Sucker Punch (2011)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana rewind, 29.07.2010.

  1. prkl

    prkl Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    02.06.2006
    Viestejä:
    2 029
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulle ei niinkään leffassa ehtinyt tulla mutta kotosalla kun katsoin leffan jälkeen juutuupista "behind the scenes" pätkiä joissa missukat hyörii vihreää kangasta vasten niissä pornokledjuissa ja kaikenkarvaiset äijät hyörii kameroineen ympärillä niin fiilis alko olemaan huomattavasti limaisempi :D
     
  2. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596
    Tomatometer 22%
    Plazameter 100%

    :)
     
  3. 5trummer

    5trummer Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.04.2004
    Viestejä:
    100
    Saadut tykkäykset:
    0
    On se perseestä kun kansa on väärää mieltä.

    Itse en ole nähnyt, enkä tiedä tulenko katsomaan. Kuitenkin, pidin ihan paskana kun arvosteluja alkoi sataa, mutta kun katsoin nuo täällä linkitetyt traileri #2 ja #3, niin tuli mieleen että tuohan voisi olla jopa viihdyttävä. Tuo kakkostrailerin loppupuolella ja kolmostrailerin kokoaikana kuuluva biisi sopii kyllä noihin hienosti, en tiedä onko leffoissa.

    Silti haukkuja on kiva lukea (ja kuunnella) http://www.earwolf.com/episode/episode-8-sucker-punchchelsea-peretti
     
  4. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Tietämättömille trailerin kappalehan on Silversun Pickupsin Panic Switch. On sittemin tullut hankittua yhtyeen albumi, kun tuokin kappale on silkkaa orgasmia korville. Olin jopa pari vuotta sitten tutustunut bändiin, mutta tässä aikojen saatossa jopa unohtanut yhtyeen. Hyvä, että tuli törmättyä uudestaan.

    Pääsiäisenä voisi vihdoin ja viimein käydä katsomassa tämän. Lupaa hyvää kun "arvostetut" arvostelijat ovat antaneet yhtä tai kahta tähteä ja plazan poitsut (?) antanut parempia arvioita.
     
  5. Freekster

    Freekster Guest Guest

    Liittynyt:
    03.05.2005
    Viestejä:
    1 345
    Saadut tykkäykset:
    2
    Sama :D

    Leffa on joko */**** tai *****/*****

    Tekkidemohan toi pääasiassa oli enemmän kuin "oikea" elokuva. PG-13 pilasi kyllä aika paljon tästä. Hyvin tehty ja hyvin jytisi IMAX teatterissa jossa kaipasi ajoittain korvatulppia.

    Mutta eiköhän tää floppaa sen verran kalliisti ettei Snyder ihan heti saa tollasta summaa käyttöön :D

    Soundtrack teki kyllä pahaa :( Sen verran oli huonoja versioita klassikkobiiseistä että pahaa teki. Ei siinä mitään että uusia versioita tehdään, mutta kyllä ne voi tehdä paremminkin. Chemical Brothers "Tomorrow never knows" biisin kimpussa kuulostaa paljon paremmalta ja ois jytissyt leffassakin paremmin. "Army of One" oli ollu pakko lisää hevikitaroita vaikka orkkis jytisee itsessäänkin kunnolla :(
     
    Viimeksi muokattu: 21.04.2011
  6. Gergo

    Gergo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.11.2004
    Viestejä:
    610
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samalla kertaa tuli sitten käytyä katsomassa sekä vuoden paras leffa ja vuoden huonoin. Vuoden paras siksi että eka leffa tänä vuonna teatterissa, vuoden huonoin siksi että rima on nyt todella alhaalla muille vastaaville shiteille. Kelloa sai tuijotella tuon tuosta. On taas jossain mietitty elokuvan aihetta, valittu sitten se huonoin idea ever. En keksi mitään hyvää tästä, vanhaa sinänsä legandaarista musaa, raiskattu kunnolla.
     
  7. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Nyt tuli vihdoinkin nähtyä tämä ja fiilis on aika kaksijakoinen.

    Ei ollut niin hyvä kuin odotin, mutta paljon hyvääkin löytyi. Tämähän oli käsitykseni mukaan ensimmäinen Snyderin käsikirjoittamana leffa ja se kyllä näkyi. Tarina oli sinänsä hyvä ja loppu jättää hieman kysymysmerkkejä ilmaan, mutta esim. dialogi oli aika olematonta ja aika tylsää paikoin. Elokuva on aika suoraviivainen ja arvattava lukuunottamatta loppua. Hahmot olivat erittäin yksiulotteisia eikä sankareiden puolesta jaksanut oikeastaan kannustaa. Näyttely oli päähahmojen puolelta vähän siihen suuntaan, mutta kaartin kokeneimmat pelastivat hieman tilannetta.

