Onkyo tx-ds787 direct vs stereo -tila outous

Keskustelu osiossa 'Vahvistimet' , aloittajana Masi_K, 15.08.2011.

  1. Masi_K

    Masi_K Guest Guest

    Liittynyt:
    20.07.2004
    Viestejä:
    309
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oon kärsinyt jo jonkun aikaa erittäin ohuesta 100hz alueesta ja jyrkästi korostuvasta about 50hz alueesta johtuen kuunteluhuoneesta ja etenkin istumapaikan pakkosijoituksesta takaseinään kiinni. Huvikseni kokeilin eräänä tylsänä sunnuntaina että mitä eroa muka on direct tilassa vs normaali stereo. Ero oli jotain uskomatonta. Ikäänkuin vahvistimeen tuli jokin basso buusteri päälle kun nappia painoin.:eek: Vaihdoin sitten peräjälkeen useasti directin ja stereon välillä vain huomatakseni yhä uudestaan että kyllä, kyllä se joko oikasee vasteensa tai buustaa sitä.

    Eli onko ikä tehnyt tehtävänsä mahdollisesti kuivattaen kondensaattoreita? Vai missähän mahdollisesti mättää? Stereo tilassa tarkistin kaikki kaiutin asetukset ja ne ovat oikein. Small - Large asetus eiole pielessä. Käytössä on siis vain isot pääkaiuttimet ja subi.

    Ideoita ? Kyllä tätä directissä soittaa ei sii, mut subi olisi kiva saada kans peliin ja jotenki tuntuu että directissä passoa on enemmä ku pitäs.
     
  2. Masi_K

    Masi_K Guest Guest

    Liittynyt:
    20.07.2004
    Viestejä:
    309
    Saadut tykkäykset:
    0
    User error sittenkin. Eipä onkyo pidä sterotilassa subia pääkaiuttimien rinnalla vaan siirtää passot sinne jollain jakotaajuudellaan.