Samsungin 2011 LCD-mallit

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana temeksi, 29.12.2010.

  1. guuga

    guuga Guest Guest

    Liittynyt:
    28.03.2007
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    [​IMG]

    Pieniä eroja, mutta helposti noihin laittaa vaikka tarrat päälle :)
     
  2. salminec

    salminec Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.09.2006
    Viestejä:
    23
    Saadut tykkäykset:
    0
    No nyt tuli vannoutuneesta Sony miehestä Samppakaveri. Perjantaina ostettiin 55"d8005 ja harvoin on ollut johonkin laitteeseen niin tyytyväinen kuin tähän.
    Ainoa ongelma on se että en saa katsottua Mtv3fi:n katsomo-ohjelmia, kun pyytää asentamaan silverlight:in ja se ei onnistu. Onko tohon jotain kikkakolmosta? Apua äkkiä sillä formulat alkaa kohta!!!
     
  3. Mettis

    Mettis Guest Guest

    Liittynyt:
    15.04.2011
    Viestejä:
    34
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt alkaa olla jo jonkin verran katselua takana ja muuten olen kyllä todella tyytyväinen tähän 46d8005 mutta se valovuoto, joka pilaa koko korean kokonaisuuden!:OI
    Eilen illalla katselin pimeässä leffaa ja vaikka kuinka yritin olla välittämättä niin ei siitä katselusta tullut pimeällä/hämärässä mitään!
    Mustat palkit kun on elokuvassa niin kulmissa ja keskellä ruutua yläreunoissa kajastaa komeat valot!
    Ainoa mikä auttaa vähän niin ruutua pitäisi katsoa aivan suoraan edestä ja vähän alaviistosta.. Okei tämän hintaluokan tv ja kuvaa ei kärsi yhtään katsoa sivusta:confused:
    Onko kellää auttanut esim. se takapaneelin ruuvien löysäys tai onko jotain muuta asetuskikkaa olemassa?
     
  4. lmfmis

    lmfmis Käyttäjä

    Liittynyt:
    17.02.2002
    Viestejä:
    3 019
    Saadut tykkäykset:
    2
    No, sainpa sittenkin paritettua.

    Kuka on krakannyt:

    - aakkoset (siis pisteilla)
    - "enter" lyonti kommenttiruudun sisalla?
     
  5. Goble

    Goble Guest Guest

    Liittynyt:
    25.10.2006
    Viestejä:
    54
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eli yrität television omalla nettiselaimella katsoa MTV3.FI katsomon nettivideoita. Samppa (ja sen puoleen tietääkseni mikään muukaan tämän hetken) televisio ei tue Microsoftin Silverlight laajennuksen kautta esitettäviä nettivideoita. Sampan 2011 TV-nettiselainsofta tukee Adobe Flash paketoituja videoita (esim yle areena), mutta MTV3 on valinnut kilpailevan Microsoftin nettivideopakettimuodon. Ja se on "no-go".

    Ei muuta kuin läppäriä HDMIllä television kylkeen kiinni ja läppärin kautta kuva televisioon. Läppäriin sitten http://www.jimmspc-store.fi/tuote/920-000593 minikokoinen bluetooth HTPC-näppishiiri integraatio.
     
  6. greedar

    greedar Guest Guest

    Liittynyt:
    07.02.2010
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
     
  7. lmfmis

    lmfmis Käyttäjä

    Liittynyt:
    17.02.2002
    Viestejä:
    3 019
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ahaa, kanavapaikka editori löytyy smartTV puolelta.

    Siellä kanavalistassa on ylhäällä oikealla pieni "edit" nappi ja siitä pääsee editoimaan myös turhat pois. Myös järjestyksen uusiksi.
     
  8. KnightOfNi

    KnightOfNi Guest Guest

    Liittynyt:
    05.04.2003
    Viestejä:
    815
    Saadut tykkäykset:
    1
    Heh, vieläkö tuota olet ihmetellyt kun jo tuolla siitä oli juttua :D
     
  9. Goble

    Goble Guest Guest

    Liittynyt:
    25.10.2006
    Viestejä:
    54
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen käyttänyt ja jopa vuokrannut leffoja tällä uudella SmartTV Sampalla. Yllättävän hyvä kuvanlaatu ja kestää katselun ainakin 46" koossa. Anyway, homma menee seuraavasti

    - Rekisteröi SFAnytime.com nettisivuilla (compuutterilla) normitavalla itsellesi uudet tunnarit ja kerro siellä luottokorttitiedot (noh, tämän olitkin jo tehnyt)

    - Seuraavaksi luo Sampan televisiolla SmartTV widgetissä itsellesi uusi SmartTV tunnus (ei tarvitse olla sama kuin SFAnytime tunnukset). SmartTV ruudussa on kirjaudu/luo tili toiminto.