    Ohjaajana Snyder sortui paikoin liiallisiin hidastuksiin, mutta muutenhan tämä oli visuaalisesti vaikuttavaa tykitystä. Musiikki oli mahtavaa, vaikka olisi kyllä paikoin voinut jättää hieman taka-alalle, mutta kappalevalinnat olivat hyviä. Emily Browning lauleskelee nätisti parissa kappaleessa ja moni muukin näyttelijäkaartin jäsen on myös soundtrackille päässyt. Toimintaa riitti, mutta olisi voinut jopa lisätä joidenkin toimintajaksojen pituutta ja ehkä välillä olisi voitu nopeuttaakin eikä vain hidastaa. Mielikuvitusta oli vaihteeksi käytetty runsaasti ja hassuja ideoita oli ripoteltu sinne tänne. Elokuvan idea oli itsessään hyvä.

    Harmi ettei Snyder voinut jättää tätä elokuvaa muhimaan vielä muutamiksi vuosiksi, ja olisi oppinut välissä hieman lisää käsikirjoittamisesta ja elokuvien teosta, sillä Sucker Punch on hiomaton timantti. Potentiaalia on paljon, mutta lähinnä kompuroidaan perusasioissa. Toivottavasti mies ei lannistu saamastaan kritiikistä ja huonosta lipunmyyntimenestyksestä. Uskon, että hänellä on vielä paljonkin annettavaa.

    2,25/5 :cool:

    Edit: Olisin nauttinut leffasta varmaan enemmän, jos ei olisi ollut vatsavaivoja.
     
    Viimeksi muokattu: 06.05.2011
  8. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eihän tämä maailman paras leffa ollut mutta kyllähän tästä joitain tasoja löytää jos haluaa etsiskellä.

    Eka taso tietenkin, pikkutyttöjä minihameissa ammuskelemassa ja miekkailemassa II:ssa maailmansodassa zombieta vastaan, örkkejä, lohikäärmeitä. Mikä voi mennä pieleen? Tämä leffa on niitä joista olisi voinut tehdä levylle extran siitä tilanteesta milloin leffan juoni selitetään potentiaalisille rahoittajille? "WTF?"

    Ok, toinen taso olikin sitten heti alussa kun sanottiin että kabareen idea on että tytöt pikkuhamosissaan tanssii miehille ja miehet siitä maksavat. Sehän on koko leffan kantava idea, maksajina ovat mieskatsojat.

    Sitten oli puolestaan se osuus missä tyttö pakeni elämäänsä milloin zombietaisteluihin milloin örkkilinnoituksiin. Eiköhän analogia videopeleihin ole aika selvä. Siinä joka jakson alussahan tytöt vielä briiffattiin kunnon videopelihenkeen. Tässäkin kommenttia leffan potentiaalisille katsojille.

    Muutoinhan leffan idean olisi voinut olevan se normi-WAKEUP mutta loppua vähän latisti se kun Emily Browningin esittämä tyttö ei tainnut sitten kuitenkaan lopuksi 'herätä'. Suunta oli kuitenkin hyvä mutta mitään Matrixmaista wakeup-loppua ei tullut.

    Vaikka siis noitakin tasoja sieltä löytyi, niin kyllähän nuo taistelujaksot menivät vähän rutiinilla läpi kun niissä ei ollut sinänsä 'tavoitetta'. Pelejä.
     
  9. Zalmari

    Zalmari Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.08.2004
    Viestejä:
    412
    Saadut tykkäykset:
    1
    Edelleen, se oli ensimmäinen maailmansota mikä oli "käynnissä" elokuvassa. Aivan tajutonta kuinka moni automaattisesti olettaa kun kyseessä on paha saksalainen sotilas = toinen maailmansota, lukemattomat arvostelusivustotkin ovat väittäneet tuota toiseksi maailmansodaksi. Ja tiedetään, ei ole maailman tärkein asia, mutta ärsyttää kuitenkin.
     
  10. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niimpäs onkin, nehän olivat kaksitasoja.
     
  11. Mazojedi

    Mazojedi Guest Guest

    Liittynyt:
    28.11.2004
    Viestejä:
    102
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse pidin todella elokuvasta. Kysynkin, että minkä maan blu-ray/dvd julkaisut sisältävät pidemmän version, jossa pitäisi olla tanssia ja lisää toimintaa? Onko niissä jotain muuta extraa?

    Tilasin juuri äsken elokuvan artbookin...
     
  12. prkl

    prkl Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    02.06.2006
    Viestejä:
    2 029
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tätä lainaten, onkohan leffasta vahvistettu mitään directors cuttia tai extended versiota tulevankaan?
     
