksi tilttasi vuosi sitten mutta samantien päättivät lähettää uuden boksin joten aspa toimi mielestäni niin kuin pitääkin.


    Iso
     
  11. rakath

    rakath Guest Guest

    Liittynyt:
    01.10.2010
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaapeli ei yllä kotiini asti ja sen vetäminen useamman kilometrin päästä (parin joen yli), muiden maiden läpi maksaisi varmaan kymmeniä tuhansia euroja.
    Kaapeli ei ole vaihtoehto kaikille suomalaisille.
    Sen takia on tuo satelliitti.

    Hmm omiin ongelmiin olen aina saanut pikaisen avun aspasta. Ilmaisia asennuskäyntejä ja alennuksia kuukausimaksuista. Ei mitään valittamista.

    CD julkaisi uuden ohjelmiston liian aikaisin pomojen painostuksesta, arvaan. Jotta se Go-videokauppa saataisiin tienaamaan rahaa. Aivan sama vaikka ohjelmisto oli täysi susi ilmestyessään, eikä kuulosta vuoden jälkeenkään olevan ihan ajan tasalla.
    Aspalla on varmasti tarkat ohjeet miten noihin tuhansiin boksivalituksiin pitää vastata (turhaa juoksutusta, virtalähteiden/johtojen vaihtoa yms turhaa näpertelyä jotta sopimuksia saataisiin venytettyä edes pari laskua vielä). Ja luulen että heitäkin ärsyttää tuo johdon asenne selvään jättimokaan.

    Josta tulikin mieleeni:
    Itsellä on vielä vanha ohjelmisto boksissa kun en ole uskaltanut päivittää. Joko tuo linuxi on käyttökelpoinen? Nimitäin tuo vanhakin ohjelmisto on hidas ja aivan hanurista. Virtakytkintä saa napsutella tuskallisen usein.
    Parin pikkuominaisuuden puuttuminen ei haittaa (en ole kertaakaan jaksanut alkaa lyhentelemään tallenteita) kunhan kuvanlaatu ja boksin vakaus olisi kohillaan.
     
  12. Sepil

    Sepil Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.09.2010
    Viestejä:
    97
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kirjoitan vain omiin kokemuksiini perustuen. Koska CD:n palvelemattomuuteen ei voi vaikuttaa, niin asiakkaalle jää yksi mahdollisuus, irtisanoa sopimus. En ymmärrä, miten pienessä maassa voi näin ylimielinen yritys pärjätä. Kiva katsella Englannin liigaa HD:na ja YLE HD:ta ja MTV3 HD:ta. Miksi näitä ei ole CD:llä? Ylimielisen neuvotteluasenteen takia, ehkä?
     
  13. timox

    timox Guest Guest

    Liittynyt:
    04.01.2006
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyselin tuossa päivänä eräänä CD:lta MTV3 HD:sta ja sain vastauksen että sitä ei ole tulossa valikoimaan koska kyseinen kanava "ei täytä vaadittuja laatukriteerejä eikä kanavalla ole mitään tekemistä oikean teräväpiirtokuvan kanssa vaan kuva on skaalattu keinotekoisesti korkeampaan resoluutioon".

    Eli tuskinpa tuota näkyviin tulee ennenkuin lähetys tulee oikeasti HD:na. Huoh.

    Tämä kappale CD:n nettisivuilla ei ihan taida mennä kohdilleen: "Markkinoiden monipuolisimman, myös laadultaan parhaan ohjelmatarjonnan lisäksi Canal Digital tarjoaa asiakkailleen televisioteknologian uusimmat innovaatiot ja kehittyneimmät ratkaisut, joista esimerkkeinä mainittakoon ylivertainen kuvan- ja äänenlaatu sekä digiboksien helppokäyttöisyys. Teräväpiirtotekniikan edelläkävijänä Canal Digital aloitti HDTV-lähetykset Suomessa jo vuonna 2005."
     
  14. Sepil

    Sepil Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.09.2010
    Viestejä:
    97
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sekä MTV3 HD että YLE HD lähettävät osan ohjelmista skaalattuna ja osan aitona HD:na. Aitojen lähetysten määrä kasvaa koko ajan. Tässä taas osoitus CD:n ylimielisyydestä ja asiantuntemattomuudesta.
     
  15. soundcape

    soundcape Guest Guest

    Liittynyt:
    02.11.2001
    Viestejä:
    446
    Saadut tykkäykset:
    0
    Radio Novassa Canal Digital mainostaa kanaviaan aidolla HD-äänellä. Minun käsitykseni mukaan aito HD-ääni on joko Dolby True HD tai DTS Master Audio HD formaatti, eikä Dolby Digital 5.1, jota CD:n joillakin kanavilla esiintyy.
     
  16. Iso-Mies

    Iso-Mies Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2006
    Viestejä:
    693
    Saadut tykkäykset:
    0
    Yksi iso asia mikä näissä kanavaoperaattoreissa hiertää. Miten voi olla että kahden helve*in suuren kotimaisen kanavan kanavapaketit eivät voi olla samalla operaattorilla tarjonnassa, ainakin siltä se tuntuu nopealla tarkastelulla. Tarkoitan Nelosen pakettia ja MTV3 Kanavapakettia.


    Iso
     
  17. zico10

    zico10 Guest Guest

    Liittynyt:
    27.08.2010
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    0
    Todellakin kuulostaa neuvottelijoiden avuttomuudelta, ettei valioliigaa saada näkymään HD:nä Anal Digitalilla.
     
  18. dps3000

    dps3000 Guest Guest

    Liittynyt:
    28.12.2010
    Viestejä:
    30
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko 3d lähetyksiä näkyny vielä futiksesta?
     
  19. HDtimo

    HDtimo Guest Guest

    Liittynyt:
    16.03.2011
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    Viime kaudella tuli jokunen La Liga peli.
     
  20. Jybbe69

    Jybbe69 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.08.2010
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mitäs tää nyt on, päivitin Perhe HDn Viihde HDksi lähinnä leffojen takia, mutta sporttiakin ois kiva joskus kattoo, nyt toi Mestarien liigan ottelu näkyy vain kakkosella, ei EuroSportilla tai Canal+ Sporteilla... :(