    - Kirjaudu sisään Sampassa SmartTV ruudussa (muistaakseni "A" punainen nappi "Kirjaudu")

    - Käy tämän jälkeen aktivoimassa ja linkittämässä omaan Sampan SmartTV profiilisi SFAnytime tunnus "D" asetukset ja Palvelut ruudussa. Tänne pitää syöttää SFAnytime nettisivuilla luomasi sfanytime userid/password.

    Tämän jälkeen pitäisi onnistua leffojen vuokraus. Huomaa, että televisiossa et missään vaiheessa erikseen kirjaudu SFAnytime tunnuksilla sisään vaan Sampan SmartTV tunnareilla. Tähän SmartTV tunnariin olet sitten aktivoinut SFAnytime, Facebook tai GoogleTalk accountit ja televisio loggaa niihin sitten automagialla sisään asianomaisilla tunnareilla.

    SFAnytime leffavuokrauksessa olen joskus törmännyt sellaiseen ongelmaan, että "Vuokraa leffa" napin jälkeen leffa ei olekaan suostunut soimaan. Tähän on auttanut se, että on poistunut SmartTVstä ja tullut sitten takaisin SFANytime widgettiin. Vuokratun leffan voi katsoa vapaasti 24h aikana joten tästä "logoff/login" tempusta ei ole haittaa ja leffavuokraus ei katoa taivaan tuuliin.
     
  10. KnightOfNi

    KnightOfNi Guest Guest

    Liittynyt:
    05.04.2003
    Viestejä:
    815
    Saadut tykkäykset:
    1
  11. grendy

    grendy Guest Guest

    Liittynyt:
    19.03.2003
    Viestejä:
    99
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oon miettinyt kanssa 8005 ja 7005 mallien välillä.. mutta pelolla oon lueskellut näitä valovuoto-ongelmia. Pitäs kyllä päästä näkeen jossain livenä oikeesti millanen on normaali valovuoto näissä, että tietäis oman hifisti-tasonsa että haittaako se oikeesti vai ei... Nykyiseen 2006 ostettuun LE40M61BX/XEE oon ollut erittäin tyytyväinen mutta ehkä olis aika päivittää jo ;)
     
  12. PuMan

    PuMan Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.08.2005
    Viestejä:
    83
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voi aikoja, voi leluja. Kaikkea nuo aasialaiset keksii. Aika coolia kattoa D8005:sen kuvaa Galaxy SII:n näytöltä esim. "täysistunnolla" ollessa. Toimii kyllä todella hyvin nuo Sampan smart view & remote ohjelmat, suosittelen tutustumaan.

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
     
  13. Kukkoshka

    Kukkoshka Guest Guest

    Liittynyt:
    24.05.2005
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    Saako antenni ja sateliitti kanavia jotenkin lisättyä samaan suosikit-listaan? Olisi helpompi selata kanavia jos kaikki olisivat samassa kanavaluettelossa. Televisio on 55D7005. En ole keksinyt helpompaa tapaa kuin mennä ensin kanavaluetteloon ja vaihtaa antennityyppiä jolloin pääsee selaamaan sateliittiikanavia. Ja sama homma kun vaihtaa takaisin antenniverkon kanaviin.
     
    Viimeksi muokattu: 15.07.2011
  14. sekokupu

    sekokupu Guest Guest

    Liittynyt:
    20.08.2010
    Viestejä:
    23
    Saadut tykkäykset:
    0
    Uus ongelma, nyt tykkää sammua käytännössä tasan keskiyöllä tuo D8005:n :OI
     
  15. PuMan

    PuMan Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.08.2005
    Viestejä:
    83
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuo on kyllä omituinen juttu. Itsellä ollut kone huhtikuusta saakka käytössä antennissa eikä ole mitään tuollaista esiintynyt. Käytätkö telkkaa kaapeli, antenni vai satelliitti virittimellä? Voisko esim. joku tuollainen seikka ton aiheuttaa?:confused:
     
  16. Aziz

    Aziz Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.12.2003
    Viestejä:
    211
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkos noiden 7005:n ja 8005:n välillä jotain teknistä eroa? Vai onko ulkonäkö ainut poikkeava piirre? Onko paketin sisältö sama eli sama kaukosäädin ja kahdet(?) 3D lasit?
     