  13. SamTheMan

    SamTheMan Guest Guest

    Liittynyt:
    10.10.2002
    Viestejä:
    1 525
    Saadut tykkäykset:
    0
  14. Ihmemies2

    Ihmemies2 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.08.2004
    Viestejä:
    213
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihan mukava pläjäys. Tykkäsin etenkin alkupuolen Love is the drug -musikaalista ja pormestarin sisääntulosta ("I want it all / I want it all I need it all / Right now"). Leffasta oli tehty rehellisesti tietokonepelin näköinen, joten cgi ei hämännyt. Muutenkin kaikenlaista silmäkarkkia riitti, hidastuksista jäi mieleen shottilasien täyttäminen ja pelimerkkien ja seteleiden heittäminen pöydälle.

    3½/5.
     
    Viimeksi muokattu: 28.06.2011
  15. bmike

    bmike Uusi jäsen

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    588
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pakko tunnustaa, että aloin katsomaan tätä ihan vaan sen takia, että näyttelijätärkaarti oli aika ystävällistä silmälle ennakkokaavailujen suhteen ja olihan nuo ihan ok, mutta toisaalta, ei tässä sitten sen kummemmin mitään vilauteltu tai edes kuvakulmilla herkuteltu.

    Leffana itsenään tämä oli maksimissaan yhden tähden arvoinen suoritus jos käytetään skaalaa 1-5, jos ulkona paistaa aurinko ja on hyvää leffasapuskaa tarjolla, niin raati voi nostaa arviotaan kahteen tähteen.

    Pääasiallisesti kyllä armotonta skeidaa ja ns. krapulaviihdettä korkeintaan, mutta jakaa varmaan mielipiteitä aika voimakkaasti. Luulin kyllä itsekin tästä pitäväni kauan sitten nähtyjen kuvien perusteella, mutta niin sitä vain erehtyy. :rolleyes:

    Edit: tästähän tulikin mieleen, että hyllyssä on jo pitkään keskeneräiseksi jäänyt Bitch Slap, eli kyllä Sucker Punchiakin huonompia leffoja tehdään. Bitch Slappia on pitänyt jo kahdesti katsoa ja 30min ehkä takana, en ihan tarkkaan muista. :)
     
    Viimeksi muokattu: 30.06.2011
  16. monkeyalert

    monkeyalert Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.01.2005
    Viestejä:
    436
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ittekin erehdyin tämän kattomaan. Naiset kauniita, miehet rasvaisia. Lyhyesti sanottuna hirveätä skeidaa ilman juonen tai jären hiventäkään. Elokuvaystävien syytä karttaa tätä.

    1.5/5
     
  17. Magee

    Magee Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.01.2008
    Viestejä:
    254
    Saadut tykkäykset:
    9
    Melko viihdyttävä pläjäys totta tosiaan. Juonikin oli mielestäni kaikessa kliseisyydessään ihan ok. En ymmärrä, miksei tälläinen rymistely voisi saada hyviä arvosteluja. Välillä on hyvä heittää aivot narikkaan ja nauttia vain viihteestä.

    Pisti muuten silmään n. 33 minuutin kohdalla hienosti kuvattu peilikohtaus. Muistaisin jossain aikaisemminkin nähneeni, mutta jotenkin oli tosi vakuuttavan näköinen (mimmit istuivat peilin edessä ja kamera kiersi peilin, ja silti he istuivat vielä sen edessä). Missäköhän muissa elokuvissa tuollainen on ollut? Olisi kiva katsoa vertailun vuoksi.
     
  18. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Snyderin leffat tuntuvat herättävän järjestään vahvoja mielipiteitä suuntaan jos toiseen. Hieno ohjaaja kyseessä siis. :thumbsup: Ei toki pelkästään tuon takia. Väärinymmärretyn nerouden ohella tekee omanlaistaan leffaa rohkeasti.

    Tämä jäi teatterikierroksella näkemättä. Soisi tulevan pian vuokralle, lukemani perusteella tässä on aineksia. Itseäni ainakin kiihdyttää tuo juonikuvailu. :naminami:
     
  19. prkl

    prkl Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    02.06.2006
    Viestejä:
    2 029
    Saadut tykkäykset:
    0
    K-18 Extended cut oli mukavaa katsottavaa, taistelukohtaukset olivat jotenkin sulavampia kuin teatteriversiossa eli ilmeisesti paljon oli leikattu pois ikärajan laskemiseksi. Kovinmontaa aivan uutta kohtausta en pongannut mutta jotakin sentään.
    Ehdottomasti hankin omaan hyllyyni mieluummin extendedin jos vain euroopassa julkaisevat
     
  20. Hojis

    Hojis Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.03.2006
    Viestejä:
    403
    Saadut tykkäykset:
    9
    Eipä tämä niin huono ollut kuin olin olettanut. Ihan viihdyttävä vaikkakin hieman sekava sillisalaatti. Jakso juoksuhaudoissa oli suhteellisen mainio. 2½/5