    Viimeksi muokattu: 18.07.2011
  17. Kerberos2011

    Kerberos2011 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.05.2011
    Viestejä:
    69
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moi,

    Itse olen myös harkinnut ostavani tämän mallin. Nyt kuitenkin täällä keskusteluissa tulee hyvinkin paljon eteen valituksia valovuodoista, clouding´sta ja banding´stä. Oletko huomannut mitään tämäntyyppistä tässä mallissa? Vai onko tosiaan kyse arpapelistä? Eteen tulee hyvä paneeli tai sitten ei?
     
  18. Goble

    Goble Guest Guest

    Liittynyt:
    25.10.2006
    Viestejä:
    54
    Saadut tykkäykset:
    0
    En ole huomannut mitään sellaista joka pistäisi silmään ja häiritsisi leffan katselua.

    Valovuotoja en näe oikeassa TV-kuvassa, mutta jos ajan läppäriltä/DLNAsta tietyn koko kuvaruudun värikuvan, niin siinä huomaa pientä värisävyeroa nurkissa. Se on kuitenkin niin pientä, että ei haittaa ja sopivilla säädöillä sen on saanut lähes olemattomiin. Ja kuten sanoin, niin oikeassa TV/leffakuvassa sitä ei edes havaitse (ainakaan allekirjoittaneen yksilössä ja tämän talon silmäpareilla).

    Kuva kannattaa kuitenkin ehdottomasti kalibroida (TVssä on jopa oma harmaa-valkoinensävy/kirkkaussäätän sopiva testikuva menuvalikossa). Itse ajoin kalibrointi DVD-leffan DLNAn yli läppäriltä. Kuvasta tuli toooodella paljon parempi verrattuna tehdassäätöihin.

    Näin pitemmän käyttöjakson jälkeen olen edelleen todella tyytyväinn tähän "köyhän miehen micro-dimmin malliin". Noh, en ole verrannut rinnakkain micro-dimmin vs ei-micro-dimmin malleja joten en tiedä miten paljon tuo microdimmin oikeasti parantaa kuvaa. Ei harmita että päädyin halvempaan D6757 malliin D7000 mallin sijaan. Vaimokin katsoi Satuhäiden uusintoja ja ihmetteli ettei muistanut nähneensä samanlaisia morsiamien ilmeitä ja pukujen yksityiskohtia aikaisemmassa lähetyksessä (eri televisio edellisellä katselukerrassa. Eli 1699eur investointi sai epäsuoran hyväksynnän :D )

    SFAnytime leffavuokraustakin suoraan televisiosta ilman läppäriä on tullut harrastettua. Siinä on leffavuokrauksen tulevaisuus koska niin helposti ja hyvin se toimii.

    Tässä välissä on tullut katseltua myös jalkapalloa tältä 46" D6757 sampan ruudulta ja hyvin toimi. Liiketoisto oli hyvää ja ei ylimääräistä nykimistä kuvassa kunhan liiketoiston smoothaus kuväsäädön pitää maltillisena. Jos siinä ahnehti, niin kuvasta tuli helposti saippuaooppera liikkumista.

    Edit: Gigantin D6757 mallissa tulee yhdet 3D-lasit mukana, mutta itse en ole edes testannut niitä. En jaksa katsella kokoillan leffaa millään 3D-laseilla ja meillä on 6-hengen talous joten tulisi aika kalliiiksi hankkia kaikille lasit.
     
    Viimeksi muokattu: 19.07.2011
  19. Kerberos2011

    Kerberos2011 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.05.2011
    Viestejä:
    69
    Saadut tykkäykset:
    0
    Viitsisitkö laittaa tänne/postiin kalibroidut asetukset ja/tai kertoa miten tuon kalibroinnin teit? Kiitos.
     
  20. gofesnadra

    gofesnadra Guest Guest

    Liittynyt:
    18.07.2011
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänne myös kelpaisi kalibroidut asetukset, jos jaksat laittaa. Ne sopinee myös ensi maanantaina saapuvaan D6517:aani. :)